Karácsony szerint tavaly ősszel alaposan megalázta a Fidesz a győrieket.

Vasárnap időközi polgármester-választást tartanak Győrben, miután a szexbotrányt követően Borkai Zsoltot ugyan polgármesternek választották a győriek, utána viszont lemondott.

A Fideszes Dézsi Csaba András ellenében az ellenzék Pollreisz Balázst indította, aki mellett csütörtökön Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely is Győrbe ment kampányolni.

Karácsony a Facebook-oldalán szombaton is felszólalt az ellenzéki jelölt mellett.

A posztban kifejti, hányszor szégyenítette meg a győrieket a Fidesz 2019 őszén, majd Pollreisz Balázs erényeit részletezi:

Felkészült és tisztességes politikus, aki egy minden szempontból tisztább és élhetőbb városért küzd, és aki polgármesterként rajta tartaná a szemét azokon, akik az elmúlt ciklusok során asszisztáltak az arcátlan rabláshoz, harácsoláshoz. Győrt újra szabad és polgári hagyományaihoz méltó várossá tenné.

Címlapkép: Facebook/Karácsony Gergely

(hvg.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
30 év után eljött az ideje, hogy a TISZTESSÉG és a -TELENSÉG között dől el a városok, falvak, majd az ország sorsa, mivel megbélyegezte a pártok sorsát szinre, szagra, vallásra való tekintet nélkül őfélesége, és köreinek közlóvébókl való gazdagodása.
.
www.google.com/search?q=NER+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER+tagok+lop%C3%A1sai&aqs=chrome..69i57j35i39j0.6863j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Miközben dívik még a dolgozói szegénység is a kongó betonszarkofágok árnyékában!
.
STOP!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.