Niedermüller Péter néhány nappal ezelőtti kijelentése az ATV A nap híre című műsorában, ahogy „rémisztő képződménynek” nevezte azt az emberideált, amely a kormánypárti és kormányközeli retorikában nap mint nap megjelenik, s csak a fehér, keresztény férfiembert – én még hozzátenném: aktív, egészséges férfiembert – fogadja el...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Bayer kijelentései miatt naponta lehetne tüntetést szervezni, de ki bírná azt erővel, idővel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Zsóti nem szereti a rasszizmust

legalább is a Béke-menetelők „közfelháborodásában” szervesen uszít, s közben …

Hic & nunc nem kívánok fogalakozni azzal, hogy mit mondott és mit nem Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester. S azzal sem, hogy mindez – még akkor is, ha a véres rongyként ráncigált mondat nem egy contextusából kiragadott és félreértelmezett mondat lenne – bakfitty Zsóti bármely mondatához képest. Csak és csupán a CÖF-kák egyik mondatát kell kiemeljem: „Ez az emberek adójából fényes módon élő politikus kirekesztő módon vétett, megsértette a fehér, heteroszexuális férfiakat és nőket, akik a zsidó-keresztény civilizáció évezredes megtestesítői.”!
Hát igen Zsóti & bandája- ha áldozatot kell alakítaniuk, még az is eszükbe jut, hogy az európai egy zsidó-keresztény kultúra!!! Már az is kellően elgondolkodtató lenne, ha ezt mondták volna, különös tekintettel az alig vagy egyáltalán nem burkolt (esetükben – lévén műveletlen paraszt-suttyók - a szalon-zsidózás per definitionem kizárható) zsidózásaikra. Azonban a kultúra helyett a civilizáció kifejezést használták.
Nos a dolog úgy áll, hogy a két kifejezés nagyon nem azonos fogalmat takar – még akkor is ha ártunk és qurmányunk potentátjai esetében mind a kulturálatlan, mind pedig a civilizálatlan releváns jelző -, pontosabban az előbbi csak az európai értelemben, mert egy civilizálatlan speciális törzsi kultúra termékei! =))
solidedge
Bayer kijelentései miatt naponta lehetne tüntetést szervezni, de ki bírná azt erővel, idővel.
kereső
Úgy vélem, hogy az ország 75%-nak gondjai vannak az irott,és a hallott szöveg megértésével.
simmering73
"A magyarországi náci gyűlöletpropaganda ráugrott Niedermüller Péter kijelentésére, és szavait kiforgatva, kirekesztéssel, rasszizmussal vádolja Erzsébetváros polgármesterét, aki éppen a kirekesztés és a rasszizmus ellen beszélt. Még azt a rossz liberális szokást is vissza kell utasítanunk, amely ilyen esetekben “nem egyértelmű” vagy “szerencsétlen megfogalmazásnak” nevezi az elmondottakat, mert amit Niedermüller Péter mondott, az pontosan azt jelenti, amit mondott, a Bayer-féle nácik és társaik pedig kiforgatják azt, és a szokásos gyűlöletpropagandára használják fel."
nepszava.us/a-feher-kereszteny-hetero-nem-azt-jelenti-hogy-valaki-feher-kereszteny-es-hetero-hanem-azt-hogy-fasiszta/
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem csak Pokorni Zoltánnál kell elfogadnod, hogy nem felelős a felmenői viselkedéséért.
CsipkeRózsa
@Shikari: Bauer pedig nem lett "körmös", demokratikus úton megválasztott képviselő volt, demokratikus párt tagja volt, van, a demokrácia elkötelezett híve. Amennyiben Bauer Tamásra akarsz mondani valamit, akkor ne a felmenőit emlegesd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.