Az Index azt közölte pénteken, hogy hozzájutott a szexbotrányt követő zsarolási ügy nyomozásában tett vallomásokhoz.

A telefonnál: Borkai Zsolt – szóra bírták a volt győri polgármestert

Ezekből többek között az derül ki, hogy

 a Fidesz már 2018-ban tudott a szexvideó létezéséről, és erre Kubatov Gábor pártigazgató fel is hívta Borkai figyelmét

- állítja a lap.

2019 tavaszán Kósa Lajos is azzal hívta fel, Borkait, hogy ő is látta a videót, és Kocsis Máté is tudhatott a felvétel létezéséről.

Az ATV-s Heti Napló stábja telefonon érte el Borkai Zsoltot. Győr volt polgármesterét arról szerették volna megkérdezni, hogy Orbán Viktor tudott-e korábban a szexvideóról.

Borkai erre annyit felelt:

Nem nyilatkozom. Jó? Tehát... örülök, hogy élek, úgyhogy nem foglalkozom többet politikával. Kezit csókolom!

- köszönt el sietősen a szexvideós botránya miatt ősszel lemondott győri expolgármester.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
- Orbán tudott a szexvideóról?
- Nem nyilatkozom. Örülök hogy élek.

:) Ha ebből nem világos a fideszesek számára, hogy Orbán egy maffiát tart fenn kormányzás helyett, akkor tényleg vakok a valóságra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ugye nem gondolták komolyan az újságírók, hogy elmeséli, milyen, amikor ezek a keresztények sorban állnak letolt gatyával, várva mikor ki lesz a soros? Bár erről ha megszorongatnák, előbb mesélne mint az Audi féle földügyekről, mert az már felségsértés lenne... Esetleg megpróbálkozhatna az M1 Katája, amolyan KariGeris stílusban kifaggatni, biztos Pulitzer-Díjat kapna érte.
Béla333
@lampa laz: 09.10
A legfontosabb: Borkai és bűnbandája milliárdokkal károsították meg a többieket azzal, amit az Audi földügyeknél manipuláltak! Ezért kellene lecsukni őkelmét, nem azért mert félredugott!
lampa laz
@Béla333: ...hát igen, ezek a súlyos dolgok nem a dugás, mert az felejtős még ténsasszony részéről is. A csoportosan elkövetett lopást, sikkasztást kellene firtatni, h miből telt arra a hatalmas luxusra amiben "tengették/ tengetik" az életüket, mert tisztességesen ez nem jött volna össze. Az összes nagyvárosi polgármester ilyen szemét mocsok tolvaj, harácsoló gazember mint borkai. Ahol élek szintén ilyen, mert orbán seggnyalója. Haláláig meg fogják választani, mert egymást támogatva ugyanaz a rablás folyik mint nagyban orbán körében. Amíg ez a tetves társaság lesz hatalmon, nem is fog ez megváltozni. A biztonságukhoz elég orbán, polt meg pintér, a magukra szabott törvényeik legfőbb őrei.
Eladott Ország
@Béla333: január 25., 10:42; A győri ügy és választás tanulsága:
kapcsolat.hu/sites/default/files/blogszemle/zabszem.jpg
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/82178654_706947276378675_5135571328736165888_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=AHfXSVlqO-sAX-8MaxR&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=1002&oh=b1ed31354197d4f2d9a9dfcafc638055&oe=5E965F9A
Orbán: "Amíg a polgári nemzeti oldal adja a derékhadat, addig a haza is védve lesz". Nincs is szebb annál, mint amikor egy érvénytelen népszavazást meglovagoló dakota vezeti az új egységet. Az ellenség pedig nem más, mint az ország kétharmada. Tehát mindazok, akik nem Orbanisztánban képzelik el a jövőjüket, akik nem nézik szó nélkül, hogy a politika örve alatt kiépült maffia immáron a dinasztia¬ alapítás fázisában tart, vagy egyszerűen csak egy normális országban akarnának élni, ahol demokrácia és működő piacgazdaság van. Ők tehát – pontosabban nem ők, hanem mi – vagyunk az árulók, aljas tetvedékek, paraziták és a legfrissebb szakértői elemzés értelmében: kémek is. Orbánék eddig sem nagyon válogattak az eszközökben és most, hogy büdösödik a helyzet, még gátlástalanabbak lettek. Mert minden tompultsága ellenére is kezd gyanakodni a társadalom, hogy valami talán nem stimmel mégse és a lánglelkű vezér talán nem az önzetlen hazaszeretet jegyében harácsol össze minden mozdíthatót. Többekben ott mocorog a gyanú, hogy Mészáros Lőrinc talán nem lett olyan zseniális üzletember hirtelen, talán Orbán Ráhel sem okosabb, mint Kis Mari, vagy Nagy Feri, hanem a papa pozícióját kihasználva áll olyan nagyon stabilan a család. Lehetséges, hogy az Orbán apuka sem a maga eszétől milliomos, hogy a miniszterek elnökének felesége sem a megspórolt konyhapénzből vásárolgat szőlőbirtokokat, földeket, ezt-azt. És akkor ez még csak kimondottan az uralkodó dinasztia és szó sem esett a Matolcsy jegybankelnök beosztottjaként dolgozó legfőbb ügyész feleségről, sem a minden rokon lakjon jól projekt keretében létrejött hálózatról.
volvós
Hogy a kocsismátécicus is tudott a szexbotrányról, valszinű Ő nyomta fel...Féltékeny lett a kurvákra, hogy nem a méretes análjába nyomult a zsoltika...Egy b.zi bosszúja a legalattomosabb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.