Még mindig forrnak az indulatok a csütörtöki "rasszizmus-ellenes" tüntetés óta.

Üveggel dobálták meg egy utcafórumon a II. kerület ellenzéki polgármesterét
Fotó: Facebook/Őrsi Gergely

Cseh Katalin, momentumos EP-képviselő osztotta meg Twitter-oldalán, hogy Berg Dánielt, a II. kerület momentumos alpolgármesterét és Őrsi Gergelyt, a kerület MSZP-s polgármesterét megdobálták egy utcafórumon.

A két politikus felé egy cideres üveg repült valamelyik erkélyről. Szerencsére egyiküket sem találták el.

Cseh Katalin szerint az ország látványosan szenved a gyűlölettől.

Később maga Őrsi Gergely is megírta a sztorit:

Sajnos vannak, akik nem tudnak uralkodni indulataikon. Valószínűleg így történt azzal az illetővel is, aki a Fény utcai piacon ma közénk dobott egy üveget pár emelettel feljebbről,miközben a piac megújításának lehetőségeiről beszélgettünk. Szerencsére senkinek nem esett baja, és bízhatunk abban is, hogy kamerafelvételek alapján azonosítják a dobálót. Remélem, hogy elmegy a kedve attól, hogy veszélyeztesse a vásárlókat, gyermekeket, árusokat vagy bárki mást.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Mi van itt??? Ki tud ennek állj-t parancsolni? Azt tudjuk, ki szította, bűnhődjön ezerrel érte!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moareka
Mi van itt??? Ki tud ennek állj-t parancsolni? Azt tudjuk, ki szította, bűnhődjön ezerrel érte!!!
nevemnick
Illiberális ostoba fajankók.
Addig feszíti a húrt a rat's bandája, míg el nem pattan, és ki nem tör a balhé.
Ne felejtsék el, hogy az elcsalt maffia kétharmad csak a parlamentben van, a valós életben pedig a másik oldalon.
Clavigo
Vazzzze,,,hogy mi lett ebből az országból...
SystemError
Ezek az eszközök maradtak a fidesznek, hogy az autószerelő Kubatov proli-náci barátikörét kell mozgósítani. Már biztosan fáradtak a kerítésrongálós statisztáskodás miatt is amúgy...:) Mega levágós gagyi pánikolásra kapcsolt a fidesz. Ez eddig is zsákutca volt, de innentől öngererjesztő. Egyre jobban kell védeniük a védhetetlent és ez egyre jobban látszik! :)
Sámannus
Zsótika húzzon apuci a farkára te lökött hazudozó, adókerülő szlovák rendszámos hazaáruló moslék ürülék.
Nessy
Már régebben írtam, hogy a fidesz, és első sorban Orbán kiengedte a palackból a gyűlölet szellemét, és az nem fog oda visszatérni, hanem elborítja kis hazánkat! Napról napra találkozni vele utcán, járműveken, rendelőbe, sőt a családok életébe is kezd beférkőzni! Hogy mi lesz a vége? Reméljük nem ismétli meg magát a történelem!
Qqberci
@Shikari: Te nyugton lehetsz, a mócokat nem akarja bántani senki...
solidedge
Az Orbán retorika beérett. Aki nem a szekerét tolja az hazaáruló, Soros bérenc, migráns párti így mint az ország ellensége bármilyen módszer megengedhető ellene.A kis felcsúti mitugrász persze önmagában kevés lett volna ehhez de mint a 2006-os őszi csőcseléknél láttuk sok elvakult követője van.
lusta
@Pegero: Ugyi a Kubatov is színtiszta magyar név, meg ugyi a Vaszily is színtiszta magyar és lehet a sort végteleníteni és szidni és gyűlölködni. Egymást irtani a nemzethy matyarság nevében. Gratulálok.
solidedge
@Pegero: A rendőrség az akkori szabályoknak megfelelően járt el ez lett a hivatalos megállapítás. Gyurcsányt bármennyire próbálták besározni a rendőri intézkedések kapcsán nem sikerült a Fidesznek. A szemkilövő jelző jól hangzik, egy ilyen eset történt és a sérülést az a "békés" tüntető szenvedte el aki Orbán beszédén felbuzdulva törni-zúzni ment. A Molotov koktél az autók, kukák felgyújtása, a több mint száz rendőr megsebesítése nem szerepel a Fidesz kommunikációban. Ha a Fidesznek ez a békés tüntetés akkor isten óvjon mindenkit tőlük.
Dr plágium
A gyűlölet elleni tüntetés csak egy újabb gyűlölet hullámot indított el. Remekül értenek az uszításhoz.
Ettől kezdve mindenkit megtámadnak aki más véleményen van?
nezelodo
A NER választói akarat szolid megnyilvánulása volt. Jövő pénteken reggel a dakota-kipcsák vezér majd követendőnek nevezi a rádiójában, és törvényt ígér, hogy kötelező lesz az ilyen keresztényi véleménynyilvánítás.
dr. prédikátor
afüstös cigány O1G és csürhéje mivé változtatta MAGYRORSZÁGOT!!!A gyülölt szellemét szabadították az országra!!!Vajon mi következik ezek után??? lehet hogy legközelebb már gránátot vagy molotov koktélt dobnak az embereközé???Ezek az atrocitások a patkány O1G és csürhéje fejére szállnak!!!O1G te nemzetvesztő, hazaáruló patkány rohadj el a bőrödbe!!!
RonaGyuri
@dr. prédikátor: lassan már a szabadcsapataik a foci-hukigánok békés nézelődök lesznek hozzájuk képest! =))
szép új világ
Semmi sem tart örökké! Majd akkor lesz teli igazán a csuti dagadék gatyája, ha ez az erőszakos, agresszív csürhe rájön, hogy átverték!
Eladott Ország
De tudjuk jól: A gyűlölet gyűlöletet szül. Magyarország a gyűlölködés centrumává lett néhány év alatt. Köszönjük ezt Orbánnak és a magát NER-nek mondó néhány csinovnyiknak.
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/gyulolet-960x626.jpg
silber13
És tess mán mondani! Lűdözni mikor fognak a fitymaszosok? Mert most ezután már az következik!
Béla333
Az ilyen elmebeteg üvegdobálók ellen egy hatásos védekezés van: ha a tette nem marad következmények nélkül!
Nem maradhat az ország egy következmények nélküli hely!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Azzal, hogy itt ezzel az esettel kapcsolatban is nemhogy valami békés bejegyzést írnál, írnátok, hanem csak a feszültséget szítjátok, olyanra próbáljátok rákenni a saratokat aki soha egyetlen megalázó vagy durva megjegyzést sem tett sem az emberek ellen sem azok vezetőitekkel szemben, ellenben ők napirenden a megalázást hirdetik minden lehetséges alkalommal sőt táblákkal a nyakukban nevezgetnek...hát nagyon elfajultatok az biztos.
Ronin2
"Üveggel dobálták meg"..
Ez már szinte fájó tudatlanság,vagy pongyolaság.
Üveggel lehet dobni.
Egyszer.
Üvegekkel lehet többször.
Ha eltalálták,...megdobták.
Ha nem,akkor üveget dobtak feléje,irányába.
Tényleg nincs már újságíróképzés ebben az országban?
nezelodo
@Shikari: Te mint keresztény ne tudnád, "ki kardot ránt kard által vész el". Kollégák, jelentkezzen aki tud róla hol és kivel járt a kolléga hittanra, mert ha nem tanult ilyesmit, nem vesződök vele... Vagy olyan, is jelezhet, akit a foximaxin tanított.
dr. prédikátor
@Shikari: kusslegyen már neked te mocsok patkány!!!takarodj már innen a román oláhcigány kurva anyádba!!!tepöcegödör lakó!!!de azért ne haggy a fejedre szarni amikor va neked szád is!!! kis takony buzi cerkóf!!!
Málna
@Nessy: Örülök, hogy megint megtaláltad a felelőst. (Már-már rögeszmésen, mindig ugyanazt.:-)) Még véletlenül se hibáztasd a gyűlölködésért azokat, akik gyűlölködnek - geciznek, patkányoznak, üveget hajigálnak, stb...Hiszen ők öntudatlan emberek, nem tehetnek róla, hogy szemmel láthatólag ebből áll az életük.
Nekem is Orbán a miniszterelnököm, mégsem gyűlölködök, pláne nem dobálok senkire üveget. Hát nem érdekes?
Ronin2
@silber13: Nem csípem ezeket a surmókból vezetőkké avanzsált vezetőket,de lövetni nem ők lövettek .
Javítson ki,ha rosszul emlékeznék,de 2006-ban mintha még nem ők lettek volna hatalmon.
Persze,én aláírom,hogy a rongylábú kilincsorrúnak előre KELL menekülnie!:D
Ui:- foglalkozzunk inkább a zenével,az is internacionalista.:D
Béla333
A Fideszes mocskok felszítják az emberek között a feszültséget és amikor a sajátjaiknak elborul az agya és ütnek, szemüveget vernek le, üvegekkel dobálóznak, akkor az egészet próbálják áttolni a másik oldalra.
Ocsmány, hazug, szemforgató, amolyan Fideszes dolog ez...
Nyírfa
Ahogy '56-ban kiengedték a börtönökből a köztörvényeseket, akikből aztán hős forradalmárokat kreáltak, és ahogy 2006-ban Orbán rászabadította az utcákra a szélsőjobboldaliakat - ma mihazánkosok - , úgy tüzeli, hergeli ma a minden botrányra kapható gárdáit, a CÖF-nyugdíjasokat, a keménymag-híveket. Nincs megállás. Addig provokál, amíg valami tragédia történik, és azt a kommunikátorai majd nagy hanggal és műfelháborodással ránk kenik, a Niedermüller Péter elleni szervezkedés csak bemelegítés volt.
Amondó vagyok, hogy ideje megmutatnunk az országnak és a civilizált világnak, hogy Magyarországon nemcsak orbánok, bedék, tiborczok és mészárosok élnek. Azt kívánom, hogy egy sikeres , ellenzéki gigatüntetésről számoljon be a világsajtó, olyanról, ami után a rendőrök java is elgondolkodik, hogy valójában kit is védenek.
Nyírfa
@Béla333: Akár még előtte is, mintegy az ünnep bevezetéseként!
silber13
@Ronin2: Ismerve ennek a bagázsnak a viselkedésérút, szerintem nem áll távol tőlük a nép közé lövetés. Itt is találhatsz néhányat.
N.B Nem mindenzene internacionalista, söt talán nincs is olyan muzsika.
Béla333
@Nyírfa: 09.46
Ha szépen hívnak, én felmegyek...
Nessy
@Málna: A kormány hibája, hogy ezt a gyűlölet keltést sulykolja médiában, óriás plakáton, verbálisan. Ami a sajnálatos, hogy sokan vevők rá. Abban igazad van, hogy ha valakivel nem szimpatizálok, még nem kell üveget hozzávágni, gorombáskodni vele.
Béla333
Az egyszerűbbek kedvéért: MSZP-s és Momentumos politikusokat dobáltak meg felheccelt emberkék.
Tehát: a Fideszes erőszakra való bujtogatásra "válaszolt" egy nyilván Fidesz szimpatizáns üvegdobálással.
Ha valakinek még mindig nem világos a történet, szóljon bátran!
Nessy
Pártállástól függetlenül felelőtlen, nem gondolkodó hapsi volt, aki az üveget ledobta! Ha valakit eltalál, már a magasság miatt is komoly sérülést okozhatott volna! Hogy közben ordított? Istenkém! Lehet, hogy csak az erkélyen jutott szóhoz, bent nem volt szava!
Mindenesetre ijesztő, hogy emberek ennyire elvesztik a józan ítélőképességüket!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 23:43; Te fidesz barom, a csúti bűnöző cigány szobája 4 milliárdba került közpénzből, hogy b+ a fajtádat, te fidesz f@szszopó birka! Kár hogy anyád a szüléskor nem a WC-re ült, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna te seggfej, az evolúció szégyene!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82870248_2663860700335794_444573490738102272_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=MgC14_cj2U4AX_expCk&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=f6da54cacef29f23d92d127d7ffa136a&oe=5E91D5DA
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/08/67428304_572807036791408_8321245574015746048_n.png
Nyírfa
@Béla333: Ha megszervezik, én meg bevillamosozom. :)
Aki Én
@Pegero: CSak egy esetet hozz, ahol 2006-ban embert vakítottak meg. Egyébként meg ha elítéled az erőszakot, akkor tedd most is.
Egyébként a fidesz 2006-ban éleslőszerrel lőtt volna:

europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek
Aki Én
@Shikari a bolsi hazaáruló: ,, belpesti csürhe"
Figyu kotorék! A II. kerület Budán van.
Nem ugatnál inkább napi 24 órában román testvéreidnek? A magyarok csak kinevetnek, ami nem volna baj, ha humoros lennél.
Aki Én
Béjla Sándor Lákátos, a fészbuk napi esze!

,,Azért sem Tarlós Istvánt, sem más politikusokat aki a jelenlegi kormány odalán voltak soha ilyen atrocitás nem ért!
Elgondolkodtató..."
Amíg ezen elgondolkodsz, jelzem, hogy ezen sok gondolkodni való nincs.
Azt bizonyítja ez is, hogy az orbáni 2 millió emberen túl vannak normális, kevésbé gyűlölködő, kevésbé aljas és gyáva emberek. Vagyis a valós többség.
Ha neked ezen gondolkodni valód van, akkor nem okozol csalódást. Volt szerencsém találkozni már beteg, túlmisztifikált, mesterségesen túlerőltetve megfogalmazott írásaiddal.
Rockxy
csekati látvány nékül szenved.
az üvegdobálók lumpen elemek.
másújság nincs.
SystemError
@durbincs: Na megjött, aki nem meri bevallani a gyerekeinek, hogy mit dolgozik...:)
tudode
Semmi egyébről nincs szó, mint a GYŰLÖLETRE láncreakció fentről le-ig, illetve PÉLDAMUTATÁS a csemetéknek:
.
--- Gyöngyöspata-ügy: Bekameráznák a tantermeket, 12 évtől büntetnék a gyerekeket, jöhet az iskolarendészet
.
444.hu/2020/02/03/gyongyospata-ugy-bekameraznak-a-tantermeket-12-evtol-buntetnek-a-gyerekeket-johet-az-iskolarendeszet

Abnormális az, hogy a gyerekek isszák meg a levét a felnőttek dírvaságának, ízmozásának a bazi nagy semmiért!
Aki Én
@Pegero: Nincs a világon olyan hely, ahol ekkora felbőszült (felbőszített) tömeget ne fékeznének meg. Elfoglalták, kirabolták az MTV székházat, autókat, kirakatokat gyújtottak törtek, tömegeket félemlítettek meg napokon keresztül...
Ma, amikor választott képviselők felhatalmazással, törvény adta jogaikkal élve bemennek a tv székházba, kidobók rángatják, rabosítják őket.
Érzed a különbséget buta propagandista?
Fideszes politikusok számon kérték 2006-ban, hogy miért nem használtak éles lőszert, mert indokolt lett volna.
Lepényleső
Milyen szép is ez,a rasszizmus ellen úgy tüntetni hogy mindenki mást tettlegesen bántalmaznak?
Nem ritkán a keresztényi mivoltukra hivatkoznak? Jogosítja ez fel őket arra,hogy akár gyilkoljanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.