Kubatov mindezt egy titkos találkozón közölte Borkai Zsolttal – írja az Index. Közben egy Kubatov Gáborhoz köthető társaság próbálta kideríteni, kiknél lehet az eredeti felvétel. A videót többször is eladhatták, de a lap szerint az biztos, hogy egy diósdi férfi tízmillió forintot kapott érte. A pénzt Borkaiék dobták neki össze, az ügyletet Rákosfalvy Zoltán egyik ügyvéd partnere papírozta le – teszi hozzá az Index.

A Fidesz vezérkara már a választás előtt egy évvel tudhatott a Borkai-videóról? Kiszivárogtak a vallomás részletei

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Az Index azt írja,

hozzájutott a szexbotrányt követő zsarolási ügy nyomozásában tett vallomásokhoz. 

A lap az érintetteknek az ügyben tett rendőrségi vallomásai alapján írt cikket az ügyről. Ebből kiderül, hogy a Fidesz már 2018-ban tudott a szexvideó létezéséről, és erre Kubatov Gábor pártigazgató fel is hívta Borkai figyelmét.

Az Index információi szerint a Fidesz pártigazgatója 2018 őszén értesült a Borkai Zsolt szexorgiájáról készült videóról, ő szólt az akkori győri polgármesternek. Kubatov sejtette, hogy az önkormányzati választási kampányban előkerül a felvétel, de

úgy gondolta, "ez a magánügy" nem árt sem Borkainak, sem a Fidesznek.

A katamaránra elvittek egy székesfehérvári ikerpárt is, de nekik senki nem mondta, hogy tilos mobilozni, amit az Index szerint Borka a rendőrségen másfél évvel később tett tanúvallomásában már hibának nevezett.

Hogy a lányokat ki bízta meg a felvételek készítésével, a rendőrség feladata kideríteni, de a

a gyanú szerint a győri F. Gábor és a felesége. F. korábban egy családi elszámolási vita miatt neheztelhetett Rákosfalvy Zoltánra.

A portál szerint Borkainak egy biztonságos helyen kellett találkoznia a pártigazgatóval, olyan időben, amikor a hely még üres volt. Kubatov Gábor így a gyirmóti Aranyhal étterembe beszélt meg titkos találkozót Borkai Zsolttal 2018 őszén, a mindössze 3-4 perces találkozón a Fidesz pártigazgatója a győri polgármester tudomására hozta, hogy van egy videó, amin ő és városszerte ismert barátai láthatók, amint egy hajón szexelnek – írja az Index.

Borkai akkor még csak az orgiáról készült fotókat látta – amit Póczik József korábbi futballista mutatott meg neki az év júliusában –, a videóról ezek szerint nem is tudott. Miután értesült róla, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd magánnyomozásba kezdett, a felvételért végül 10 millió forintot fizettek egy Busa gúnynéven emlegetett diósdi férfinek, amibe Borkai állítólag 1,6 milliót dobott be – írja az Index. A lap hozzáteszi, "egyfajta hallgatási szerződést kötöttek, tévesen azt gondolták, ezzel megakadályozhatják a felvétel terjedését". Később Rákosfalvy tett feljelentést a rendőrségen, a szerződéssel együtt. Ezután indult nyomozás zsarolás miatt.

Az Aranyhalban megtartott pár perces találkozó után Borkai több olyan emberrel is beszélt, akitől valamilyen megoldást remélt, így elterjedt a híre, 2019 tavaszán Kósa Lajos is azzal hívta fel,

ő is látta a videót.

A problémáról akkor már Kocsis Máté is tudott – írja a lap. Az még kérdés, milyen mélységig ismerte azt, Kocsis ugyanis az Indexnek azt mondta, Borkai egy győri rendezvényen maga beszélt arról, hogy van valami nőügy, ami előkerülhet a választási kampányban, de részleteket nem osztott meg vele.

A Fidesz vezetése úgy döntött, nem avatkoznak közbe, bár az Index szerint egyes felső vezetők már tudták, Borkai a választás után biztosan bukni fog.

Amikor a videó végül mégis nyilvánosságra került,

Borkai a tanúvallomása szerint örült, hogy a családját egyáltalán össze tudja tartani.

A Fideszen belül a Borkai-ügy egyik vesztese végső soron maga Kubatov lehet. Az Index úgy tudja, hogy miután Orbán Viktor javaslatára Dézsi Csaba lett a Fidesz polgármesterjelöltje, Kubatov és az emberei is veszítettek a tekintélyéből.

Forrás: Index, 24.hu, HVG

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Miért lenne ez különös ? A fideSS-kdnp nemzeti-keresztény vezetése a disznóságok felét lehazudja a másik felét letagadja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Végigolvastam az Index cikkét. Jó hosszú. A végén már szédültem bele ...hihetetlen mennyire mocskos és rohadt szar a politika, te atyaúristen.
Annyira rábaszott a fidesz vezetése erre a Borkai ügyre, fel sem fogható, hogy már ennyire nem tudnak józanul gondolkozni, ennyire el vannak szállva a saját sérthetetlenségüktől ennyire nem tudnak felmérni semmit se? Érdemes végigolvasni az egészet. Soha nem szeretnék a politika közelébe se kerülni. Mindenkit beszippant. Kit így kit úgy. Őrület.
Horizont
Nem hiszem el, hogy ezt a sok rohadt prosti hirdetést nem lehet kibaszni innen. Hányan jelentkezhetnek be innen erre? A Propeller is egy nagy fos már tényleg.
Sámannus
@Horizont: Ezek akkora fekában lubickol, amit rendes ember egy másodpercig sem tudna elviselni.
cikicakk55
A legnagyobb vesztesek,mi a Magyar emberek vagyunk. Annyira erkölcstelen,korrupt,tolvaj az egész bagázs,hogy a Borkai ügy csupán csak csepp a Fidesz sártengerében. Sajnos mostanában nem sokat tudtam és tudok a nethez ülni,de kínomban a 2004-2008 közt készült heti-hetest hallgatom. Olyan,mint ha az akkori Orbán nem is az lenne,aki most van. Csupa olyan dolgokat ígért meg(főleg 2006-ban) aminek pont az ellenkezőjét tették meg. Csak pár dolog: Akkor 14.havi nyugdíjat adott volna az időseknek.Emelte volna az egészségügy színvonalát,a dolgozók bérét legalább a duplájára. Az oktatást is nehezményezte,főleg a tanárok fizetését,túlterheltségét és azt a sok felesleges dolgot amivel a gyermekeket már alsó tagozatban leterhelik. Beszélt a korrupció megszüntetéséről,a rendőrség tagjainak fizetés emeléséről és ami legjobban felkavarta a gyomrom,hogy a miniszterek,államtitkárok fizetésénél legyen egy bérplafon,amit nem léphetnek túl. Akkoriban ez 600.000 ft volt. Mennyi is most áder fizetése? 3 millió? Az államtitkároknak hányszor emeltek a 9 év alatt? Undorító amilyen mocskos politikát csinál ez a kormány. Még jó,hogy az internet nem felejt.
Lepényleső
...s ez nem a jéghegy csúcsa,csak annak igen halovány árnyéka?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok