Sunyin orozza el az ellenzéki főpolgármester koncepciójának elemeit és embereit Orbán Viktor. Mégis, tíz év óta először, kénytelen elfogadni az értelmes párbeszédet, pusztán azért, mert a demokrácia, ha levegőhöz jut, tényleg működik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na itten van az a bizonyos eb elhantolva

már a Tarlós ajnározása sem volt piskóta, de hogy a nem-rokon rokonyt is sztárolja az már sok(k)

Az új főpolgi újabb méretes baromságba fut bele, azt követően, hogy körülnézés nélkül – pedig elég lett volna végigsétálni a folyosókon, mert már ott ömlöttek a csontvázak – pénzben és elismerésben körbenyálazta elődjét. Most egyszerűen nem veszi észre, hogy a BFK nem érte, hanem ellene készült. S közben még ajnározza Dávidkát, aki még a politikailag neki szimpatikus Tarlóst is ekézte.
Ráadásul olyan „érvekkel” teszi ami épp az ellenkezőjére adna okot.
A beszámolók szerint azt mondta, hogy: „A fiatal szakembert ugyanis, aki már nemcsak a menetrendek memóriabajnokaként, hanem Budapest jelenlegi közlekedési rendszerének kiagyalójaként is érdemeket szerzett (nevéhez fűződik egyebek között az úgynevezett fonódó villamosok rendszere, az elővárosi vasutak integrálása, a Futár nevű kijelzőrendszer),”!
Nos ami az érdemeket illeti: ha nem is a kiagyalója, de tönkretevője feltétlenül a fővárosi közlekedésének, s a zárójelben említett három példa annak ékes bizonyítéka, hogy leginkább uncsi-tesójára hajaz az agyament ötletekkel és/vagy megvalósításokkal. Ez utóbbira – a számos sokba kerülő, de kevés haszonnal (süt nem ritkám érdemi eredménnyel) járó ötlete egyike – a Futár, ami alapkoncepciójában sikerült annyira elszúrni, hogy az évek óta folyó száz-milliókat felemésztő javítgatás után sem vedlette le a gyermekbetegségeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.