Mentő szállította kórházba a Liszt Ferenc repülőtérről a Shanghai Airlines kedden érkező gépének pilótáját.

A Magyar Hang információi szerint a budapesti reptéren 19.37-kor landoló, Shanghajból érkező gép pilótáját lázas, eszméletlen állapotban, hordágyon vitték el a mentők. Mindezt egy, a reptéren dolgozó munkatárs árulta el a lapnak.

Pánik Ferihegyen: mentő vitte el a Kínából érkező gép pilótáját

A Magyar Hang ezt követően megkereste a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. kommunikációs osztályát, amely a lap értesüléseit megerősítve az alábbi információkat közölte:

A ma este Sanghaiból Budapestre érkező járat személyzete előzetesen jelentette, hogy az elsőtiszt lázas. A tisztet leszálláskor már helyszínen orvos várta és azonnal megvizsgálta, de koronavírus gyanúja nem merült fel. Az elsőtisztet a láz miatt további megfigyelésre az OMSZ a Szent László Kórházba szállította, a gépet pedig a Budapest Airport Kényszerhelyzeti Készültségi szolgálata a légitársaság kérésére fertőtlenítette. Mivel fertőzés gyanúja nem merült fel, az utasok speciális intézkedés nélkül elhagyhatták a repülőgépet.

A portál más repülőtéri forrásokra hivatkozva úgy értesült, a gép még a levegőben volt, mikor a kapitány arról tájékoztatott, hogy az elsőtiszt már 8 órája 39,5 fokos lázzal küzd. Azt az értesülést, miszerint a beteg eszméletlen állapotban lett volna a landolás után, a portál ezen informátora cáfolta.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(magyarhang.org)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A rádióban reggel azt mondták, itthon még nem regisztráltak ilyen megbetegedéssel senkit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Borsodi: De ez teafa-olajjal átitatott, a teafa pedig az egyik legerősebb ellenszere minden vírusnak, baktériumnak, gombának.
Nem elhanyagolható szempont , hogy a természet alkotta, minden kemikáliától mentes. Én színesek mosásához és a WC-ülőke tisztán tartásához is ezt használom. Sőt, fogínyápolásra is.
Nyírfa
@görbetükör: :DDD

NEM! Külön-külön! :))
Borsodi
@Nyírfa: Nem vonom kétségbe sőt biztosan jó fertőzések ellen. De gondoljunk arra talán ez a vírus nem magától szabadult el és nem is egy mindennapi vírus az ami ha megfertőz már rögtön fertőz másokat pedig még semmi jelét nem érezni,csak 14.nap után jelentkeznek szemmel látható jelek.Állítólag nyál útján terjed elég ha valakivel két szót váltunk, Nagyon sok ember élete lesz veszélyben az biztos,most hamarosan levédik ezt a vírust és megcsinálják az ellenszert.Ami talán már meg is van de addig hányan halnak meg? Viszont jó sok pénzt hoz a konyhára valakinek.a Kínaiak meg túl sokan vannak.és mindent előtudnak állítani.Csak reménykedhetünk,hogy minket itthon el kerül.
Nyírfa
@Borsodi: Én egyelőre nem féltem magam - meg senkit itthon - , de nem a magyar közegészségügyben bízom, hanem abban, hogy Európát nem fogja letarolni. Mindenesetre mindenkinek ajánlom az immunerősítést, ami ne a vitaminkapszulák össze-vissza szedését jelentse, hanem a szervezet egészséges és elégséges táplálékkal való ellátását. Sok gyógytea, rengeteg c-vitamin, de nem a puszta aszkorbinsav, hanem a csipkehús, a homoktövis, a gyümölcs- és zöldégporok, -levek. Csak ne a cukrozott löttyöket vegyétek, hanem a hozzáadott cukor nélküli, ökológiai gazdálkodásból származó termékeket.
Nem olcsók, de kevés is elég belőlük. Ha veszel , mondjuk, egy Steinberger áfonya- vagy céklalevet, abból csak fél-egy decit szabad inni, hígítva.
Nyírfa
@Borsodi: Bocs, de most kihagytam a gazdasági-politikai vonatkozásokat, hogy egy kicsit hódolhassak a gyógynövény-szeretetemnek! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.