Azt írja, ő érti Niedermüller szavait, pedig fehér, keresztény, heteroszexuális férfi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem tudom elhinni, hogy tényleg ekkora problémájuk van a szövegértéssel. Szerintem külön embereik vannak arra, hogy szemezgessenek a nem fideszes nyilatkozatokból, cikkekből, kizárólag egyetlen szempont alapján: mibe lehet belekötni, tekintet nélkül arra, hogy mi volt a tényleges mondanivaló. Niedermüller Péter nem csak rémisztő képződménynek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztényeket, hanem kapcsolatba hozta őket a fehér nacionalistákkal is, akiknek hírhedt tagjuk például a rengeteg kegyetlen terrorakcióért felelős Ku-Klux-Klan is. Sompolyog a polgárháború, kiragadnak, kiforgatnak hülyítenek, hergelnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Csak az nem érti Niedermüller szavait, aki nem akarja, márpedig a fidesz-kdnp nem akarja!!!?? Ez nekik magas!!!??
Csizmás Kond
Hát persze hogy érti, ő mondta mit mondjon.
tudode
Azért meg kellene állni két szóra a XXI. században vita folyik arról, hogy
.
----- Van-e Isten
.
propeller.hu/itthon/3498646-gyurcsany-olyan-vilagot-szeretnenk-ahol-akkor-is-vigyazunk#comments
.
Magam részéről egy hétig kómában voltam, és nem találkoztam senkivel, sötét űr volt a távollétemben!
tudode
Elgondolkoztató
.
---- Van-e Isten
.
www.youtube.com/results?search_query=van-e+isten
.
Ami lehet a jóság, és a onoszság!
1magyar
Gyurcsány most azt sem érti, hogy ő mit mond. Arra hogy reagál amikor a migránsok a melegeknek levágják a fejét? Mert azok nem nézik, hogy az is ember.Meg azt sem, hogy ő keresztény, fehér ember, ha nem muszlim mehet a levesbe ő is.
Csizmás Kond
@tudode: Előbb azt kéne megérteni, hogy mi az Isten.
Nyírfa
Gyurcsány egy világos fejű ember, örülök, hogy megszólalt, és egy remekbe szabott gondolatfuttatást tett közzé.
Akinek ezzel a valóban keresztényi mondanivalóval vitája van, az nagyon messze jár mindentől, amit értelemként definiálunk.
tudode
@Csizmás Kond: .
A háború előtt jártam hittanórára! A lényege a nebulók tisztességre nevelése volt.
.
Megtanultam az élet iskolájában, hogy SEGÍTS MAGADON, az Isten is megsegít
.
www.google.com/search?q=seg%C3%ADts+magadon+az+isten+is+megseg%C3%ADt&oq=Seg%C3%ADts+maga&aqs=chrome.1.0l2j69i57j0l5.13791j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ahhoz hasonlóan, hogy még az emberi agy működését, és a világegyetemet sem sikerült felfedezni, abban a hitben kell élni, ha mégis van Isten ne a pokolba kerüljön az ember lelke!
.
Zavaros ez az egész!
Csizmás Kond
@tudode: Itt álljunk meg egy pillanatra...a hittan, a vallás, a mise, a pap és hasonlók nem isten, hanem az ember Isten iránt felfogott és elfogadottéletformája. Az Istent senki nem látta, azt sem tudjuk van-e vagy nincs, de amíg nem tudjuk bebizonyítani hogy a világmindenség hogyan keletkezett, miből lett az amit ma az életnek nevezünk, addig az egésznek adunk egy teremtőnek nevezett valakit, valamit, na az az Isten.
Eladott Ország
Nem tudom elhinni, hogy tényleg ekkora problémájuk van a szövegértéssel. Szerintem külön embereik vannak arra, hogy szemezgessenek a nem fideszes nyilatkozatokból, cikkekből, kizárólag egyetlen szempont alapján: mibe lehet belekötni, tekintet nélkül arra, hogy mi volt a tényleges mondanivaló. Niedermüller Péter nem csak rémisztő képződménynek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztényeket, hanem kapcsolatba hozta őket a fehér nacionalistákkal is, akiknek hírhedt tagjuk például a rengeteg kegyetlen terrorakcióért felelős Ku-Klux-Klan is. Sompolyog a polgárháború, kiragadnak, kiforgatnak hülyítenek, hergelnek.
tudode
@Csizmás Kond: .
A kérdések jogosak, de mi ennek megfejtéséhez képtelenek vagyunk.
.
Abból kiindulva, hogy Krisztus előtt is volt élet a Földön:
.
www.google.com/search?q=krisztus+el%C5%91tt+753+ban+alap%C3%ADtott%C3%A1k&oq=Krisztus+&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l6.9576j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
!!!
Nyírfa
@tudode: Tapasztalatom szerint az Élet (Isten) mindig megsegít, kizárólag rajtunk múlik, hogy ezt észre vesszük-e, elfogadjuk-e.
Olyan ez, mint amikor azt mondjuk, a téma az utcán hever, csak le kell hajolni érte.
Én sosem hittem abban az istenben, amelyről a templomokban prédikálnak, azt viszont többször (sokszor) éreztem, hogy mintha vigyázna rám valami, a segítség a bajban akkor is megérkezett, amikor nem kértem, csak jött, de az számtalanszor fordult elő, hogy tépelődtem egy kérdésen, de egy érzés arra intett, hogy hagyjam. Később értettem meg, hogy nem a megfelelő kérdést tettem fel, ezért nem is érkezhetett meg a válasz. Illetve, a válasz az volt, hogy engedjem el a probléma megközelítését, mert nem az vezet el a megoldáshoz.
Nyírfa
@Eladott Ország: 11.46

Erről van szó.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 12:03; Magyarországnak lesz felszabadulás, ha polgárháború lesz és mentek a börtönbe! Megszabadulunk az ország kifosztóitól, a bűnöző és politikai prostituált fidesz bandától. Nem ússzátok meg! Börtönben rohadtok meg!
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
A fidesz új alakuló ülése. scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/81888625_706208143119255_8936126994920243200_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=opsOpKSi-XYAQmlD5IN2nFQYyWCcqB9VaEIUImmR9O4mvu94N9h1fRBYg&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=a6eca9014b9dd57130470a59a4962104&oe=5EAB276A
tudode
@Nyírfa: .
Közel hasonlóan élem meg, különösen akkor, amikor fizikailag egyedül vagyok, és sorsdöntő feladatokban döntenem kell!
Nyírfa
@tudode: Észrevettem a hasonlóságot!
Az egyedüllét és a sorsdöntő kérdések...de ismerős! Arra megtanított az Élet, hogy indulatból, félelemből és ésszel soha ne hozzak döntést. Ellenben érzésből, az intuícióra figyelve, igen. Sajnos, még ma is előfordul, hogy nem így teszek, de egyre ritkábban, és szinte azonnal megbánom, igyekszem is korrigálni, ahogy csak tudom. :)
advocat
Én is fehér, keresztény és heteró vagyok. Akor én most meg vagyok sértve? Kérdezem! Mert akkor megsértódöm.
tudode
@Nyírfa: .
Ars poetikám! Igyekszem általában megtenni mindent, de megtanultam a rövid 85. év alatt, hogy csodát nem tudok művelni, időnként el kell fogadni emelt fővel azt amit a sors kínál, aztán az idő bizonyítja be döntéseim helyességét, törekedve az objektívitásra, és még mindig felfedezem az élet szépségeit!
Nyírfa
@tudode: Hát, nem véletlenül vagy rokonszenves! :))
Klubtag
@advocat:...neked nem kell megsértődve lenni...te a kategória normálisai közé tartozol.
Megsértődni a többinek sem kellene - hanem inkább önvizsgálatot tartani - akik magukon kívül mindenki mást gyűlölnek, kirekesztenek, a mindennapi életüket megnehezítik, szóval mind az isteni, mind az emberi normákkal hadilábon állnak.
De ami a legfontosabb, hogy ennek vica-versa igaznak kell lenni...tehát rohadtul megvetem és a normális társadalomból kirekesztendőnek tartom pl. azt a gyermekintézményi vezetőt, aki kiskorúakat ront meg, rohadtul megvetem, ha ezt az erkölcstelenséget felesküdött egyházi személy végzi, megvetem azt a majmot, aki a feleséget onnantól becsüli csak és nem veri agyba főbe, ha legalább öt gyereket szült, rohadtul útálom, aki országvezető létére a törvények betartása ellen uszít, elfog a hányinger, ha pár év alatt valaki(k) - nem felelősségre vonható módon - százmilliárdokkal károsíthatják meg nemzetünket, stb.,stb.,stb…….
És van pofájuk magukat fehér, keresztény, heteroszexuális „üldözötteknek” beállítani és egy velejéig romlott rasszista szarkupac hívó szavára demonstrálni - szándékosan félremagyarázott három mondat miatt.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Mit okoskodsz, egyiket sem láttad.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Orvos látott már, te elmebeteg fideszes szellemi toprongy!
memegenerator.hu/uploads/memes/Qrl3CGZ1G.jpg
Nessy
@durbincs: Az Echo tv már nem létezik, beleolvadt a (rém)Hír tv-be! Néha kérj program frissítést!
Nyírfa
@Klubtag: A tüntetés aktív résztvevői a 64 vármegyések, akik a HVG és a 444 újságíróját is fizikailag inzultálták, és Niedermüller Péternek döglött patkányt adtak át - hivatalosan - a polgármestert patkányként ábrázoló plakátok apropóján.
A fidesz vidékről buszokkal hozatott tüntetőket.
Addig feszítik a húrt, amíg az EU vagy akár az ENSZ beavatkozását kell kérnünk a polgárháború elkerülése érdekében.
Klubtag
@Nyírfa: ...na ja, és nyilván az EU néppártja lenne az, amelyik a leg"gyorsabban" és a leg"karakánabbul állna ki a fidesszel szemben a magyarok érdekében, nem lenne ez más most sem, mint ahogyan zajlott 56-ban...:o(((
Nyírfa
@Klubtag: Hát, nem igazán a Néppárt járt az eszemben, de az EP-hez fordulhatunk. Gondolom, a Néppárt sem maradna tétlen, ha itthon elfajulnának a dolgok. Most már kíváncsi is vagyok, Orbán meddig merészkedik, és hogy ki-mi fogja megállítani.
Abban egészen biztos vagyok, hogy az ő számára nagyon rossz vég készülődik.
Eladott Ország
@Nyírfa: tegnap, 19:32; Remélem, hogy a bűnöző csúti cigány az áristomban fejezi be ámokfutását, vagyonelkobzással együtt, népes pereputtyával és oligarcháival.
Nyírfa
@Eladott Ország: Gondolom, Csányi vagy a honvédség valamelyik gépe elő van készítve a menekülésre neki és a kiváltságosainak. De, egyrészt élhetünk a kiadatási kérelemmel - nagy szégyen lenne a számára - , másrészt a távozás egyenlő a beismeréssel.

A másik verzió a tábora hadrendbe állítása, de ezt azért még meggondolja, mert ez csúfosabb befejezése a politikai pályafutásának, mint az, hogy mártírnak állíthassa be magát, amivel egy ideig még megoszthatná a közvéleményt.

A legigazságosabb az lesz/lenne, ha börtönbe kerül - nem parkettásba - , és valóban sor kerül a teljes vagyonelkobzásra.
A kérdés csak az, hogy a zárkából tud-e befolyást gyakorolni a híveire - beleértve egyes üzleti köröket is -, tud-e politikai akciókat szervezni, bevonni a kisded játékaiba KGB-s , azeri, kínai, török, arab ügynököket, Veszélyes ember - közveszélyes, s bár nem értékelem túl a képességeit, a bosszújával számolnunk kell, amíg csak él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.