Alaptalannak nevezte a Kossuth rádió csatornaigazgatójává kinevezett Siklósi Beatrixot érő vádakat az MTVA vezérigazgatója a Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesületének (NÜB) írt levelében, amiben még Köves Rabbi is előkerül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azt hiszem, sőt biztos vagyok benne,

hogy ehhez nem kell, sőt felesleges a kommentár

„Átadták a Szalézi Szent Ferencről elnevezett sajtóösztöndíjat, amelyet idén lapunk munkatársa, Bojtos Anita érdemelt ki. Veres András győri megyéspüspök, az Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke adta át a díjat Központi Papnevelő Intézetben. Az elismerést az MKPK alapította 2001-ben az újságírói hivatás megbecsülésének jeléül.”
kereső
Nagyon szeretném hallani a nagyon nemzethy, nagyon konzervativ, nagyon keresztények visitozását, és szeretném ha tüntetést szerveznének a zéró tolerancia jegyében a rádióhoz. Mert a magyar rádió új elnöke nyiltan zsidózott, és cigányozott.
Rasszista, antiszemita hetero fehér keresztény nő- klu-klux klán, és fehér árja ideológiával átitatva.
Bayer hol vagy?
fahrenheit451
@kereső: "fehér árja" - ha így fogalmazott volna Niedermüller, talán a nagyon fehér, nagyon hetero, nagyon keresztény, nagyon hülye nagyon magyar rémisztő képződmények is megértették volna a mondandó lényegét. Talán.
kereső
@fahrenheit451: Talán. Nem biztos- ezek után:
"…csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!

Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.

Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok."
/Bayer Zsolt- a fidess 5.-ös számú tagkönyvények tulajdonosa, a magyar kormány által adományozott lovagkereszt büszke tuladonosa./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.