Miután még a rendszeresen félrenéző Médiatanács szerint is túlterjeszkedett szerepkörén a Hadházy Ákos akcióját élő adásban minősítő Németh Balázs, megpróbálták jogi úton kideríteni, mégis milyen juttatásért teszi a dolgát. Egyelőre hiába, mert az MTVA bevédte emberét, Péterfalvi Attila pedig jogilag levezette, hogy bár közpénzből kapja a fizetését, titok, hogy mennyit, mert nem számít vezető beosztásúnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@kissé felnőttem: Sosem a nézettség volt fontos, hanem a közmédiából kimenthető százmilliárdok.
A 2 millió szektáshoz eljutnak egyéb módokon is. A média, különösen a vidéki média túlnyomó része az övék, listáznak, hívogatnak...
Nincs az az évi 100 milliárd, ami nem jönne jól.
Nessy
Akkor talán pártunk és kormányunk is felhagyhatna a mások fizetése utáni érdeklőssel!
RonaGyuri
Attika bezzeg akkor befogta a lepcses pofáját, mikor az ügyvédeket basztatták NER-társai, hogy mennyiért védték az ügyfeleiket!!! =))
Béla333
Bárkinek van egy csepp kételye azzal kapcsolatban, hogy Attis is csak egy Fideszes pártkatona?
kereső
Ajajj , de nagy a baj Péterfalvi úrnál. Igencsak szelektiven értelmezi a GDPR szabályait. Ha nem igy lenne, akkor az origónak már irtózatos nagy büntetés kiszabását kezdeményezte volna az ügyvédek listázásáért. Mert ha Forbes-t be lehet zúzni, (januári szám- a Hell tulajok miatt), akkor az origót is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.