A közismert napilap online felülete még több képpel, nagyobb tartalommal. A felvételeken jól látható, ahogy az egy helyben álló fertőzöttek egyszer csak elveszítik az eszméletüket, majd összeesnek. Egyes információk szerint a forgalmi karantén miatt kihalt utcákon több holttest is hever, többségük az esések következtében, a becsapódás erőssége miatt vesztették életüket.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Nekem ilyenkor az jut eszembe, hogy a gyógyszergyártók fenyegetése mert a kormányok nem teljesítik a követeléseiket.
Yoda69
Tuti hogy nem mondjak még a kínaiak a valós számokat. Ha csak annyi eset lenne ami elismenek, par száz, akkor minek az ezer ágyás kórház rohamszeru felépítése? Hazudnak mint mindíg is tették.
A SARS idején hónapokig még a vírus jelenlétét is titkoltak, csak akkor ismertek be, amikor már külföldiek is tucatszam haltak meg tőle.
verőce21
Egy akkora országban mint Kína, naponta 30 ezer ember is meghal. Ki tudja azt megmondani, hogy ebböl mennyi az új vírus áldozata?
1magyar
Minden kormány titkolja az igazságot ilyen esetekben, csak nem tudom miért?
Legalább óvatosabban utazgatna a sok viszkető seggű emberke és nem hordoznák a vírust.
fahrenheit451
"A Tyrant vírus, más néven a "t-Vírus" egy mutagén vírus, melyet Dr. James Marcus, az Umbrella Coporation egyik társalapítója alkotott. A Tyrant vírust számos kísérletre használták, hogy Bio Organikus Fegyvereket (B.O.W.) hozzanak létre a feketepiac és kétes hátterű kormánytagok számára. Az általános céljuk az volt, hogy létrehozzanak egy "szuperembert", melyet Tyrant-nek neveztek el a vírusról. Természetesen jelenlegi tudásunk szerint ilyen, és ehhez hasonló vírus nem létezik. "

www.youtube.com/watch?v=xYkoF4Zu9ew
görbetükör
Másutt olvastam, hogy több nagyvárost lezártak, összességében több, mint huszonnyolc millió ember van karanténban és több, mint százezer ember halt meg eddig. Kínában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.