Norbi szerint ő nem szégyenítette meg a kövéreket, hanem csak felébresztette őket. Az egyórás élő interjú rövid videós összefoglalója.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
F@sz@ gyerekek a barátaid. Persze:: madarat tolláról...
Az én nejem 58 kiló volt amikor megismerkedtünk. Ma, igaz két gyereket szült (nekem is), 64 kiló. Norbi, akkor most, 37 év után, adjam be a válást?
Hülye vagy fiam. A sok Norbi-moslék (ha te egyáltalán eszed és nem csak árulod) elvette az eszed.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Schwarzeneggert idézve az Emlékmás c. filmből, amikor kiszakadva a hétköznapokból egy virtuális földönkívüli utazásra indult, és megkérdezték tőle, hogy milyen legyen a partnere, csak annyit válaszolt:
Sportos... kis idő elteltével rá hozzátette: kurvás.

Nos, szerintem a sportos, kurvás nők miatt több a válás, mint a terhességük után a versenysúlyukra visszafogyni nem tudó nők miatt.
Erről nyilván létezik egy statisztika. Valahol.
Macskaszem
A szomszédasszonyom 40 kiló vasággyal együtt, mégis elhagyták egy másik 40 kilósért. Nem a kilóival volt baj. Annyi mindenért válnak az emberek, szerintem a testsúly nincs az első tíz ok között.
Mary
Akkor ezek szerint a vékony nők megnyugodhatnak, mert őket nem hagyjàk el!!
Nessy
Érdekes, milyen finnyásak az urak? Persze, aki a szülés után elhagyja a feleségét mert nem kockás a hasa két hónap után,az nem érdemli meg, hogy egyszer majd a gyermeke apának szólítsa!
Tessen mondani a nők részéről nem lehet válóok a férjek "tükörtojás klub" tagsága?
Ami azt illeti, ha nem is a szülés után, de az évek múlásával az 56 kiló 70 lett, életempárja sem igazán maradt el tőlem, de haláláig kitartott mellettem és én is mellette. Amikor már segitettem neki zuhanyozni, öltözni stb. én nem egy öreg embert láttam, hanem azt a férfit, aki több mint félévszázada kitartott mellettem jóban, rosszban! És ez nem súly kérdése!
Rockxy
igazad van robikám, nehagyd magad, mondd csakki fehéren, hogya zorbán miatt híznakel a csajosok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.