Nem mondhatjuk, hogy szűkmarkúak lettek volna felelős vezetőink, amikor a mi kontónkra jutalmazták munkatársaikat. több tucat politikai vezető kapott milliós jutalmat különféle jogcímeken a miniszterétől. A legjobban Rogán Antal államtitkárai jártak...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ízlelőszerv fordulatszáma a mérvadó, nem a szakmaiság, az államigazgatási tudomány birtoklása ebben a pöccelentett világban (Hofi G.)
.
----- Hofi Géza 2012-ben is megmondja!!! :)
.
www.youtube.com/watch?v=LdY3vZ2hNLc&t=203s
.
A humorodat ne veszíts el, vidáman kell tönkremenni ezek alatt, fölött, mellett!
nezelodo
Jól van na! Legalább ha a főnök telesírta a bánatával a sajtóját, hogy reggeltől estig "kecsöl", (ellentétben a szegregált romákkal), nyilván ingyen, ha már fölhányja a választóinak, akkor legalább a saját dolgos munkásainak csurranjon. cseppenjen valami! Azért emezekben pedig lehetne annyi együttérzés, hogy a vezérnek is vethetnének egy falatkát belőle, (minimum az alkotmányos költség erejéig), ha már olyan jól vezette őket vezetőként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.