A magyar kormányszóvivő Soros György által kezdeményezett kampányként állította be az ORF Magyarországról szóló adását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szórakoztató az, hogy örökké meg vannak sértődve - a Kovács Zoltánok meg az Orban Viktorok meg minden fideszes nyomoronc. Olyan korlátoltak, hogy eszükbe sem jut, hogy nekik kellene megváltozni - akkor nem kritizálnák őket.
Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot (migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít, mindmeghalunk…), és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül, a penzumot teljesítenie, annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" ! Azonban a technika fejlődése megállíthatatlan. A Kovács-féle automaták manapság már papírpénzt is elfogadnak. Akár nagyobb címleteket is, sőt, Dollárt és "Ejrót" is, főként. A modern kor wurlitzereit (Hollik, Halász, Tuzson, Rezsi Pacal, etc...), már eleve így tervezték.
Ne bántsd a madarat: uploads.disquscdn.com/images/3e77340128416f73f7dc5a3b83cd7970dad60a9b96e5664c33942410e3bec226.jpg?w=600&h=385
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@durbincs: Amióta megszűnt az echo tv még nagyobb lett a ballib' médiatúlsúly.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/56203756_2138756316231386_6872954259315359744_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=MjrFBGlikYIAX-r2hc2&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=aae2f1127e1f2206b294abd31a24850b&oe=5E8DC68B
A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, és a demokrata munkásőr Bencsik, különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl" ,- ő mondta a vizsgája előtt. Jaj, már kezdtem megijedni, hogy Ceausescu Elenához hasonlóan, ő is kémiai PhD-t szerzett és most “cokettővel” és polimerkutatásokkal fog foglalkozni.
volvós
@durbincs: 05:29...Gagyi neked a büdös román qrwanyád, tetves buzi !!!
volvós
@durbincs: ...a büdös román qrwanyád, tetves buzi !!!
volvós
@durbincs: takarodj a büdös román qrwanyádba, tetves buzi !!!
fahrenheit451
Börtönbe való mind.
Ausztriában, Németországban, Svédországban, Dániában, Franciaországban, Romániában, stb, EZEK MÁR BÖRTÖNBEN ROHADNÁNAK - KIVÉTEL NÉLKÜL MIND !!!
Itt meg a hülye paraszt sehonnai bitang békemenetelő csőcselék (akiknek az őseik nem is magyarok - vágod, te fattyú!?), miatt az aranykorukat élik a maffiózó bűnözők - mint politikai etilt (jól mondta Orbán, van aranykor - a maffiózó politikusbűnözőknek)
Leírni is őrület, és ez az állapot már évtizedek óta tart, 2,5 millió vérgeci fehér, hetero férfi miatt, akik közül sokan, nők.

Nem vagy keresztény!
Ez biztos!
Hiába ágálsz ellene, nem felelsz meg EGY kritériumnak sem - a mi a kereszténységet illeti!!!
(tudod, a tízparancsolat a zsidóké, a keresztényeknek már csak két parancsolatot kéne betartaniuk, de egyet sem tudnak a kettőből - ez gáz!)

B. Zsolt gyanúsítottnak van vége, de még fel sem fogja... nem azt, hogy vége van, vagy hogy mikor van vége, hanem azt nem fogja fel, hogy "Miért?"
namihami
És az egész világból is próbálna. Csak itt potentát, befolyással. Odakinn pedig le se sz@rják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.