A Lánchíd felújítása, a Római-parti gát, helyi védettség alá kerülő közvécék, új utcanevek a fővárosi közgyűlés szerdai ülésének napirendjén.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@vacsi: És ahogy változnak az idővel a diplomáciai kapcsolatok, mobil emlékművek lennének a praktikusak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Shikari: Nem csak!!! Az első világháborúban jó pár szomszédos, baráti ország katonái is megtették, ahogy a nagyszüleim mesélték. De a másodikban a németek sem virágot adtak a nőknek!
vacsi
A háborúban szinte mindenkiért lehetne emlékművel állítani, ilyen címen! Gyilkoltak a németek, a nyilasok, Horthy különítményesei, majd az oroszok, az ávósok ... Szerintem mindezek áldozatainak nem lehet emlékművet állítani!
Nessy
@vacsi: És ahogy változnak az idővel a diplomáciai kapcsolatok, mobil emlékművek lennének a praktikusak!
Nessy
@Eladott Ország: lesz még a Széll Kálmán tér, Moszkva tér?
namihami
@Nessy: @vacsi: Ki mondta, hogy a Fidesznek az emlékmű állítással a NŐKről való megemlékezés lenne a cél. Mint minden emlékmű, szobor, térátalakítás, ez is pusztán a harci hangulat fenntartása, a hívek izgatása
valamint az erre (is) költhető közpénz magánpénzzé konvertálása és a körben történő szétosztása a cél.
vacsi
@Nessy: Miért ne lehetne? A nagyszüleim a Kálvária téren laktak, ebből lett Kulich Gyula tér, most megint Kálvária... És az Oktogon is volt Mussolini tér, November 7 tér, most megint Oktogon... Most hirtelen más példa nem jut eszembe.
Eladott Ország
@Nessy: ma, 16:42; A Széll Kálmán tér új neve lehetne, Szent Keresztényvédő Orbán Viktor tér is, mivel ő az üldözött keresztények védőszentje is. Épít is csára búra templomokat Olaszországtól, Mexikóig.
svung.blogin.hu/files/2013/03/orbanlovas01.jpg
2800 templom felújítására és 120 templom felépítésére adott pénzt kilenc év alatt az Orbán-kormány.
168ora.hu/itthon/2800-templom-felujitasara-es-120-templom-felepitesere-adott-penzt-kilenc-ev-alatt-az-orban-kormany-167984

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.