Gyanúsított lett a Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester lemondását követelő csütörtöki demonstráción egy újságírót inzultáló férfi – közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

Gyanúsítottként hallgatták ki az újságírót megtámadó közismert provokátort

A szóban forgó férfi Bede Zsolt, a Vadhajtások nevű oldal egyik munkatársa.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint csütörtökön 17 óra körül Budapesten, a VII. kerület Erzsébet körút 9-11. szám előtti bejelentett gyűlésen részt vevő budapesti B. Zsolt szóváltásba keveredett egy, a gyűlésről tudósító, munkáját végző újságíróval.

"B. Zsolt az újságírót szidalmazta, meglökte, valamint a szemüvegét is levette"

- olvasható a police.hu-n.

A BRFK VII. kerületi kapitánysága a történtek miatt hivatalból nyomozást indított. Az erzsébetvárosi nyomozók Bede Zsoltot péntek délután garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A hvg.hu portál már a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt tartott demonstráció közben beszámolt arról, hogy munkatársukat, Hont Andrást lökdöste, illetve fenyegette a magát a legvadabb jobboldali portálnak minősítő Vadhajtások.hu munkatársa.

A Magyar Lapkiadók Egyesülete, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Főszerkesztők Fóruma pénteken közleményben tiltakozott a demonstráción az újságírókat ért atrocitások miatt.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"a magát a legvadabb jobboldali portálnak minősítő Vadhajtások.hu" igen, a propi szerkijeinek kedvence, tőlük minden szemetet lelkesen szajkóznak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
"a magát a legvadabb jobboldali portálnak minősítő Vadhajtások.hu" igen, a propi szerkijeinek kedvence, tőlük minden szemetet lelkesen szajkóznak! =))
Nessy
@advocat: Ugyan már! Megsimogatják a buksiját, és közlik vele, hogy ejnye,ejnye!
CsipkeRózsa
Ráadásul, még mi fizetjük őt, gondolom jól.
tudode
Ráférne már a lakosságra egy kis nyugalom!
.
Legalább 10 év kell amíg őféleséga megosztott országa megnyugszik, és egy olyan kormány kap bizalmat, amely ugyanúgy teszi a dolgát, mint a pék, az utcaseprő miután tájékoztatja majd az országot a programjáról!
.
Az már az ország sara, hogy a politikusok alja foglalhatta el az országot, ahelyett, hogy tenné a dolgát, választási hadjárattal hűlyítve, egymásnak uszítva az ország lakosságát!
Nyírfa
Igen, a Vadhajtások itt tobzódik nap mint nap. Érthetetlen. Egy magára valamit is adó felület elhajtja, nemhogy idézné.
Nézem ezt az embert, nem sokáig, hogy jól tudjak aludni, és ízlelgetem, hogy munkatárs. Esküszöm, nem ilyennek képzelem általában a munkatársat, ellenben első látásra elhinném, hogy menthetetlen börtöntöltelék.
Giovanni Alba
@Nyírfa: Ne ítélj elsőre, főleg ne küllem alapján. Mondjuk nekem sem tetszik, nem az a kimondott értelmiségi alkat, de hát nincsen ember ki hiba nélkül való. Az már viszont nagyon is elgondolkodtat, hogy a -szerencsére már régen látott- Halfarok sógor olvtárs által idehajigált vadhajtásos "cikkek" stílusa, megfogalmazási módja és az ebből áradó penetráns szag egyszerűen visszataszító. Aki ott társ a "munkában" vagy hihetetlenül erős gyomorral rendelkezik, vagy pedig teljesen ismeretlenek előtte az olyan szavak mint pl. etika, tisztelet, tisztesség, modor.
colibri
...egy férfi... akinek már annyi bűne van, hogy túlzás nélkül ülhetne valamelyik bv intézetben. De mint tudjuk, ez az Ő emberük, akárcsak a kopaszok...
namihami
Most jön az, hogy nehéz gyerekkora volt, az újságíró provokált, megbotlott és csak megtámaszmkdott, verte az apja és még sok, ezektől eltérő mentőkörülmény. A végén az újságírónak jell mahd még némi pénzt fizetni a Zsoltinak. Hiszen egyébként is olyan becsületes, barátságos képe van. A keresztény családok ilyet tesznek a gyerek ágya fölé, közvetlenül a feszület mellé.
Nyírfa
@Giovanni Alba: Egyet értek, nem értelmiségi alkat. Lehet, hogy előítélet, de, ha ilyen küllemű embert látok, még nappal is átmegyek a túlsó oldalra: jobb a békesség. No, de itt nem egy ismeretlenről van szó, hanem "munkatársról", aki a közéletben hallatja és láttatja magát, nem éppen a békebíró szerepében, így nyugodtan asszociálhatok róla egy börtöntöltelékre. Még az is lehet, hogy nem nyúlnék mellé.

A vadhajtásos cikkek gyomorforgatóak, az írójuk, íróik nagy valószínűséggel patologikus személyiségek.
Béla333
Mivel ha csak a közelmúltot nézzük is - nem ez az első esete ennek a jóembernek, a bűnismétlés veszélye miatt nem kellene előzetesbe tenni?
SystemError
Ez a kis fasz csak addig csinálja ezt, amíg nem élesedik a helyzet és utána elkezd kamerázni.. Nagy a pofája, mert visszaél azzal, hogy ő lehet paraszt, mert az is, de a másik vigyázni fog, hogy ne verje szájba és ember maradjon a kamerákba.

Íme a nagy fiú, amikor nincs biztosítva a szitu és az ember számítana:)

www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://444.hu/2019/02/18/a-vadhajtasok-arcai-talalkoztak-a-sajat-modszereikkel-es-teljesen-megsemmisultek&ved=2ahUKEwicnfqkx67nAhUl_CoKHY1GDScQo7QBMAF6BAgAEAQ&usg=AOvVaw3Eed9TN8TylWvGK1BWH9CG

Mindenkinek ajánlom a kis buziról készült aurórás videót, ahol kb 3-4 fele akkora gyerektól ketten már befostak..:) Szóval addig él vissza mások jó neveltetésével, amíg egyszer valaki csipőből nem veri ki a fogait. Utána majd lehet kamerázni meg árulkodni,mint egy kis meglepődött pondró féreg..:)
csak úgy....
nappal kopaszon zsolt,este parókával zsuzsi,mit nem lehet ezen érteni?
SystemError
@Nyírfa: A propeller.hu az IKO Média tulajdona, ami meg a TV2 fő műsorszállítója és kb. nyár közepe óta a NER köréhez "vándorolt"... A többit gondolom összerakod, hogy mi folyik itt...:) 1-2 kis faszt ide raktak, akik 4-5 nicken egész nap a propagandát tolják és leépítik és megpróbálják átalakítani az amúgy 100e facebook eléréssel rendelkező propit(szerintem..:) ) Persze a "fideszesség" az amúgy törvényileg előírt miderátori tevékenység hiányán is látszik, amivel amúgy magukat védik, hogy halfarok meg a többi patkány tevékenysége is mehessen tovább.. (szerintem..:) )
human
Bede Zsolt mindig hord magánál egy műpéniszt, hátha szüksége lesz rá.
youtu.be/od8moT5FUKY?t=15
SystemError
@Eriksson: Jóérzésű jobb vagy baloldali ember politikától függetlenűl hány az ilyentől, de ne vedd magadra:)
SystemError
@human: Az igazi kemény gyerekek szerinted bevállalnák, hogy egy kocsonya dildóval a kezében rohangáljon, mint egy kis fasz..?:)

Úgy előttem, ahogy mondjuk a Vizónak egy-két valódi gyűrött nyakú medvéje mit mondana, ha ilyet kérnének tőle...:) "Mi van buzi vagy köcsög?!"
Eriksson
@SystemError: Most mi a bajod?
A Fegyőrt is begyűjtötték a füstbombák miatt, akkor miért úszná meg ez a kopasz?
SystemError
@Eriksson: Végül is semmibaj egy egy nyiltan karlengető patkány nácival, aki tetlegesen is provokál emberek. Pont neked való szerelem. Ismetrjük az ostoba nő szenvedélyét, amiben nő mindig feszenghet azon, hogy egy bunkó, arrogáns paraszt a csávója. Ne érezd magad emiatt rosszul, mert az a szerencséje a hülyéknek, hogy nem látják magukat kívülről, mert ha látnák, felfognák akkor nem lennének hülyék, érted... Vagyis nem...:)
Nyírfa
@SystemError: Köszi, nem tudtam. Viszont nyugtalanító, hogy a vírusirtó szerint a Propeller nem biztonságos, és nagyon sokszor akadozik az oldalbetöltés.
csak úgy....
@Eriksson: te lyánykorodban vagy az elözö életedben lágerparancsnok?
SystemError
@Nyírfa: Ezt is írtam itt többször, hogy ekkora oldal esetén ez nem szakmai baki, mert egy kezdő webprogramozó is gondol ezekre, nem hogy a TV2 fő műsörgyártója... Röviden így szerver oldalon sok mindent megtudnak... pl egy titkosítás nélküli oldalon a jelszavakat 2 perc kitalálnia annak, aki akarja. Ez persze főleg a szerver adminjának adott lehetőség...

A megosztott linkekre is óvatosan kattints.. Nézd meg, hogy ismert oldalról van-e... Mármint szerintem direkt létrehoznak saját tulajdonú blogokat is, ahol admin oldalról látják ki milyen ip címről kattintott és még sok-sok minden kicsalható, kikövetkeztethető így. A szerverük amerikában van üzemeltetve. A szokásos fideszes csúszómászó, mindennel visszaélő legrosszabbat feltételezd, de igazából nem is kell feltételezni semmit. Láttuk, hogy mik a módszerek és azt is, hogy a kopaszok is rá vannak küldve a választás előtt emberekre...:) Miért lennének ilyen "láthatatlan" eszközöknél normálisabbak. Orosz, Putyini minta van, de ez nem csak minta...a hálózatukat kezdve a köztévé propaganda gépezetét konkrétan osroszok alakították ki és a választási rendszerben is sok orosz informatikus dolgozott a választás előtt...:) A látszat demokráciában az a rossz a látványos diktatúrával szemben, hogy ott legalább a szemedbe néz a hatalom. Itt meg arra játszik, hogy úgy sem hinné el senki, hogy mi megy...:)
Eriksson
@SystemError: Ebben tökéletesen igazad van. A frusztrált kielégítetlen nők azok, akik állandóan altesti szerveken és funkciókon rágódnak.
Mert ha látnád magad kívülről...
SystemError
@Nyírfa: Ja és a vírusírtó ehhez kevés lesz... Firefox/Chrome hoz sok privacy és ad blockker van. Nekem a vírusírtó mellett úgy 10-15 ilyet fog meg..:) Jó ebből néhány valódi, mint a facebook vagy a hírdetések mögötti más amúgy "normális" böngészési szokásokat monitorozó cucc. Ez úgy a fele, a többi viszont aggályos és az hogy nincs SSL az oldalon meg konkrétan szándékos(a címsorban ki is írja, hogy nem biztonságos) még ha megnézel egy másik nagy portált, ezt nem fogod látni...
SystemError
@Eriksson: Te kevered bele az altesti dolgokat, ha már itt tartunk...:) én a köztetek jól látható intellektuálisán és más képességeitek mentén is egyértelmű összetartozásról beszéltem. Te meg egyből az altesti dolgokkal jössz. Ezért kellesz neki, mert egyszerű vagy és már buksz is a témára. magadtól...:) Mivel te sokszor nem érted az alapszitut sem, fogadjunk hogy zavarodban egyből buksz le altestezni...:)
Eriksson
@SystemError: Szaglik az intelligenciád.
SystemError
@Eriksson: Értem, hogy szellemes akartál lenni, de mit jelent az, hogy "Szaglik az intelligenciád." ? Persze összerakom, csak baszki két posztot nenm tudsz összerakni, amiből ne az jönne le, hogy alapvetően vagy hülye és hozzá még informálatlan is.

De tudjuk nem ezért vagy itt te sem...:)
csak úgy....
@Eriksson: figyusz! legalább jó segge van a csajnak,hogy itt erölködsz?
Nyírfa
@SystemError: Köszönöm a tanácsokat, megtesszük a szükséges intézkedéseket.
csak úgy....
@Shikari: lihegösnek tünsz tibim,csak nem melózni voltál!?
Clavigo
@Shikari: Alkalom adtán le is szophatnád ezt a gyökeret...
dr. prédikátor
Ez a mocsok féleszű náci miért nincs őrizetben garázdaságért és testi sértésért???pol pot takonymire vársz???
Nyírfa
@Eriksson: 20.37

Ez úgy hangzik, mint amikor a nácik zsidótlanítottak. Hogy tudsz ilyet egyáltalán gondolni, nem hogy közzé tenni?!
Mi az isten van a ti szívetek helyén?
Eriksson
@Nyírfa:
Hont András az az újságíró, akit letámadott B, tehát honttalanított.
Egyszerű szóvicc.
SystemError
@Eriksson: Megint sziporkázó humoroddal reszeled az agyunkat. Tudod, értik az emberek az ilyen tipusú vicceket, csak 6 éves koruk óta nem röhögnek ilyen,

Ja az a Hont András, aki memutatta, hogy Bayer is csak fröcsögő kis fasz, de ha ki kéne állni, előadni, amiről pofázik a Bayer, akkor is csask a buzis, herélt hangján fröcsög és nem mert kimenni...
Gondolom Bede azért támadja mindig, mert a zsírnácinak fáj, hogy hogy egy fele akkora kis szemüveges újségíró lealázta a példaképét abban, amit sugalni akarnak, hogy mennyire kemény gyerekek élőben.

Bede és Bayer is, csak addig fröcsögnek, amíg biztonságban érzik a picsájukat olyan emberekkel szemben, akik a szitu miatt nem mehetnek bele és lehet csinálni ezt az alsós iskoli tinédzser lökdösődést.

Én pl az első lökdösődés után azonnal könyökkel verném ki a fogait, de érdekes, hogy hogy csak kamerák előtti politikusokat lökdös a zsírnáci patkány és akiktől számíthatna válaszra azoktól meg elmenekül...:)
Eriksson
@SystemError: Csak ott lehet agyat reszelni, ahol van.
Máshol meg felesleges.
Béla333
A Fidesznek mindig van a tarsolyában néhány alvilági alak, aki a piszkos dolgokat elvégzi helyettük.
Ez a Bede is ilyen!
SystemError
@Béla333: Ez alvilági...hagyjad már! :) Alvilági arcok szerinted hülyét csinálnának magukból, azzal, hogy szilikon dildókkal rohangálnak és ilyen általán iskolás folyosón lökdösődést adnak elő...? Azok nem ilyenek...:). Vagy alvilági figurák ha kötözködnek, majd kapnak egy állast, akkor utána telefonnal kamerázik, mint egy árulkodó kis csicska?

Ezek dagadt viselkedészavaros, max 3d játékban verekedő munkakerülők, akikben Orbán meglátta a célközönségéhez szükséges szellemi azonosságot, ennyi... Ők meg most érezhetik magukat, mert kaptak titkos feladatot, húúú:)

Visszatérve az alvilágra.. Vizoviczki legvékonyabb embere kihívná ezt egy ketrec harcra, ahol nem lehet buzi gyerekként árulkodva kamerázni, ott szerintem az első állasig menne a játék és a dagadt koca tokája remegve venné le a padlót. Ez a vélemény Bayer Zsótiról és a csipetcsapatról...ha a keménykedésükről van szó. Szellemileg meg ugye eleve nincs miről beszélni ilyen ideológiákkal szimpatizáló emberekkel kapcsolatban igaz @Eriksson: ? :)
SystemError
@Eriksson: Megint a választ sem sikerült átgondolni te nagyon ostoba önégetés. Nem mondom tényleg igazi fideszes vagy!

Várjál segítek, mert ezt már nézni is rossz..:) Gondolom azt akartad kihozni belőle, hogy én vagyok a hülye.

Na, akkor, ha ezt írom neked, hogy:

"Megint sziporkázó humoroddal reszeled az agyunkat. Tudod, értik az emberek az ilyen típusú vicceket, csak 6 éves koruk óta nem röhögnek ilyenen.."

Szóval, ha azt akarod kihozni ebből, hogy a másik a hülye ilyen kicsavart módon...:), ami most látványosan meghaladja a készségeidet, akkor ne azt írd, hogy:

"Csak ott lehet agyat reszelni, """ahol van""":) .
Máshol meg felesleges."

:)

Ígértem, hogy segítek: Szóval vagy alakítsd át a mondanivalódat vagy javítsd az idegsorvadásod miatt felcserélt szót a mondatban,
Ez helyesen úgy hangzana, ha helyetted kéne gondolkodni, hogy "Csak ott lehet agyat reszelni, ahol *nincs*."

Így viszont értelmetlenné válik a példád jelentése. Vagyis kiderült mindenki számára, hogy nem csak érveid, gondolataid sincsenek egy adott téma kapcsán és pusztán az állati érzelmű 1 bites gyűlölködést még röfögések szintjén sem tudod megfogalmazni és átgondolni.

Mint írtam eléggé reprezentatív. Úgy tudom a szociológusok/politológusok is a rád jellemző fidesz célközönséget és biztos szavazóbázis állapította meg társadalmi eloszlások viszonyában!

Remélem sikerült értelmezni válaszomat és sok sikert kívánok a helyes sorrendben, de egyben megfogalmazott választ illetően! te agyatlan pöcs :)
Eriksson
@SystemError: "Csak ott lehet agyat reszelni, """ahol van""":) .
Máshol meg felesleges."
Ez így helyes. Mivel neked nincs, lehetetlen reszelni.Tehát próbálkozni is felesleges.

Ez a sok rizsa, részletes elemzés mind a "honttalanított" kifejezésről jutott eszedbe? Micsoda páratlan képzelőerő. :)))

Azért van egy gyöngyszem is a kavicsok között:
"Mint írtam eléggé reprezentatív. Úgy tudom a szociológusok/politológusok is a rád jellemző fidesz célközönséget és biztos szavazóbázis állapította meg társadalmi eloszlások viszonyában!"
Ez a mondat minden pénzt megér. Egyetlen tolmács sem tudná a világ egyetlen nyelvére sem lefordítani, de még magyarra sem.
Hacsak nem segítesz.
SystemError
@Eriksson: Attól hogy a szavazóbázis végéről lemaradt egy t betű még érthetnéd, de tudjuk jól, hogy több ponton sem érted te ezt a mondatot igazából... Lefordítom a nyelvedre jó! :) Hülye vagy és/vagy informálatlan vagy. Ez igaz a legtöbb fideszesre, ezt már tudományos mérések is igazolják. Így már érted? Vagy ennél is rosszabb a helyzet a buksidban :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.