“Nem a fejléc, nem a házszám a fontos” – fogalmazott az igazságügyi miniszter. A börtön-kártérítések ügyéről is beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezt már előtted néhány nímand elmondta. Baj van a rövidtávú memóriával?
tudode
Őfélesége rosszúl sáfárkodott a MEGELŐLEGEZETT BIZALOMMAL, azzal, hogy a rendszerváltás reménysége volt, és úgy a fejébe száll)t) a dicsőség, hogy ballag a történelem szemétdombja felé yes ugribugri-val a Liberális Internacionáléból a Néppártba, és nem becsülte meg ott sem magát
.
----- Így lépett be, majd lépett ki a Fidesz a Liberális Internacionáléból
.
444.hu/2014/07/27/igy-lepett-be-majd-lepett-ki-a-fidesz-a-liberalis-internacionalebol
.
Ennyi!
Béla333
A Fideszt valóban nem érdekli, hogy milyen pártcsaládban van, számára csak az a fontos, hogy a maffiaállam fenntartásához szükséges pénzeket el tudja lopni. Ha elapad a lopható pénz, akkor egymás torkának esnek.
RonaGyuri
@RonaGyuri: They are determined to prove a villain!!! =))
SystemError
Pökhendi kismalac műsor megint...:)

Nem kedves fidesz vezetőség, csak idő kérdése és a magyar igazságszolgáltatás fog dönteni sok-sok fidesz bűnöző sorsáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.