Több ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Magyar Liberális Párt is tiltakozott az ellen, hogy Varju Lászlót, a DK alelnökét hétfőn rabosították a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Rabosították az MTVA-székházban bántalmazott DK-s Varju Lászlót, tüntetést szervezett az ellenzék

Az ügyészség korábban Varju Lászlót azzal gyanúsította meg, hogy súlyos testi sértést és garázdaságot követett el 2018. decemberében, amikor több ellenzéki képviselővel együtt bement az MTVA-székházba.

A politikus a rabosítás után megmutatta az újságíróknak és a helyszínen várakozó 100-150 főnyi szimpatizánsnak a tintával bekent tenyereit, és azt mondta, "nem nekem, hanem előbb utóbb nekik kell kezet mosni". Hozzátette véleménye szerint ugyanazok "rendelték meg" a rabosítását, akik "elrendelték", hogy az MTVA-székház előtt képviselőket "vegzáljanak" és akik törvénnyel próbálják csökkenteni a képviselők ellenőrzési jogát.

Az ártatlanságát hangoztató politikus kijelentette, hogy

az ügyészség is a "Fidesz NER-rendszeréhez" tartozik és "ők piszkolták össze a kezemet, ami egyébként tiszta".

Egyúttal hangsúlyozta, a jövőben is kiáll a szólásszabadságért.

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó a rabosításra utalva azt mondta, hogy a többi ellenzéki képviselő keze még nem tintás, de bármikor az lehet.

A Fidesz-KDNP törvényekkel szűkíti az ellenzéki politikusok jogait, de a magyar jog mindenkire vonatkozik, a kormánypártiakra is

- fogalmazott.

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke leszögezte,

bármilyen eljárások is induljanak az ellenzéki képviselők ellen, akkor is ki fognak állni egymásért, mert nem lehet őket megfélemlíteni.

Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője arról beszélt, hogy

az eljárással nem csak Varju László ellen "intéztek támadást", hanem mindazok ellen is, akiket a politikus képvisel.

Kanász-Nagy Máté, Újpest LMP-s alpolgármestere is szolidaritásáról biztosította Varju Lászlót. A politikus elképesztőnek nevezte, hogy az ügyben

"a Nemzeti Együttműködés Rendszere (.) nem a felelősöket, nem a bántalmazókat állítja pellengérre, hanem Varju Lászlót szeretné megfélemlíteni".

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
remélem az EP és az EPP derék kurkászai értesülnek róla! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
@justhpeter: ...már megbocsáss, de tényleg csak ennyi lenne...akkor valóban fel kell adni, el kell ereszteni, le kell mondani minden még lehetséges jogorvoslati formáról...gyerünk vonuljunk passzív rezisztenciába, amire majd később büszkén lehet hivatkozni, amikor ez a mocsok orbán-rendszer valami előre nem érzékelhető hatásra összeomlik...cselekedni nem érdemes ugyebár, mert kényelmetlen, mára már veszélyes és akár költséges is lehet.
Csizmás Kond
@Klubtag: Cselekedni érdemes és kell is viszont nem ilyen bohóc módjára mint ez a tollas károgó. Ő aki a törvény tiszteletben tartását kéne védje nem szabadna törvénytelen dolgot elművelnie még viccből sem, de megtette és még ő elégedetlenkedik.
RonaGyuri
remélem az EP és az EPP derék kurkászai értesülnek róla! =))
görbetükör
Régóta mondom, hogy épül a kemény diktatura.
justhpeter
@Klubtag: Ezen felváltva kell sírni és nevetni. Varjú végigmegy az egész procedúrán, aztán majd az Unió bírósága megítél neki egy pár milliót. A csürhe a határidő utolsó napján kénytelen kifizetni Varjúk, aki elteszi a lóvét és teli szájjal kiröhögi ezt a csürhét.
justhpeter
@görbetükör: Ez kemény diktatúra ? Ez egy nemzeti-álkeresztény kabaré. Abból is egy végtelenül primitív előadás. Tobzódik a csürhe.
tudode
Az az öt, hat kopasz ha nem egy bányászt gyepáltak volna, rossz vége lett volna!
.
Nem az a férfi aki adja, hanem az aki állja!
.
Ez után már csak a fekete autók éjjeli látogatása hiánycikk!
Emerich
Talpig vasban szeretném látni ezt a lúzert, Neki mint ország gyűlési képviselőnek példát kellene mutatni,nem pedig botrányosan viselkedni és hazudni, a telefonjával vette fel a semmit a főldön fekve és sgítségért kiabált,valamint kommentálta a nemlétező eseményeket ( a telefonba ami be volt kapcsolva vélhetően valamelyik MSZP-hez közel álló ujság szerkesztőség volt a vonal másik végén ) " most éppen rugdosnak,most éppen pofoznak segítség segítség stb." Persze a biztonsági őrök nem bántották,kőrbe állták a földön fetrengő, őket fenyegető, kiabáló embert tisztes távolságból
RonaGyuri
@Emerich: remélem mihamarabb hasonló semmiségben részesülsz! =))
Jozefina
Az MTV saját felvételei bizonyították, hogy bántalmazták Varjú Urat a biztonsági őrök!!! Az ügyészség és a rend őrei egyetlen ember parancsára cselekednek, akit orbánnak hívnak!!!?? Tehát működik a diktatúra!!!? Igen, az ellenzéki oldalnak össze kell fognia és totális támadást indítani a fidesz-kdnp ellen!!!? Nem lehet tűrni, hogy országgyűlési képviselőt bántalmazzanak, vagy korlátozzák jogait!!!
Nyírfa
Mit nem adna Orbán, ha többet és többet alkalmazhatna a putyini módszerekből. Undorodom az aberrációitól.
solidedge
Akkor mi jár a Varjút gyepáló zsíragyú őröknek? Életfogytiglan?
Nyírfa
Érik valami, aminek a fidesz nem fog örülni. Aki ki akar ugrani még időben a pártból, az ne késlekedjen!
verőce21
Bántalmazott...? Hájszen úgy bántak ezzel a sz@rházival ott, mint egy hímes tojással!
Nessy
A videót látva, már akkor is megállapítottam, hogy Varjú László micsoda erős ember, hogy négy kigyúrt izomagyat "bántalmazott"miközben az egyik rá térdelt, a másik ráült a hátára. A tv dolgozói féltek! Szegények, nagyon sajnálom őket! Különösen a hímnemű egyedeket! Három ember, akik közül kettő nő volt, tényleg apokaliptikus veszélyt jelentettek!
Mit mondtak volna a 2006-s Tv székház ostromára? Pedig azokat a "tiszta tekintetű" vandálokat, még szentté is avatta a jelenlegi kormány!
grincss
@Nyírfa: Drága!
Senki nem fog kiugrani, mert ettől függ az egzisztenciája, léte !
Nyírfa
@grincss: Hátha van közöttük ember is.
balos
@verőce21: ha jól tudom a nevedet a jobbikos főhadiszállású városkáról kaptad?Pedig az egy jó hely volt valamikor!Viszont amióta betettétek oda is a lábatok a szar is oda költözött!
verőce21
@balos: KDNP-s település. Mi bajod vele pontosabban?
Nyírfa
@kereső: Tömör és velős.
Mégis, jó lenne hinni benne, hogy akad. Mert, ha nem, akkor a szavazóik is annyit érnek.
grincss
@Nyírfa: Az sajnos kizáró ok náluk!
Borsodi
Aki útban van azt rabosítani,félre állítani kell.Viszont ha kemény mag vagy a fideszben még a gondolata se merülhet fel,ha mégis, luxus cellába kerül.
Nyírfa
@grincss: Értem én, és hajlok rá, hogy egyet is értsek veletek, csak nem esik jól ilyen sommás ítéletet hozni.
kereső
@Nyírfa: Nincs jó fidesses, csak fidesses van!
kereső
@Nyírfa: Hajlok arra, hogy a kemény mag+klientúra van többségben. (kemény mag =hivő). Tőlük semmire ne számits. A kisebbik rész a kiszolgáltatott, megfélemlitett emberek , akik szerencsétlenségükben az egy szelet kenyérnek is örülnek. Ők azok ,akiket én nagyon-nagyon sajnálok, mert nem is tudnak mást tenni- mint "jóban lenni" a hatalommal.
grincss
@Nyírfa: Drága!
Gondolom, h egyetértünk sok-sok témában, hisz nem ma ismertük meg egymást!
Te is tudod, h soha nem finomkodtam a véleményemet kimondani, leírni!
Sajnos - azt hiszem - ebben igazam van, bár Te is osztod, de nem ilyen "sommásan"!
Tudod - régebbről - a véleményemet, h - és most kicsit vulgáris leszek - nem kell a pélót szalvétával fogni! (ezt nehogy magadra vedd!)
Sajnos ez a baja az ellenzéknek, h nem meri finomkodás nélkül kimondani a mondandóját!
Ha jól emléxem, - tán Hofi mondta - "egy lyukon" kell kimondani! :-)
Nyírfa
@kereső: Ha ezen az úton megyünk, a fidesz eléri a célját, kibékíthetetlen ellentételekkel végletesen megosztja a társadalmat. Nem az a megoldás, hogy átmegyünk verőcébe vagy dubrincsba, hanem, hogy az utolsó leheletünkig képviseljük a valós emberi értékeket. És ezek között nem szerepel - nem szerepelhet - az általánosításra alapuló diszkrimináció.
A Rákosi-korszak egyik legnagyobb hibája a válogatás nélküli kitelepítések elrendelése volt. Ezzel a példával próbálom illusztrálni , milyen csapdákat állítunk , nemcsak másoknak, magunknak is.
Nyírfa
@grincss: Te meg engem ismersz. Nem kedvelem a durr bele stílust. A konfliktuskezelés, a határozottság nem azonos a durvasággal, a gyere ki, komám a kocsma elé párbajokkal.
grincss
@Nyírfa: Nem járok kocsmába, Drága, de durvaságra csak durvasággal lehet/kell válaszolni!
Erre volt a szalvétás hasonlatom! :-)
SystemError
Szép kis nemzetközi öngól... Itthon pedig lehet hízelegni vele a suttyótábornak, de szerintem ez is kontraproduktív a teljes lakosság 4/5-re nézve. Ahogy a fidesz kitalálta az illiberális jelzőt úgy jobb lenne ha lassan felfogná a fidesz, hogy az ország passzív és nem rájuk szavazók tábora, tehát a biztosan "nem fideszes" érzelmű emberek között ez csak mélyebb ellentéteket szül és kurvára biztos, hogy nem fognak átszavazni egy ilyen szar, tróger pártra.
grincss
@Nyírfa: Nem, nem harcolok, csak kimondom, amit gondolok!
Egy lyukon! :-)
Nyírfa
@grincss: Mondd ki, én is azt teszem. Te mész fejjel a falnak, én mérlegelek. Mindenki önmagát fogalmazza meg a véleménynyilvánításban , ne a másikét szajkózza!
grincss
@Nyírfa: Ezért próbálok más "taktikát"!
jesz
ilyen szarságokra használja az idejét, ahelyett hogy igazi érdemi munkát végezne a nép érdekében...mert amit most csinál, az ocsmány, gusztustalan pótcselekvés...

És megtapsolják...érthetetlen.
csak úgy....
@Pegero: ön, egy éjszakára megnyerte a @Shikari: tibit!
Yoda69
Mukodesben a diktatura.
Mocskos orban bukni fog.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Társadalom esete az ő igazságérzetével

avagy hogy is állunk az jognak asztalával és környékével és főleg az egyaránt helyfoglalással

Mottó:
„Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,”

A szeka.blog „A NER NYOLC JELENSÉGE, MELYEK SÉRTIK A TÁRSADALOM IGAZSÁGÉRZETÉT” címmel Trombitálja a meglátását arról, hogy „Orbán Viktor jelölte ki a fő csapásirányt azzal, hogy két kártérítési ügyben is a bíróság döntésével szemben foglalt állást.”. Nos túl azon, hogy a dolog ilyetén megfogalmazása fényévnyi távolságra van a valós ordenáréságtól, hiszen taxaív törvénysértésre, sőt egy sor alapjogot érintő a jogállamiságot sértő intézkedésre adott utasítást.
A példaként felsorolt 8 tény helytálló, azonban van még számos hasonlóan vérlázító a társadalmi igazságosságot próbára-tevő történés. Köztük a megrendszabályozott parlamenti képviselők szürreális történetei! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A fityeszetlen frakcióvezető felszólamlott:

követeli, hogy azonnal vonják vissza az ellenzéki képviselőket sújtó intézkedéseket

Egész pontosan azt írták, hogy vonják vissza azokat az intézkedéseket, melyek „durván korlátozzák képviselők demokratikus jogait”, mert „felborítja a demokratikus normákat”!
Nem, nem örültem meg. A derék orogo.hu számolt be róla. Na jó nem Kövér Laca tobzódásairól, esetleg Polték jogtiprásairól van szó, mert azok megfelelnek az állampárt demokratikus felfogásának. Na de a főváros új SzMSz-e kiverte náluk, legalább is a derék Láng Zsótinál a biztosítékot! =))
kereső
@Nyírfa: Mond mégis kit látsz a fideszes oldalon olyannak, aki "tárgyalni" hajlandó, és nem löki el élből a kinyujtott kezet? Én senkit. Az egyetlen helyet- ahol el lehetett volna kezdeni ellenfélként!!!,és ennek ellenére partnerként kezelni az ellenzéket, azt orbán és hű béresei egy semmit érő szükséges rossz szintjére züllesztették, egy patyomkini kirakat látszatot csináltak a parlamentből. Naponta hazaárulózzák az ellenzék szavazóit, kitagadják a magyarságukból és a hazájukból- ez folyik a régenvolt konzervativ napilap - Magyar Nemzet- hasábjain, a tv-s csatornáikon. Már nem is másodrendű állampolgárai vagyunk az országnak, hanem csak cselédei- akik teljesitsék kötelezettségüket- szüljenek, dolgozzanak fizessék az adókat, mig azok akik soha semmit nem tettek ezért az országért , csupán születésük okán kiemelt támogatást és kiemelt állampolgárságot kapnak- ők az igaz magyarok. Minket- engem, téged, a gyermekeimet, unokámat lehet becsmérelni, semmibe venni, és gyalázni. Nem hallok senkit a fidesses oldalról ez ellen felszólalni, hogy pajti állj meg- ők is magyar állampolgárok, ők biztositják számodra, hogy átlagon felül élhess. Te hallasz ilyet?
Senkit nem hallottam felhördülni, hogy kérem Magyarország nem apartheid ország, ahol semmi helye a szegregációnak.
Senkit nem hallottam kiabálni, hogy hé- mi jogállam vagyunk- nem kérdőjelezzük meg a hatalomban a biróság döntéseit, mert itt független igazságszolgáltatás van. Ehelyett mi van? A birák, az ügyvédek, a cigányok az új ellenség- miután a Sorosozás elveszitette imázsát. Senkit nem hallottam a parlamentben felhördülni a fidesses honatyák???közül, amikor is a magyar parlament átvette az igazságszolgáltatás szerepét- és itéletet mondott a Czeglédy ügyben.
Nem hallottam felszisszeni a fidesses nőket, amikor a magyar kormány igazságügyminisztere az egész isztambuli egyezményt poltikai hisztinek minősitette- akkor, amikor tudjuk, hogy hetente meghal egy nő a családon belüli erőszak miatt. folyt...
kereső
Akkor, amikor a magyar igazságszolgáltatás nincs felkészülve- szakemberekkel, speciálisan felkészitett rendőrökkel arra, hogy a bántalmazást elszenvedett kisgyermekkel hogyan kell bánni.
Mégis ki lenne az, aki ezeket fel vállalva -azt mondaná orbánnak, hogy eddig (már ez is sokk!!!) és nem tovább.

Orbán és baráti köre nagyobb károkat okozott, mint Trianon. A megosztás, a gyűlölet beszéd teljesen elfogadottá vált a hivek, és a klientúra részéről- nem belegondolva abba, hogy ez végső soron a haza pusztulását okozhatja.
És mindezt miért? A fránya gazdasági -és poliitikai hatalomért. Semmi nem drága- még egy ország elveszejtése sem. Akkor most kivel is kéne tárgyalni? Ez tényleg csapda helyzet- és az ellenzéknek semmi keresni valója ennek a hatalomnak a "parlamentjében", és talán még az önkormányzatokban sem. Ezzel a hatalommal együttműködni -kiszolgálni a hatalmat- az ellenzék részéről is árulás. Árulás a demokrácia, a jogállam ellen.
nevemnick
Asszem, szerencséjük, hogy a volt bányász nem kínálta meg őket egy-két parasztlengővel, mert akkor ezek a manuszok a folyosón a vérükön szánkáztak volna végig.
nezelodo
Ez a szegény fószer nem jó politikus. Ha 2006-ban rendőrt ver, kukát gyújtogat, vagy akkor tör be a TV székházba, az automatából túró Rudit "vételezni, már államtitkár is lehetne a fideszben.
verőce21
Varjú elvtárs olyan megható mesét adott elő, egészen elérzékenyültem...Olyan szent érzés fogott el...
Egyszer éreztem ilyet falun, amikor a Húsvét egybeesett a fák virágzásával, és nagyszombaton este, a föltámadás körmenete volt. Az emberek fáklyával haladtak és énekeltek. Engem ünnepi borzongások jártak át...
Nyírfa
@kereső: Igazad van, de én nem a szem előtt lévő politikusokról beszélek, hanem azokról, akik csendben vezetik a városaikat, a településeket, ahol megválasztották őket. Maguk az ellenzéki képviselők ismerik el, ha konstruktívan tudnak együtt dolgozni egy-egy önkormányzati testületben a fideszes kollégával.
Semmi egyebet nem akarok, mint azt elkerülni, hogy mi is boszorkányüldözésbe fogjunk.
Gondolj bele, hogy a határon túli megvásárolt szavazón kívül itthon is van 2, 2,5 millió követőjük, akikkel holnap és holnapután is együtt kell élnünk. Ahol van értelme, kompromisszumot kell kötni, ahol nincs, ott fel kell vállalni a konfliktust, de óva intem az ellenzéket attól, hogy ellenségként kezelje azokat, akik az ellenfeleink.
Nyírfa
@kereső: Arról van szó, kereső, hogy nekünk , civileknek észnél kell lennünk, hogy meg tudjuk akadályozni Orbán ámokfutásának a lehetséges következményeit, amelyek helyi szinteken robbannának a Kubatov-gárdák, a mihazánkosok aktív részvételével. A szomszédom Erdélyből áttelepült fiatalember, nem egyszer beszélgettünk, ismeri a nézeteimet, rosszul is esik neki. Ezzel együtt törekszem a jószomszédságra, és ezt ő maximálisan viszonozza is.
kereső
@Nyírfa: Bele gondolok. Hol vannak? Miért nem szólnak? , hiszen mögöttük ott vannak a tömegek- akik megválasztották őket. Konstruktivan tudnak együtt működni? - igen ,igazgatási ügyekben. Közben meg hagyják orbánnak és sleppjének az ámokfutást. Nem akarok én konfrontálódni, isten mentse ettől az országot- de igy vigan megyünk tönkre. Tudod, sohasem értettem, hogy anno a rendszerváltás után a liberálisok miért nem kezdték el "tanitani" az országot a demokráciára- sőt!, olyan kijelentéseket tettek, hogy majd megtanulja magától. Hát nem. Mert az a nép, amelyik a soha nem volt szabad, nem élt demokratikus viszonyok között, a sejtjeibe ivódott a leigázás-szolgaság (genetikusan alattvaló!), azt tanitani kellett volna.
A rendszerváltozás és főleg a 2010 utáni időszak még azt a kis polgárosodást iskiölte az emberekből, amely kezdett kibontakozni az átkosban 1980 után.Sajnálom, de nem tudok azonosulni azzal amit irsz ez ügyben. Én sokkal súlyosabbnak itélem meg a helyzetet, mint te. A véleményem- a tabula rasa. A fidessnek, és csatolt részeinek örök időkre el kell tűnni az ország gazdasági-politikai életéből, mert mérgezően hatnak.Sáskák- mindent felfalnak ami emberi, vagy ami csak jó.
Nyírfa
@kereső: A Te tabula rasad ahhoz hasonló, amit a németek a zsidókkal, Rákosiék a horthystákkal vittek véghez. Kicsit beugrott Taigetosz is, az egyetlen lehetséges út, mód önkényes kijelölése , ami olyan messze van a demokráciától, mint Makó gyerek Jeruzsálemtől. Szabadnak lenni annyira nehéz, fárasztó, kerülendő, amíg nem érzünk rá az ízére, amíg meg nem tanuljuk, többnyire a magunk kárán, hogy szabadon élni egyenlő az abszolút felelősségvállalással. Értem, bár nehezményezem, hogy a magyar nép, amely hangoztatni előszeretettel szokta, egészen a dicsekvésig , ménkű nagy szabadságszeretetét, olyan szolga módon hunyászkodik meg a legelső ostorpattogtatásra, hogy szégyenkezve elfordulok - tényleg ők a honfitársaim? És tényleg ők. Nem csinálok belőle titkot, hogy néhány évtizeddel fiatalabban elhagynám az országot. Az én génjeimben a szabadság van az első, a második, a harmadik és az utolsó helyen is. Így nevelt apám is, aki a valaha élt legtisztább kommunista volt az elmúlt században. Csodáltam őt azért a bátorságért és bölcsességért, ahogy a mások szabadságát is védelmezni tudta. Horthy alatt börtönőrt mentett, mert igaztalanul meg akarták lincselni, Szálasi alatt zsidókat, Rákosi alatt értelmiségieket, akiknek egyetlen "bűnük" volt, hogy az előző érában tanultak és töltöttek be hivatalt. Nem értett egyet az erőszakos téeszesítéssel, a padláslesöpréssel., de tudta, hogy kell a gabona, meg kell indulnia mindenütt a szervezett termelésnek. Hát kereste a megoldásokat, mindig az igazat, és azt mindig megvalósíthatóan. Nem volt könnyű élete, állandóan a penge élén táncolt, de olyan példát mutatott, amely bennünk, a gyermekeiben is megfogant, s amely által ellenfelekre ugyan szert tett, de ellensége kevés volt, tőlük is nem egyszer az ellenfelei védték meg.
Amit egy életre tanultam tőle, az a tisztelet, a tárgyilagosság, a mérlegelés. Ritkábban sikerül, mint szeretném, de ezek örökérvényű szempontjaim. Az élet fintora, hogy a rendszerváltás után olyan szituációkba...
Nyírfa
Az utolsó mondatok már nem fértek bele a mezőbe, nem baj, a lényeg ott van.
kereső
Akkor mi a teendő? Te tudod? Én nem akarom megsemmisiteni őket, mint azt tette hitler, rákosi, sztálin- csak a politikai hatalom közelébe sem engedném őket. Hiszen mind-mind asszisztálnak hozzá , hogy a mai Magyarország közelebb van az 1940-es évekhez, mint 1980-90-hez.Dicsőit az ország háborús tömeggyilkosokat- uram bocsá még emléktábla is, meg szobor őrzi kegyeletteljes emléküket, a közrádió vezetője egy nyiltan zsidózó,antiszemita uszitó. Hova haladunk? Legközelebb szálasi szobrot koszorúz -és áld meg az egyház az állami vezetők társaságában?Tényleg nem látod-hogy milyen elfajzott világot épitenek itt nekünk? És ha már szóba hoztad- én csak! "paraszti" ősökkel dicsekedhetek, akiktől tisztességet, becsületet, a föld /a munka szeretetét, és a másik ember iránti tisztelet örököltem, tanultam-és egyenes gerincet kaptam örökül, amelyik nem hajlik.Nem hajlott régen sem, és nem hajlandó most sem. Ezt adtam tovább, és én nem mennék el,akkor sem ha fiatalabb lennék. Nekem ez a hazám.Orbán és csicskásai korábban keljenek fel,ha el akarnak innen üldözni. Mond mi a teendő, ha azok akik tehetnének ellene, azok hallgatnak, mint a sir?
Aki Én
@verőce IQ 21: Te ,,újmagyar" degenerált, súlyos törvénysértés történt. A képviselőnek joga van bemenni a köztévének csúfolt agymosóba. Jobb helyeken a buta biztonsági őr, és a neki utasítást adó is börtönben lenne már.
Agyatlan, diktatúra pártoló hazaárulók vagytok. Még szerencse, hogy elenyésző kisebbségben van a magadfajta ártány.
Nyírfa
@kereső: Hiszen Te magad mondtad, hogy a génjeinkben van a szolgaság. A szabadságra emlékeztetni kell az embereket, a napi döntéseikben felhívni a figyelmet a felelősségükre, láttatni a várható kihatásokat, de aztán rájuk bízni, mit választanak.
Én nem szoktam győzködni senkit, vitázni igen, elmondom az érveimet, többször is, ha úgy látom jónak, de, ha érzem az ellenállást, nem erőlködöm, azzal csak megijesztem, eltolom magamtól a másikat.
Apám vezéregyéniség volt, én , személyiségemben egészen más. Inkább megfigyelő vagyok., mindent analizálok, mi miért történik. Szeretem érteni a világot, amelyben élek, érteni a múltját, a folyományaként létrejött jelent, s a most épülő jövőt. Mindig több út van, de minden út Rómába vezet. Hogy ki hogyan ér oda, hány kanyarral, mi módon s mikor, az nincs előre megírva. Csak az, hogy egyszer oda érünk.
Más: úgy gondolod, nem látom, hogy milyen elfajzott világot építenek nekünk? Ezt a konzekvenciát vonod le annyi dialóg után?
Kiegészítem, amit írtál: nem nekünk építik, hanem velünk. Mert, visszatérek a véleményedhez, szolganép vagyunk.

A Jobbik megválasztotta Jakab Pétert. Ezt a "fiút" nem lehet alávetni a karaktergyilkolásnak, erős, értelmes fiatalember.
Figyeld a történéseket!
Nyírfa
@kereső: Nem tudom mire vélni ezt a linket. Úgy teszel, mintha én lennék a fideszes, és fel kellene nyitnod a szemem.
Örülök, hogy felhívhatom a figyelmed arra, mennyire kontraproduktív az egyoldalúság, ráadásul ott nyomulsz, ahol a politikai tudatosság elemi része a kritikus gondolkodás.
Jakab Pétert sem véletlenül említettem. A Jobbik akkora utat tett meg az elmúlt években, amiért senki nem tette volna tűzbe a kezét. Néhány éve még kizárt dolognak tartottam volna, hogy eljön az idő, amikor majd gratulálok egy jobbikos politikusnak a pártelnöki megbízatásához.
Egy valami állandó az életünkben, és az a mozgás, amely lehet pusztító, és lehet építő, de az éppen zajló folyamatoknak mint történelmi szakaszoknak a végeredménye mindig a fejlődés.
SystemError
@Pegero: Szóval valamiről eszedbe jutott, ami nincs. Ennél eddig értelmesebb voltál zümi...;)
surdilloFUJT
@Pegero: Csak egy ilyen agyhalott mint te!!!
verőce21
Mélyedjen magába és gondolja át a varjú, milyen műsort rendezett a TV székházban és meg akarta vesztegetni az ellenfelét. Presztízs értékű lehet az eljárás és az ítélet, parlamenti képviselő esetében.
Érdekes, hogy a Dobrev Klánban mennyi büntetett előéletű senkiházi és VL-hoz hasonló erőszakos vadbarom gyűlt össze.
verőce21
A Vadhajtások.hu-n csak DáKó párt a DK Gréczi coming out-ja óta. :)
verőce21
“Garázdaság miatt folyik eljárás, mert Varju László – azért, hogy bejusson a stúdióba – nekirontott a biztonsági szolgálat sorfalának és dulakodás közben megszorította az egyik biztonsági őr vádliját. Súlyos testi sértés miatt pedig azért, mert Varju László később a székház első emeletén be akart menni arra a folyosóra, ahonnan a vezérlőhelyiségek és a hírszerkesztőség ajtói nyílnak, és többszöri felszólításra sem távozott onnan. Erőszakos ellenállása miatt végül testi kényszert alkalmaztak vele szemben. A politikus továbbra is ellenszegült, a földre feküdt, elkapta és kihúzta egy biztonsági őr lábát, aki emiatt a földre esett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.”

Nagy hibát követtek el, elengedték. Kár volt.
A tárgyalás Szegeden lesz, Lóvé Ágnes ítélkezik.
Kezdetnek nem rossz, csak kicsit gyorsítani kéne a tempót. Hosszú a várólista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.