Hadházy szerint koncepciós eljárás, Tordai szerint a tisztességes többséget taposták meg az MTVA-ban, majd vádolták meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Varju rabosítva lett jogosan, ezt tudjuk, de az nehezen hihető, hogy azt a két festékpatront a Központi Nyomozó Főügyészségtől kapta, demonstrálni. Így, Varjunál ez a két festékpatron nem más, mint az uszítás kellően kigondolt kellékei, a “ku@va erős ütős képekhez”.
kereső
@Shikari: Egy megválasztott országgyűlési képviselőről van szó. Akinek, az akkor hatályban lévő törvények szerint joga volt belépni hivatalos ügyben még az MTVA székházba is. És az se zavarjon, hogy azóta birósági itélet mondta ki, hogy a képviselők semmiféle törvénysértést nem követtek el az ott tartózkodásukkal. Ja, és az MTVA által készitett felvétel bizonyitja, hogy milyen atrocitások érték Varjút- nem a saját telefonos felvételei. Amikor négyen fogják, ülnek rajta- hogyan tudott "súlyos testi sértést" elkövetni? Itt akik törvényt sértettek, azok a Valton emberei.
Amúgy meg, ha egy-az egy állnak ki, akkor lehet, hogy lett volna súlyos testi sértés az egykor bányáslegény részéről.
Te is fújod a nótádat, ahelyett, hogy a szemednek hinnél.
kereső
@Shikari: Lék a te látásmódoddal van. Tudod, látszik a videón, hogy miközben ülnek a hasán, lefogják a lábait az egyik kezével megfogta az őr vádliját- és azzal okozott nyolc napon túl gyógyuló sérülét, és kimeritette a garázdaság fogalmát is. ű
Na ezt mondja az ügyészség "hivatalból inditott eljárás során".

Mi le tt volna, ha oda is tud csapni- hogy lehet egy kisportolt vádlin nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozni- bvagy nem is volt kisportolt, cska egy pütyhedt ványadt "ványa bácsi"- akkora volt mint egy szekrény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.