Orbán Viktor egy forint megtakarítást sem tüntetett fel az új, legfrissebb, 2019-es vagyoni helyzetét tükröző vagyonbevallásában.

A miniszterelnök 2018 végére növelte a megtakarításait, akkori vagyonnyilatkozata szerint

1 millió 395 ezer forintnyi banki tőkével rendelkezett.

Mindeközben pedig

a miniszterelnök feleségével közös hitele tovább csökkent, a tavalyi évben már csak 3,5 millió forinttal tartoztak, ez pedig 2020 januárjára még kevesebb lett, mostanra ez már csupán 2 millió 199 forint.

A vagyonnyilatkozat szerint a kormányfő megtakarítása 48 ezer forinttal csökkent, a 2017 végi állapothoz képest 2018 májusára papíron már csak 945 ezer forintja volt.

2018 elején a miniszterelnök bevallása még a 742 ezer forintról 993 ezerre nőtt, eközben a családi házukra tovább fizették a korábban felvett hitel törlesztőjét, így a tartozás 4 783 328 forintra csökkent.

Elfogyott Orbán Viktor megtakarítása

Időközben Orbánt a választási kampányban 345 ezer forintra büntette a Nemzeti Választási Bizottság, amiért a választások előtt óvodásokkal kampányolt – olvasható az Index oldalán.

A most leadott vagyonnyilatkozatában már semmilyen megtakarítás nem szerepel,

csak a korábbi ingatlanok: résztulajdonosa egy XII. kerületi ingatlannak, tulajdonosa a felcsúti házának.

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(index.hu)

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A faluban gyűjtést szervezünk, az nem lehet hogy a hazát a migránsoktól oly hősiesen megvédő miniszter úr nélkülözzön.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
O1G te füstös cigány!!! már megint hazudsz te patkány féreg!!! Hol van a sok milliárd amit elloptál!!!
solidedge
A faluban gyűjtést szervezünk, az nem lehet hogy a hazát a migránsoktól oly hősiesen megvédő miniszter úr nélkülözzön.
Béla333
Elfogyott? Ezek szerint 2020-ban a gázszerelő nagyobb sebességre kapcsol a lopásokban?
kereső
Nagyon meg vagyok döbbenve. Egy gazdag ország szegény, plebejus miniszterelnökkel.Hiszen (2018 -as adat) a magyar családok átlagos!!! pénzügyi megtakaritása 5,5 millió forint- a medián érték 4,6 millió az MNB számai szerint.

Mi értelme van ennek az egésznek? Nem kéne gyereknek nézni a társadalmat, és hülye semmit nem mondó hazug számokkal hergelni a közt. Ha valaki nem a "valós" adatokat irja be erre a papirfecnire, annnak sincs semmiféle következménye. Igy aztán mindenki azt hazudik amit akar. érdekes egy horvát miniszter azért kényszerült lemondásra, mert hazudott a vagyonát illetően.
Ez az egész csak arra jó, hogy az origó, a ps., meg a vadak szemlézgessenek egy kicsit az ellenzéki képviselők vagyonán.Miközben mindenki elhiszi, hogy orbán "soha nem voltam vagyonos ember, és nem is leszek".
adrenalink
Így jár az, aki folyton magánrepülőgépeken utazgat. Teccett volna fapadoson repkedni, aztán Anikó nagys'aszonynak sem a parizert kellene szeletelni a felcsúti birtokon tüsténkedő építő brigádnak...
justhpeter
Ugíanolyan nevetséges O1G mint a vagyonnyilatkozata.
rokker33
A pénztáros Lőrinc nél érdeklődjenek, ha Orbán vagyonát akarják kutatni!Az a 350 milliárd nem millió hanem milliárd az valószínűleg Orbán és családja vagyona! Ennyit egyetlen sikeresen működő vállalkozás sem tud felhalmozni ilyen rövid idő alatt!!!
szép új világ
Orbán vagyonnyilatkozatából hiányzik 1 db Mészáros Lőrinc. A többi tétel nagyjából elfogadható.
Béla333
@rokker33: 09.36
Az összeget nem tudom pontosan, csak így talán többet mond a 350 milliárd:

350.000.000.000,-Ft azaz 350.000 szer 1.000.000,-Ft azaz háromszázötvenezer-szer 1 millió Forint.

Na így már jobb...
vitriol
@solidedge: /miniszterelnök/ - sajnos!
kereső
@Béla333: átlépte már a 400 +milliárdot, gazdagabb, mint az angol királynő.
Béla333
@kereső: 10.00
Szokták mondani: költse gyógyszerre...
kereső
@Béla333: Na erre most, ez nem helyes válasz.Mert én nem adnék neki gyógyszerre(azért meg kéne dolgozni)- inkább adja vissza az országnak.
tudode
Őféleségeknél ezen a szinten már ilyen piti dolgokkal nem foglalatoskodnak/dik akkor, amikor ÖVÉ AZ ORSZÁG, és a BUKszája, mert többek között gyermekkori álma/alma volt a RENDELETI KÖLTSÉGVETÉS "is", és nincs aki rácsapna a tapogatójára, NE NYULKA PISZKA!!!
.
Lássuk csak:
.
----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Ezen kívül összekeveri a fazont a répájával, rémálmában kacsingat a nullás költségvetéssel is
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+%C3%A1lma+a+null%C3%A1s+k%C3%B6lts%C3%A9gvet%C3%A9s&oq=Orb%C3%A1n+%C3%A1lma+a+nu&aqs=chrome.1.69i57j35i39j69i60.13643j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Előfordulhat, hogy a Hatvan puszta is kiemelt állami beruházásból épülget, szépülget!
.
(( Valami azért vállon felül nem stimmel a nullás költségvetéssel akkor, amikor az ikertesó, és a kinai testvérkék eladósították Paks2-vel, a selemyuttal, és ki tudja még micsodáva még az ükukikat is. ))))
.
Előfordulhat, hiszen éles elméjével nem tudja megkülönböztetni a magánlóvét a közlóvétól. ))))
Nyírfa
Solidedge már tudhat valamit, hogy lefokozta! :DDD
Béla333
@kereső: 10.04
Na jó! Rendben! Adja vissza!
Hogy kezdjünk bele?
kereső
@Béla333: Őszintén megmondom, tanácstalan vagyok- amig a minket képviselő ellenzéki pártok balfaxkodnak csupán, addig csak a tehetetlenség miatti düh van.Nyilatkozatokkal nem lehet megdönteni egy diktatúrát( ja, szépiróink még mindig nem döntötték el, hogy az van-e már?Majd ha eldöntik szóljanak, hogy helyeselhessek!)
Nyírfa
Kormányváltás után mi lesz Pakssal? Nagy baj, hogy a társadalom ennyire passzív, ezt a projektet már régen le kellett volna fújatni!
Ez az ember akkora adósságokat csinált nekünk, hogy a fel nem tüntetett vagyona legfeljebb némi kamattörlesztésre lesz elég.
Béla333
@kereső: 10.10
Csak egy gondolat kísérlet: mi van akkor, ha az ellenzéki pártok politikusainak nagyon is megfelel ez a jelenlegi helyzet?
Dolgozni nem kell, csak pofázni! Az ellopott közpénz meg azért csordogál-patakzik nekik is a háttérben... Ezért aztán épp annyira keverik-kavarják a szmötyit, hogy a Fidesz maradjon hatalmon.
Szerintem ha változást akarunk, akkor "elit" váltásra is szükség van!
Eladott Ország
@kereső: ma, 10:10; Amúgy meg nincs is diktatúra, hanem ilyen speciális árvalányhajas-turulos demokrácia van. Ez ősi igényünk minekünk, mi ragaszkodunk ahhoz, hogy kivénült pártkáderek és egyházi elvtársak mondják meg nekünk, mikor, ki és hány gyereket szüljön, mire taníttassa a kölkét, milyen ruhát hordjon, milyen pálinkát igyon, hogyan főzze meg a csirkefarhátat. Pont. Mi szeretjük ezt, mert olyan ősmagyaros. Kicsi ország vagyunk ugyan, de a legnagyobb hatalom nálunk van, mert egy lottyadt zsúrpubi focizik a nemzeti válogatottban. Mármint ő egyedül focizik, ő a csatár, a szélső, a kapus, a bíró az edző és az összes néző is. Ezt csinálja utánunk valaki! Na ugye! Nagyok vagyunk! Merünk nagyok lenni! Ez a valami, nem a pacalpörköltbe főzött orbánviktoros kitűző. És lesz nekünk tengeralattjárónk is! Gőzüzemű. Szilus fogja megépíteni a kertben lakó baglyok segítségével, mert azok okos baglyok; ha éppen nem dugnak, akkor nagyon ügyesen építenek tengeralattjárót kiszuperált kuktából, másfél kilométer hosszú nemzeti lobogóból és édeserdélyből. Kívülről majd felkasírozzák letelepedési kötvényekkel és onnantól életveszélyes fegyver lesz a nemzeti kacsónkban. Öntünk ötven kiló sót a Dunába és már indulunk is világhódító utunkra. Elsőnek Brüsszelt vesszük be, másodiknak a Xanaxot. Jó lenne, ha a világ megértené végre, hogy mi így szeretünk élni. Seggünkben a fejünk, hátunkon a házunk, mármint az országházunk és annak lakói, dalolunk boldogan még a sürgősségi osztályon dögledezve is hálásak vagyunk a mi bölcs vezérünknek, aki megvéd minket a hedonizmustól és a gondolkodástól. Nekünk ez így jó és aki nem hiszi, az rohadjon is meg! Diktatúrát demokratikus úton legyőzni nem lehet!
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/02/84358945_721883521551717_4698173268060798976_n.jpg
Nyírfa
El kell indítani a kormányváltást, egyenlőre tüntetésekkel, aktív egyéni politizálással, akciókkal - jelen kell lennünk, hallja az ország a hangunkat, lássa a cselekedeteinket. Nem csak a pártoké a felelősség, rajtunk, civileken is áll vagy bukik a jelenünk és a jövőnk.
Nyírfa
Hibáztam: nem egyenlőre, hanem egyelőre!
kereső
@Eladott Ország: "egy szörnyű rezsim, rothadt vezetője"! Ez van. És ezt a szörnyű rezsim rothadt vezetőjét támogatják a francia,spanyol,olasz szocdemek, a CDU/CSU. Ezek után csak azt tudom mondani, hogy ők sem -nem keresztények, nem konzervativok, nem demokraták és főleg nem szocdemek.
A magyarokon nem csodálkozom, ahol az értelmiség befogja a száját, sőt támogat, ott nem terem babér.Irástudók árulása.
Nyírfa
@Béla333: Ez, sajnos , a szocialistákra igaz is lehet, de a DK-ra és a Momentumra , szerintem nem áll. Sőt, a Jobbikra sem.
Az LMP meg ...hát, olyan súlytalanok, róluk sokszor már meg is feledkezem.
Béla333
@Nyírfa: 10.25
Én a DK-t is oda sorolom, de hagyjuk...
Eladott Ország
@Béla333: ma, 10:16; Népfelség nálunk? Itt Orbán felség és Kövér felség van. Itt népalság' van. Ez az ország az utolsó nagy történelmi esélyét cseszte el, hogy szabad, jól működő, fejlett jóléti társadalma legyen. Egy ország jövője lett ellopva, ami nem számszerűsíthető. A fiatalság boldogulása és a tisztes öregség is lapátra került. Az ellenzék? meg, ha valóban az lenne, most felállna és otthagyná ezt a szánalmas cirkuszt, aminek ők is a részei, fenntartói. Fontos alkatrészek a NER motorjában. Nem értem az ellenzéket?, még mindig nem merik kimondani, hogy ez bizony kőkemény diktatúra, megvárják még kitessékelik őket a parlamentből aztán már nem lesz hol elmondhassák, tartok tőle ez csak kezdet ennél durvább dolgok lesznek, se sztrájkolni, de demonstrálni sem, mert rájuk küldik a pribékjeiket. Az ágazati szakszervezetek? nevetséges és szánalmas az elégséges szolgáltatással, az nem sztrájk szánalmas vergődés, más országba ha sztrájk van, mindenki leáll. Elég ebből az elégséges sok rohadék törvényből. Már most mindent elkövetnek nehogy 22-ben bármit tehessen az ellenzék?, ha egyáltalán még lesz választás, szerintem nem.
Nyírfa
@Béla333: Ha jól emlékszem, neked fontos az LMP, nem téged bántalak, csak ,számomra jelentéktelenedtek el.
A DK , szerintem, koalíciós ellenzéki kormányzásra készül, nem hiszem, hogy a fidesz szekerét tolnák.
Eladott Ország
@kereső: ma, 10:24; Sajnos nincs min csodálkozni! 2019 első félévében Magyarország volt a német fegyverek legnagyobb vásárlója, 1,76 milliárd euróért (kb. 573 milliárd forint) rendelt új eszközöket a Honvédelmi Minisztérium. Ehhez még hozzá megy, a multik bér-és beruházás támogatása, melyet sohasem tudunk meg. A végeredmény Európa koldusháza lettünk, a rabszolgatörvénnyel megspékelve!
www.portfolio.hu/gazdasag/20190712/573-milliard-forintot-kolt-magyarorszag-nemet-fegyverekre-330873
Qqberci
Miért nem kér kölcsön Pénztáros Lőrinctől?...
Nyírfa
@Eladott Ország: Igen, ez egy lehetséges variáció. De: mindig vannak alternatívák, és, ami ma elképzelhetetlen, az holnap valóra válhat.
Bár osztom a kétségeidet, a véleményedet a mai helyzetről, és arról, hogy mit kellett volna, és mit kellene most tenniük az ellenzék politikusainak, én azért optimistább vagyok. Talán azért, mert erősen hiszek a fejlődésben, de nemcsak hiszek benne, hanem elkerülhetetlennek és feltartóztathatatlannak tartom. A változásokat pedig maga Orbán generálja ezzel a fékevesztett bosszúszomjjal, hatalomféltéssel.
Mary
Na még kiderül, hogy vagyonosabb vagyok mint a O1G, napi 4 órában dolgozom.Németbe
Minek is lennék mjniszterelnök, meg sem érné
dr. prédikátor
O1G te féreg!!! hogy nem gyulladt ki a papír a kezed alatt amikor kitöltötted !!!Kérjél a mészarostól kenyérre!!!
advocat
Még van 8 éve a nyugdíjig. Utána mi lesz? Majd örököl, mert apja dúsgazdag.
Béla333
@Nyírfa: 10.42
Valóban szerettem volna, ha az LMP több támogatást kapott volna '18-ban, de nem kellett a korrupció ellenessége.
Ellenben a DK meg az MSZP leosztotta egymás között a pályát, ami a Fidesznek nagyon is megfelelt.
Most már nem szorítok egyik pártnak sem, teljesen reménytelennek látom a helyzetet.
Ezért is írtam, hogy politikai "elit" cserére is szükség van, mert ha ezek maradnak, akkor újra és újra el lesz árulva az ellenzéki érzelmű választó!
Sámannus
Nem is kell semmi nekem sem, úgy sem visszük magunkkal, ha ki lövik a seggünk alól a repülőt, vagy a helikoptert.
Különösen, hogy a muszkák mindent kirabolnak, má a vizeket szennyezik, a közéletet, az egészségügyet vagy az oktatást teszik tönkre.
Szegíny miniszterelnök úr a sok sáska kirágja alóla még a trónust is, már St.Spítyu sapkája is régen trombitarészből van kikalapálva.
Macskaszem
@advocat: Nem megy nyugdíjba, örökös miniszterelnök, nyakunkon lesz, míg meg nem pusztul.
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.30

A nagy saller közeledéséről már jó ideje írok, mert törvényszerűnek tartom.
fahrenheit451
A csöves miniszterelnök - buggyos gatya, nulla megtakarítás, zsebre dugott kézzel nyakkendő igazítás hegyek, dobozban élés az EPP perifériáján, kialvatlan űzött, vörös szemek, néha szaga is van az embernek...

Eddig mindenki rosszul tudta!
A mélyszegény Orbán birtokán, nem mélygarázs épül, hanem egy aluljáró utánzata, ahol nyugodtan csövezhet a csöves Orbán a nyugdíjba vonulása után.
Nyírfa
@Béla333: 11.51

Nekem Gyurcsány szimpatikus, ha választás előtt állnánk, és nem közös ellenzéki jelöltre kéne a voksunkat adni, akkor én valószínűleg a DK mellett döntenék. Dobrev Klárában komoly potenciát látok, ha Ferencünk vissza tudja fogni magát, és csak akkor beszél, amikor annak ideje van, akkor Klára asszony akár a miniszterelnöki címre is aspirálhat. A momentumos lányok is tetszenek, sőt, többen is a pártjukból, de Fekete-Győr András , ha kicsit is, de Orbánra hajaz, így velük még várok. Jakab Pétert el tudom képzelni miniszterelnök-helyettesnek, bár, Ander Balázs, a Jobbik alelnöke olyan kijelentéseket tett Niedermüller Péter kapcsán a DK-ról-, amely bizalmatlanságot, kétséget ébresztett bennem. De hát, ez még a jövő zenéje, addig még nagyon sok dolgunk van, nekünk, civileknek is és a politikusoknak is.
namihami
Hát bizony! aki mindig olyan drága helyen étkezik, mint a Gundel (850 Ft/ menű), az hamar elszegényedik.
És ez az állandó repkedés a haverok gépein? Oda is csak kell vinni egy-egy űveg Kocsis Irmát és néhány zsírosdeszkát, hogy legyen mit enni útközben.
Erre bizony az Isten pénze nem elég.
fahrenheit451
Orbán felesége egy halálközeli élmény.
Orbán felesége egy megfélemlített, kiszipolyozott, megerőszakolt nő.
Orbán felesége a saját nagyanyjára hasonlít.
Orbán mindenért felelni fog - végül.
fahrenheit451
Kibaszott ketrecharcosok védik Orbánt?
Jó!
Én rosszabb vagyok, mint egy ketrecharcos.
Náluk csak egy szabály van.
Nálam nincs egy szabály sem!
Gauntlet
Sokat elvitt a retró felhúzhatós figura, amit az Alibaba.com-on kinézett!
Edmond Dantes
A megtakarítását titokban szétosztotta a gyöngyöspatai cigányok között.Ilyen ember a mi miniszterelnökünk,keccsöl és adakozik.
Béla333
@Edmond Dantes: 15.45
Csak a szerénység, az a fene nagy szerénység akadályozza meg, hogy ezt a világ tudomására hozza...
bence
@Béla333: ! Csak nem túlszárnyalta a tanítóját ?!
Hari
@kereső: ilyen miniszter elnökre könnyes szemmel lehet felnézni, aki olyan gazdaggá tette az országot, hogy abban tönkre ment. Mi lett volna, ha a múlt ősszel nem emelik a képviselők "tisztelet díját" ( milyen diszkrét megfogalmazás) 30 százalékkal ? Az aluljáróban, jótékony szervezetektől kapott kabátban koldulna. Ezzel is világ elsők vagyunk.
Hari
@solidedge: azonnal kérem a számla számot!!! Addig aludni sem tudok !
Béla333
Annak idején Isaura felszabadítására is gyűjtött a magyar, a Fideszesek is összedobhatnának egy kis pénzt a fényestekintetű jobb életéért...
Biztos hálás lesz O.V.
Hari
Borzongva gondolok arra hogyan további ?? Megtakarítása nincs, hitele, legalábbis anyagi, (mert az erkölcsit végleg elvesztette) meg jócskán van, ebből egyenest következik az elárverezés , utcára, hajléktalan szállora kerülés,
RonaGyuri
Egy igencsak releváns gondolat,

aminek a matyar rögvalósággal való kapcsolata akkor is szembetűnő, ha éppen egy divattervezőről mondatott

Roberto Cavalli híres olasz divattervező – egyes források szerint ő találta ki a koptatott farmert -, róla írta egy kritikusa minap: „van benne egy adag oroszos értelemben felvágós újgazdag paraszt hangulat, ugyanakkor mivel a dizájner akkor is dizájner, ha tahóknak tervez”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Hát igen, bizonyos szempontból tényleg „mintakép”

sajnálatosan sokan követik még, ha nem is úgy, ahogy szerző gondúta!

A hónap forduló vezető témája megihlette a 444.hu szerzőjét is, s kellően meggondolatlanul „Igazi példakép: a miniszterelnök elégedett a fizetésével, pedig 56 évesen egy forint megtakarítása sincs” címmel rittyentett írást.
Mint azt már említettem volt engem a téma maga nem érdekel, azonban a látszólag apróságok annál inkább, amik igazi árulkodó dolgok a mai matyar rögvalóságról.
A szerző szerint igazi példakép, mert a minap azt mondta, hogy „elégedett a fizetésével”.
Nos hic & nunc azzal sem foglalkozom, hogy az effajta elégedettség úgy általában mire utal, s hova vezet. Azonban Orbán esetében ennek igencsak elképesztő háttere van. Egyfelől itt van az a tény, hogy számos bizonyíték van arra, hogy számos „barátja” van, akinél korlátlan vissza nem térítendő hitelkerettel rendelkezik,
másrészt – s ez sokkal fontosabb a példaképpé válás szempontjából – az is közismertem bizonyított tény, hogy Őfenesége folyamatosan és rendszer szerűen fogad el nagy-értékű adóköteles ajándékokat. Amiket elfelejt bevallani. Könnyen kiszámolható, hogy csak a legismertebbek becsült volumene alapján ha megfizetné az adót egyáltalán nem lehetne elégedett a jövedelmével, mert kétséges, hogy elég lenne rá! =))
Clavigo
Vazzzze...a végén még ki kell ülnie a Vár elé,,,,kalapozni... Majd a százlábú " chalaàd " kisegiti...esetleg Értelmesarcú Lölő...
sokanvagyunk
Varga Mihály biztos nagyot csalódott benne - mint a MÁP+ kitervelője - hogy nem sikerült beterelnie...
Nyírfa
@kereső: A címet meglátva azt mondtam magamnak, no, ez zene füleimnek. A cikkben foglaltak viszont erősen lelombozóak. Minden félelmünket magába foglalja.
Meglátjuk. Én nagyon bízom az életben, hogy a segítségünkre lesz (van), hogy megtaláljuk a megfelelő embereket az újjáépítés szervezéséhez, hogy vér nélkül zajlik le majd a váltás. A társadalmunknak nem az egésze lett lebutítva, ehhez azért nekünk is volt és van szavunk. Ahogy Budapest és több nagyváros, a településeket is ide értve, le tudta rázni magáról az orbáni szellemet, úgy országos szinten is sikerülhet, sikerülnie kell és sikerülni is fog. A cél a kritikus többség felszabadítása az apátia és/vagy a bizalmatlanság alól. Ezért az ellenzéknek folyamatosan azon kell dolgoznia, hogy a provokációk mellett és ellenében is hitelessé váljon és az is maradjon.
Kitől is olvastam tegnap, hogy abba kéne hagyni a parlamenti cirkuszt? Azt hiszem , valóban eljött az ideje, hogy az ellenzék kivonuljon az országházból, nem asszisztálva tovább az orbáni előadáshoz. Ennek a lépésnek nem csak füstje lenne, hanem lángja is, a civilek azonnal vállalnák a szolidaritást, és végre érdemi dolgok történnének.
Nyírfa
@RonaGyuri: A 444 újságíróira az irónia a jellemző.
Amit viszont furcsállok, hogy alig van cikk, amely alatt kommentelni lehet. Pedig a legerősebb kommentcsapata a 444-nek volt.
kereső
@Hari: Ja, könnyes a szemünk, csak nem a meghatottságtól- hanem a tehetetlen dühtől, hogy ezt a pofátlanságot le meri irni, közzé meri tenni.Gyújtsön neki a templom egere, meg a szószék.
Eladott Ország
@Horizont: Vaclav Havel már jóval korábban észrevette, Orbán gerinctelen/politikai prostituált jellemét:
Václav Havel cseh író, politikus, előbb csehszlovák, majd cseh köztársasági elnök, a “Visegrádi Négyek” egyik alapítója és a világpolitikát is befolyásoló európai gondolkodó volt. 2002-ben, immáron 14 éve valami olyasmit látott meg, amit a magyar nép azelőtt nem. Orbán Viktorról az alábbiakat mondta: “Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is.” (Ezt Hofi Magyarországon úgy fogalmazta meg: “Az a különbség Isten és Orbán Viktor között, hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni”)
simmering73
"Orbán Viktor talán azt hiszi, hogy most mindenki azt gondolja, hogy a saját lábán szaros pelenkákat dobáló csámpás lánya, a fatolvaj férje, a sunyi apja, és a dagasztottkenyér pofájú strómanja saját tehetsége és szorgalma révén jutott minden tudás, ismeret, előzmény, befektetés és munka nélkül ekkora pénzhez, amelynek forrása az állami elosztórendszer, amelyet Orbán irányít. Ezért senki nem gondolja, hogy ő egy utolsó mocskos tolvaj bűnöző, akinek van bőr a képén azt hazudni, hogy egy csóró szegény ember. Hanem mindenki azt gondolja róla, hogy egy puritán, kolostorban lakó, erkölcsös ember, aki ujjal sem nyúlna ahhoz, ami nem az övé, és nem néz hülyének senkit."
nepszava.us/mikozben-meszaros-lorinc-gazdagodik-orban-elszegenyedik/
kissé felnőttem
az enyém is de most akkor sajnáljuk vagy szóljunk a gázosnak hogy segitse már ki a bariját.Kevesebb közpénzt költögetett volna hüleségre : foci stadion röpcsik, Kádár csak sakkozott olcsóbb volt a hus is ettől
26 Ft. volt egy kiló comb. A mait ide sem merem irni mert holnap már tőbb lesz az is.
kissé felnőttem
@CsipkeRózsa: a spárban 1399/Kg. ja a másik része akkor 2020 max április 30-ig utánna más késő.
kokopelli
@solidedge: nem gyüjteni,hanem kirúgni! Amennyiben a saját anyagi helyzete olyan ß@r,úgy nem szabadna egy
országot sem vezetnie! A valószinűbb,hogy csak egy notorius hazudozó! A Lölö-nél kell elsősorban keresgélni! A
"Strohman " trükköt még a leghülyébb fidesznyik is ismeri! A Lölö-ék meg pláne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.