Novák Katalin viccet mesélt a közmédia reggeli hírműsorában, a Ma reggelben annak apropóján, hogy állítása szerint az ENSZ-ben - ami leírása szerint "egy nagy nemzetközi szervezet, amiben a világ legtöbb országa jelen van" - "mindenféle olyan, a családi értékeket hátra szorító, az emberi élet védelmével ellentétes folyamatok indultak el, ahol bizony mi például Magyarországként sokszor egyedül éreztük magunkat". Erről az a vicc jutott eszébe, "amikor ráhajt az autópályára valaki, és látja azt, hogy mindenki szembejön vele, és bekapcsolja a rádiót, és mondja a rádióbemondó, hogy vigyázat, egy őrült van az autópályán, aki szembe megy a forgalommal, mire ő azt mondja, hogy egy, hát mindenki más szembe jön". Majd még rá is emelt, mert azzal folytatta, hogy "aztán kiderül, hogy mégsem így van", amit arra alapoz, hogy a saját önjellemzése szerint egy "nagyon stabil géniusz", vagyis maga Donald Trump és az Egyesült Államok kormánya is felhajtott a forgalommal szembe az autópályára, így már a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Eriksson: A címet azért nem kell idézőjelbe tenni, mert Novák nem szó szerint ezt mondta. A cikkíró csak átfogalmazta Novák ökörségét, az eredeti értelmét megtartva. Tehát a cím se nem megtévesztő, se nem hazug.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
A cikk címét idézőjelbe kellett volna tenni, mert Novák beszédének része.
Nessy
@Eriksson: Novák Katalin előadta a mai napra rendelt fidesz direktívát!
Eriksson
@Nessy: A 444.hu szintén előadta amit a médiafigyelésből ki lehet facsarni. A cím megtévesztő. Mondhatni úgy is, hogy hazug.
nemkati
@Eriksson: A címet azért nem kell idézőjelbe tenni, mert Novák nem szó szerint ezt mondta. A cikkíró csak átfogalmazta Novák ökörségét, az eredeti értelmét megtartva. Tehát a cím se nem megtévesztő, se nem hazug.
CsipkeRózsa
A viccnek nem az a poénja, hogy az őrültnek van igaza, hiába megy vele egy irányban egy autóversenyző, attól még az őrült, őrült marad.
Eriksson
@nemkati: És úgy találod, hogy a cím helyes?
Eriksson
@nemkati: Akkor nincs miről beszélni. Én az értelmes emberek társaságát kedvelem.
nemkati
@Eriksson: Ebben akkor hasonlítunk egymásra. Nekem ne is válaszolj, a nemértelmeseknek írd le, mi lenne a helyes cím.
Eladott Ország
Novák Katalin, kiáll a szabadság, az igazságosság, az emberi jogok és a demokrácia mellett. Ez a nő az egyik leggusztustalanabb hazudozó, seggnyaló. Szokásos fideszes hablaty! A fejltől bűzlik a hal, jelen esetben a hazug, köpönyegforgató csúti suttyó vezérüktől ! Orbán az erő nyelvét érti. Ha ül tovább a szépen megterített asztalnál, ócsárolhatja a vendéglátókat, miközben tovább lopkodja a tálakról a tortaszeleteket és a házigazda ahelyett, hogy a kezére b….., joviálisan mosolyogva közli, hogy nem tehet semmit, akkor minek ez az egész?!
csak úgy....
@Eriksson: " Én az értelmes emberek társaságát kedvelem. " :)
te azt! :) shikari,durbincs,pegero + a sicc...
Béla333
Novák Katika mintha nem józanodott volna ki a szilveszteri buli óta.
Olyan januárt produkált, annyi orbitális hülyeséget hordott össze, hogy az párját ritkítja.
Beszélj még, oktasd a népet Katika!
RonaGyuri
nem bugyuta luvnya az örültek ti vagytok és ti mentek szembe a józan ésszel, az ország csak szerencsétlenkedik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.