A Magyar Honvédség tavaly év végén tömbösítve küldte meg a hvg.hu-nak, hogy az állami vezetők közül kik és hova utaztak a honvédségi repülőgépekkel, ezért egyesével kikértük az adatokat a minisztériumoktól illetve a Köztársasági Elnöki Hivataltól. A Miniszterelnökség nem tudja, Orbán hova repült, a külügy húzza az időt, az Áder Jánosra és Pintér Sándorra vonatkozó adatokat viszont megkaptuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Honvédelmi Minisztérium következetes álláspontja szerint a négy repülő nem kormánygép, hanem azokat katonai célokra vásárolták. Az egész hazai sajtót bejárt információk szerint viszont a két Airbus A319 és a két Dassault Falcon típusú repülő útvonala idei évben érintette Dubajt, Abu Dhabit, Las Vegast, Máltát és Panamát is. A lapok ráadásul arról is beszámolnak, hogy a honvédségi gépek, olyan ismert üdülőövezetekben is jártak, mint a spanyolországi Alicante, a Kanári szigetekhez tartozó Fuerteventura vagy éppen a görög Thesszaloniki és Párosz szigete. Benkő Tibor válaszolt is a kérdésre. A válasz: a kért adatok 30 (harminc) évig titkosak. Jólvanakkor. Biztosan ez is közérdek, mint a meddőségi klinikák államosítása. Nekünk lesz jó, ha nem tudunk semmiről semmit. Elégedjünk meg azzal, hogy az utolsó kurva petákig mi fizetünk mindent. www.parlament.hu/irom41/08514/08514-0001.pdf
A csúti putriszökevénynek van kirándulós és meccsre járó repülője is.
uploads.disquscdn.com/images/eb78945d52d499c8a07b07722e196a6c068905a67a5a5090ef989e576c0ab044.jpg?w=600&h=562

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.