A TV2 és a Prezi korábbi munkatársa lesz a budapesti városarculati cég vezetője.

Új cégvezetőkről döntött szerdán a Fővárosi Közgyűlés. Február 1-től Liszka Tamás lesz a Budapest Film Zrt. igazgatója,

havi bruttó 800 ezer forintért.

A Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. vezetője pedig Faix Csaba.

Faix korábban dolgozott a TV2-nél riporterként, majd kommunikációs szakemberként folytatta, volt a Prezi nemzetközi kommunikációs vezetője is.

Bruttó havi 700 ezer forintért vezeti a városarculati céget.

Karácsony Gergely főpolgármester előterjesztését 17 igen szavazattal, 5 nem ellenében és tíz tartózkodás mellett fogadta el a testület.

A képviselők döntöttek arról is, hogy a Budapesti Sportszolgáltató Központ vezetője Józsa Alíz, a REK Rác Fürdő Eszközkezelő Kft. ügyvezetője Borbélyné Balog Zsuzsanna lesz.

A TV2 egykori riporter lett a budapesti városarculati cég vezetője

Karácsony Gergely főpolgármester, Kiss László III. kerületi polgármester, Horváth Csaba (MSZP) zuglói polgármester, Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes, Tóth József XIII. kerületi polgármester valamint Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester a Fővárosi Közgyűlés ülésén 2020. január 29-én. MTI/Kovács Tamás

Az Index hozzáteszi:

Ellenzéki fideszes képviselők azt feszegették a kinevezésekkel kapcsolatban, hogy Karácsony Gergely főpolgármester miért nem volt elégedett a korábbi cégvezetőkkel, akiket lecserélt, és hogy kik az új emberek, nem ismerik őket. Karácsony pár mondatban bemutatta az új vezetőket, és elmondta, hogy részben azért kellettek, mert a korábbi vezető volt, ahol lemondott tisztségéről.

Forrás: Index, HVG, MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen pozícióba nevezték ki? Városarculat vezető? Ez az ember dolgozott a médiában, volt kommunikációs szakember, végül egy nemzetközi cégnél volt a feladat góréja. És mindezt nem a 22 éves koráig/val sikerült abszolválnia...
Ha a szakmai rutint és hozzáértést jól számolom, akkor talán nemcsak államtitkár-helyettes lehetne az Orbán kormányban, de akár államtitkár is. Vagy ahhoz már túlképzettnek és túlgyakorlottnak minősülne?
Jozefina
Le kellett cserélni, mert valószínűleg csak lopták a lóvét!!!?? Később majd kiderül!!!
Nessy
@Jozefina: De az is lehet, magától ment, mielőtt a körmére néznének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.