Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon.

Erősödött valamennyit a szupergyenge forint

Péntek reggel hét órakor az euró 336,90 forinton forgott, 27 fillérrel csökkent az árfolyama az előző esti 337,17 forinthoz képest.

A dollár árfolyama 305,08 forintról 304,90 forintra, a svájci franké pedig 314,76 forintról 314,31 forintra gyengült.

A jent 2,7833 forinton jegyezték, szemben a csütörtök esti 2,7894 forinttal.

Az euró 1,1048 dolláron forgott péntek reggel, 0,04 százalékkal gyengült az előző napi záráshoz képest.

A svájci frankhoz képest 0,11 százalékkal erősödött a közös európai fizetőeszköz, 1,0718 frankon jegyezték.

Egy dollárért 0,9702 frankot adtak, 0,15 százalékkal drágult a dollár. A jenhez képest 0,06 százalékkal erősödött a dollár, péntek reggel 109,55 jenen állt az árfolyama.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amíg ez a tolvaj bűnöző banda van hatalmon, a forintnak harangoztak. Ezeknek a rohadt trógereket csak az ország kifosztása, a forint gyengítése az érdekük és eszük ágába sincs bevezetni az eurót. Szent István óta ilyen pusztítást mint ezek, nem végeztek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Akkor nézzük a pucér valóságot, ahogy én olvasom. Tegnaphoz képest a forint stagnál az euróhoz képest, romlott 2ft-ot az angol fonthoz képest, és 1-1ft-ot romlott a dollárhoz és a svájci frankhoz képest.
Yoda69
Csak erot gyujt a tovabbi zuhanashoz. A bankok mar bearaztak a 350-es Eurot.
Eladott Ország
Amíg ez a tolvaj bűnöző banda van hatalmon, a forintnak harangoztak. Ezeknek a rohadt trógereket csak az ország kifosztása, a forint gyengítése az érdekük és eszük ágába sincs bevezetni az eurót. Szent István óta ilyen pusztítást mint ezek, nem végeztek!
csipetke
Nagyon sok pénzt vesz ki ez a genyó kormány,és matolcsi az emberek zsebéből.Ezeknek így jó,így tudnak játszani az árfolyamokkal,így hízlalják a saját nyereségüket.Ha bevezetnék az eurót,akkor ez megszűnne,nem is kapkodnak utána.Az,hogy mi mennyiért vesszük a miattuk dráguló élelmiszereket,és bármi egyebet,az őket rohadtul nem érdekli,mert amit összeharácsoltak,abból könnyen ugrálnak.Valami olyasmit mondott orbán az előző kormány regnálása idején,hogyha az euró megközelíti a 300 ft-ot,le kell mondania a kormánynak.Akkor ők vajon miért nem takarodnak a büdös francba?
kereső
"a forint gyengítésével tulajdonképpen „ellopják a pénzt az emberek zsebéből", mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér.

A Fidesz elnökének akkori véleménye szerint a kormánynak a forint gyengítését célzó utalásai és kísérletei a középkori királyok módszeréhez hasonlíthatóak, amikor is az uralkodók a pénzek nemesfémtartalmát próbálták meg minimálisan csökkenteni, elcsalva azok értékéből."- orbán viktor 2004
namihami
""Reszkess Euro, dollár, frank és társai, Rátok ront és elsöpör a forint. Ismét erősödött 20 fillérrel, hozzátok képest.
Melyik is a legkisebb hazai fizetőeszköz? Ez a brutális erősödés annak hány százaléka?
Borsodi
Azt nem értem,hogy amit nagyon helyesen írtatok, azt a sok okos politikus mért nem látja? A sok birka Magyar ,hogy szavazhatott erre a népnyúzó korrupt kormányra?.@csipetke: @Eladott Ország: @kereső:
namihami
@Borsodi:ert a mi politikusaink számottevő vagyona már régen nem forintban és nem itthon van. Így, ha a forint gyengül a kinti valutákhoz képest, akkor a pénzük forintban számított értéke, mivel nem potom összegekről van szó, állandóan nő. Ezért nem akarják az Eurot se bevezetni.
Eladott Ország
A 35 eurós családi pótlék, a 75 eurós minimál nyugdíj, a 450 eurós átlag nyugdíj, a 600 eurós nettó átlag fizetés? Ezeket köszönjük meg és rebegjünk hála imát? ! kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/matolcsy_mti_001.jpg
Ha az ember erre az idiótára ránéz ökölbe szorul a keze! Ennek az unortodox kóklernek a működése tökéletesen analóg a főnökéével. Mindkettő szélhámos gazember.
Lepényleső
Ez ám a nagy álmok anyagi fedezete,27 fillér egyszerre,- ami az öt forintos 18.5 -es része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.