A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia szerint őket megbélyegzik a hitük miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) most megszólalt, amikor nem kellett volna és kussolt, amikor a nemzeti-keresztény-idióta Bayer Zsóti Ferenc pápát gyalázta. Nekünk ilyen püspöki konferencia jutott. Ilyen gagyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: A politikusokat nem a vallásuk szerint szokták besorolni, a más vallású politikusoknál miért nem teszed hozzá, hogy katolikus, református, evangélikus, stb. Nem sértette meg a keresztény embereket, általában az embereket, ő a mai családelképzelést írta le. Persze, a nagy műfelháborodás nektek jól jön.
36
@Shikari: No igen. Meg kellene emberelnie magát. Csak ahhoz előbb tisztességes gyerekszobájának kellett volna lennie, nem vörös bolsevik csecsnek a szájában.

Egyébként, ma reggel a Kossuth rádióban megszólalt Veres András az MKPK elnöke is. Végre.
Nyírfa
A katolikus egyháznál romlottabb szervezetet még nem hordott a hátán a föld.
Macskaszem
Az uszítóegyháznak kötelessége beszállni a propagandába, másképp megszűnik az orbáni apanázs. Nem csak itthon, a határontúl is mételyez a geciideológia.
hirklikk.hu/kozelet/katolikus-pap-uszit-ket-sri-lanka-i-pek-ellen-gyergyoditroban/359508
Csizmás Kond
az ilyen mesterséges megtermékenyitett nájderféléktől nem is lehet kérni hogy megértse mi a család és hogy születik ép egészséges normális gyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.