Ki kellett jelenteniük a józsefvárosi óvodákban dolgozó óvónőknek és minden más alkalmazottnak, hogy nem tagjai semmilyen civil szervezetnek - tudta meg a hvg.hu. Ez nemcsak törvénytelen, de a civil támogatással megválasztott, új kerületi polgármester, Pikó András miatt teljesen érthetetlennek is tűnt, ám mivel az önkormányzat utasítására hivatkozva íratták velük alá, az állásukat féltve sorra nyilatkoztak. A csavar ezután jött: Pikó András elmondása szerint tudomása nélkül zajlott az egész akció, csak lapunktól értesültek arról, mi folyik a saját fenntartású intézményekben. Szándékos, belső szabotázs vagy emberi hiba? Józsefváros vizsgálatot indít, hogy kiderítsék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ennyi ellendrukkert, akiket az orbáni korszak kinevelt, kétségbeejtő!

Van pofájuk tovább rombolni a közéletet, és hazudni, hazudni, hazudni!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te agyilag még mindíg óvodás?...ha mondanál valamit a mészáros lölö hirtelen gazdagodásáról,akit nem az esze hanem a miniszterelnök elvtárs,mint régi haver juttatott az ópererenciás tengeren túlra! a fidesznél úgy gazdagodnak az elvtársak és haverok,mint a magyar népmesékben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.