A Fidesz szerint nagyon fontos lenne, hogy a balliberális körökhöz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek elárulják, mennyit kaszáltak a börtönbizniszen – mondta Budai Gyula szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. A fideszes politikus közölte: a börtönben ülő bűnözők és ügyvédeik eddig 12 ezer pert indítottak a magyar állam ellen és csaknem tízmilliárd forintot nyertek el, amelyből több milliárd forint landolt a balliberális és Soros-ügyvédeknél, akik 15-20 százalék, de akár nagyobb sikerdíjakat is kaphattak.„A kifizetett kártérítések hetven százaléka ügyvédi letéti számlára került, az ügyvédek pedig összesen legalább kétmilliárd forintot, fejenként akár több tízmillió forintot is kereshettek a börtönbizniszen” – mondta. Budai Gyula hangsúlyozta, mindez joggal sérti a magyar társadalom jelentős részének igazságérzetét, ugyanis elfogadhatatlan, hogy életellenes, erőszakos bűncselekmények miatt elítélt emberek milliárdokat kapjanak kártérítésként és az áldozatoknak, akik valóban...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor talán először Trócsányi közölje, hogy a Nagy és Trócsányi Ügyvédi iroda mennyit keresett a 4-es metró építésének 1998-as leállításán!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Akkor talán először Trócsányi közölje, hogy a Nagy és Trócsányi Ügyvédi iroda mennyit keresett a 4-es metró építésének 1998-as leállításán!...
nevemnick
Természetes, hogy a NER illiberális ügyvédei nem kérnek tiszteletdíjat mert fényevők.
Budai meg álljon sorba és repetázzon az észosztásnál.
Ostoba.
simmering73
Az is sérti a társadalom jelentős részét, amit ti itt kormányzás címszó alatt előadtok, te pribék.
Eriksson
Biztos, hogy mindegyik közreműködő ügyvéd balliberális volt?
Béla333
Agy is van! A Fideszes maffia meg azonnal közölje azt, hogy melyik offshore paradicsomban mennyi lopott közpénzt parkoltat!
Ha már lúd, legyen kövér!
Várjuk a közléseket!
Nessy
Majd annyi idő és per után, mint a Felcsút a TAO pénzek felhasználást!
Kéretik először a saját kupi előtt söpörgetni!
Hari
Legjobb védekezés a támadás. Tudomásom szerint a legtöbb pert a jogvédők ügyvédei indították, amiért tisztelét dijat nem kérnek. De ezt Gyula bátyó is nagyon jól tudja. Tehát a kérdés felvetése a Fidesz uszító propaganda része, annak adható el, aki tájékozatlan az ilyen ügyekben. (Mari néni, Józsi bácsi).
kereső
Nem tudom, szerencsés dolog-e pont budainak betámadni az ügyvédeket- aki halottakkal kötött adás-vételi szerződést anno. Szerintem, ebből visszanyalt fagyi lesz.
Szeretném azért azt is tudni a "balliberális ügyvédek keresete mellett", hogy mennyit keresett rogán ügyvéd barátja a letelepedési kötvényeken, borkai ügyvéd barátjának mennyi jutott a 4 milliárdból = audi +füldeladás,trócsányi üdvédi irodája mennyit keresett a devizahiteles ügyeken a bankok képviseletében. Hirtelenjében csak ! ennyi.
bencemacska
Úgy látszik működésbe lépett Habony Árpád, és fő segédje - a már minden volt - budai főszolga!!!
Giovanni Alba
@Béla333: Az előző verzió sem rossz, sőt :-) (agy is van)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.