Pénteken fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Ádil bin Ahmed al-Dzsubeirt, Szaúd-Arábia külügyi államtitkárát. Tárgyalásaikon a migráció és terrorizmus megfékezéséről és gazdasági együttműködésekről is megállapodtak – az eseményt követő sajtótájékoztatón Szijjártó bejelentette, hogy a magyar-szaúdi gazdasági együttműködés ösztönzésére 600 millió eurós hitelkeretet nyitottak az Eximbanknál. Szijjártó Péter a sajtótájékoztatón elmondta:„azonosították azokat a pontokat, amelyekben Magyarország és Szaúd-Arábia hasonló álláspontot képvisel. Ilyen a migráció és a terrorellenes küzdelem.”Szijjártó a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a migráció kiváltó okainak megszüntetéséhez humanitárius akciókra van szükség, „fontos, hogy a segítséget oda vigyék, ahol a baj van”, így a két ország között párbeszéd indult a humanitárius támogatások ügyében is.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Innentől kezdve a pénz útja, felhasználása követhetetlen. Mint ahogy a többi "humanitárius" és "kereszténységvédő" összegé is. És nem is lehet majd visszaszerezni, hiszen ezek mind olyan országokba vándoroltak/vándorolnak, amelyek legalább olyan korruptak, mint a magyar kormány.
namihami
Bizony, bizony. Az ad, akinek bőven van. És annak, akinek semmije nincs... Egy kis olajat nem küldünk? Esetleg építünk néhány kisebb épületet nekik. Vagy felesbe olimpiát rendezünk velük.
Valahogy a templom egere jutott eszembe.
advocat
Lana22
getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

thumb_up replyVálasz

Akinek ez nem tetszik, küldje el az "Írjon a szerkesztőnek!" e-mailra! Hátha észbekap az "illetékes".
advocat
És Lőwy Árpád kedvenc lószerszáma nem kéne? Nekik?
RonaGyuri
@advocat: ő is szerki kedvence, mint a nála is hülyébb dumb-riche büdös farok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.