Súlyos sérüléseket szenvedett egy 82 éves nagykanizsai férfi, akire két kutya támadt rá az utcán, de gazdája sem tudta megfékezni az ebeket – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) pénteken a police.hu oldalon.

Idős nénit marcangoltak szét a kutyák Nagykanizsán

Nagykanizsán, a Péterfai utcában lévő kutyafuttatóból csütörtök délután szaladt ki két kutya, megtámadva egy arra sétáló 82 éves nagykanizsai férfit. Az idős ember a földre esett, miközben a kutyák folyamatosan marcangolták.

Többen igyekeztek segíteni, de a kutyák gazdája sem tudta megfékezni az állatokat. Csak a perceken belül kiérkező rendőröknek sikerült a kontroll nélküli ebeket távol tartani, a gazdájuk ezután tudta visszavezetni őket a kutyafuttatóba.

A támadás következtében a nagykanizsai férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Takács Tivadar, a ZMRFK sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta még: a kutyák gazdája egy nő, aki ellen a nagykanizsai rendőrök gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Az ebeket elszállították megfigyelésre.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Igazi MTI nívójú tudósítás. A fideszes alárendeltséggel alkalmazott szerkesztők, korrektorok és társaik újabb gyöngyszeme. Biztos helye van és azonnal bekerül az MTI aranylapjaira.
Bár lehet, hogy az egyik kutya volt az, amelyik egy jólirányzott harapással tette a bácsit nénivé.
Bár azért az MTI-nél is megérthetne egy sort ez a tény...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pécsi
Hetente több kutya harapott embert látok el, többségüket a saját állatuk harapja meg, mert rosszul nyúlnak hozzájuk, de a kutyatámadás esetén nem tökölni kell a rendőröknek és csitítgatni a dögöket, hanem célzott lövéssel megoldani a problémát! Mert mit fog mondani a súlyos, esetleg fogyatékosságot szenvedett sérültnek a gazdi, "bocs?".Ennyi??
csak úgy....
@pécsi: a te buksidból sem a csöpi haraphatta ki a micsodát...
terlasz
Már nehéz elhinni, hogy ezek a szemét firkászok nem direkt vesznek minket olvasókat ennyire semmibe. Tudják, hogy amíg szar van, addig légy is lesz.
vacsi
@pécsi: Annál is inkább, mert elviszik ezek a kutyavédők, majd valaki hazaviszi, mint mentett kutyát! Azután nézheti a gyerekét, unokáját, öreg szüleit! A szomszédunkban is volt egy fiú, akinek ilyen kutyája volt, a nagymama etette... amíg a kutya szét nem tépte!
Lepényleső
Nem lehet,hogy elsősorban a kutya gazdáját kellett volna elszállítani,- legalább megfigyelésre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.