Közszolgálati interjú Karácsony Gergellyel: Riporter: Mai vendégünk Karácsony Gergely főpolgármester, akit köszöntök stúdiónkban abból az alkalomból, hogy ötéves ciklusában utoljára látogatott hozzánk. Karácsony: Bocsánat, de nem először?...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az, hogy ilyen formán próbálják meg Karácsonyt lejáratni, tökéletesen mutatja, hogy egyelőre nem találnak fogást rajta. A riport is bizonyítéka volt annak, hogy a kerékpár használatának mellőzése és az elektromos autóval nem az MTVA bejárata előtt parkoláson kívül igen kevés intézkedésbe tudtak belekötni a propagandacsatornán. A fidesz egyébként is komoly gondban van, nem véletlen a cigányság és a rabok elleni hirtelen támadás. Kapkodnak, hibáznak, miközben egyre több esetben teszik magukat nevetségessé. Kezd elfogyni a vidékről szerzett szavazatok miatti fölény. 2022 még ugyan messze van, de ha így halad ártunk és ormányunk, akkor bizony még pofáraesés is lehet a vége. Ha Karácsony képes teljesíteni a vállalásai nagyrészét, még nagyobb gondba kerül a hatalom, nem véletlen hát a vele szembeni áskálódás. Ameddig azonban Karácsony kerékpárhasználata a legfontosabb téma az M1-en, addig nincs probléma. Reméljük, ez a jövőben is így marad. Mivel most elég hideg van, nem biciklivel, hanem rollerrel jöttem.
uploads.disquscdn.com/images/850d7ef3e787706b4ac1edd7b2720081a7f7e546ca640c48e3e5ff342095853a.png?w=600&h=372
Nessy
@Eladott Ország: nem lesz gond 2022-ben. Határon túli hű magyarjaink azért a pár milliárdért csak beikszelik a fideszt a levélpapíron, amit aztán az aktívisták elvisznek tőlük, és postázzák, Itthon meg úgy sincs ellenőrzés, a holt lelkek is szavazhatnak, meg a szomszédasszony macskája a gazdi helyett! Aztán pont annyi szavazat lesz, ami a hatalom megtartásához kell! Nekik meg mindegy, hiszen nem ők szívnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.