"Jelenleg nincs hatóság által kötelezően előírt intézkedés, azonban ennek ellenére a Samsung SDI minden tőle telhető intézkedést bevezetett a megelőzés érdekében" A Samsung szeretné megnyugtatni a lakosságot, hogy a múlt hét közepén a cég felvette a kapcsolatot az ÁNTSZ járványügyi részlegével

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Sámannus: majd gumicsizmában a gáton,mert az úgy látványos!
csak úgy....
a kínai fönökök és vendégmunkások,akik havonta többször utazgatnak a a budapest -kínnya vonalon, bátran fertözhetik a magyart csak ne legyenek libsik és mohamedán migráncsok. szerintem a koronavírus fogja orbánt koronázni.
division
@csak úgy...: Én nem csinálnék viccet ebből a nagyon is komoly dologból. Közeledik egy új világjárvány lassan, ami nem politikai szempontok szerint fog válogatni. Ha jól tudom te már nyugdíjas vagy, de gondolom vannak gyerekeid, esetleg unokáid. Ilyeneken el kellene azért gondolkodni. Én sem magamat féltem már igazán, hanem őket, a gyerekeinket.
csak úgy....
@division: nem én csinálom ebböl a viccet, a magyar kormány elrendelte végre,hogy kínából ne röpködhessenek be az országba,vagy csak szigorú föltételek között?
igen,jól tudod ,unokás nyugdijas vagyok de mi köze ennek a dologhoz!? gondolod a vírus válogatós és elöszr a liberális,cucialista izékre csap le és csak az után a haladó szellemü,illiberális fideszesekre!? én nem félek de te nyugodtan,mert van rá okod! ezekben a járványokban van van valami demokratikus tulajdonság,hogy nem nézik a származását és a vagyoni helyzetét,annak akit elvisznek.
division
@csak úgy...: A világon semmit nem fogtál fel abból amit leírtam, nem probléma.
csak úgy....
@division: mondjuk te sem értettél belölem semmit!
division
@csak úgy...: "gondolod a vírus válogatós és először a liberális,cucialista izékre csap le és csak az után a haladó szellemű,illiberális fideszesekre!?" ( kicsit belejavítottam). Igazából ezt a baromságot nem tudtam hová tenni, éppen az ellenkezőjét írtam. A nyugdíjast meg miért említettem? Mert aki idős, sokkal inkább a gyerekeik, unokáik jövőjéért kellene aggódniuk, nagy eséllyel a korona vírus nem lesz olyan gyors terjedésű, hogy abban haljanak meg, ráadásul két hét kell még ahhoz hogy igazából kiderüljön mennyire is lesz világméretű veszélyességű. Volt már 2003-2004 - ben is, akkor is Kínából indult, tehát nem ismeretlen, csak ugye most némi átalakuláson ment keresztül, így nincs jelenleg ellene védőoltás, csak a maszk és a kézmosás. Megfertőződni sem annyira egyszerű vele, mint azt írják pánikkeltés céljából, és az, hogy az USA - ban találtak egy fertőzöttet, az még nem járvány. Remélhetőleg nem is lesz az.
csak úgy....
@division: mondom,hogy egy kukkot sem értettél belölem ! a föld túlnépesedett és így próbálja lerázni magárol a fölösleget! nem lesz válogatós,pestis,himlö,spanyolnátha sem kérdezte,hogy ki honnan származik és mit tett le az asztalra! ezekbe a járványokban az a jó,hogy nem antiszemita viszont demokratikus,mert ugyan úgy tizedeli a cigánynegyedet mint a rózsadombot.
division
@csak úgy...: A járványokban nincsen semmi jó, és azt hiszem ezzel zárom is a ma esti eszmecserénket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.