Gyurcsány a vagyonnyilatkozatában feltüntet 225 millió forint lakásvásárlási előleget és foglalót is.

A DK elnöke továbbra is

tulajdonol egy pápai 50 négyzetméteres lakást, valamint egy kötcsei 267 négyzetméreset, ez utóbbi több mint 3000 négyzetméteres telken fekszik.

Autója nincs.

Van viszont értékpapírja:

734 millió forint, ami majdnem 75 millió forinttal több, mint tavaly. Bankban 3,7 milliót tart, ez másfélmillióval több, mint legutóbb.

Több száz milliót vett ki Gyurcsány Ferenc, de autója még nincs

Kölcsönadott magánszemélynek 12 millió forintot, valamint feltüntet egy 225 millió forintos összeget “lakásvásárlás foglaló és előleg” címszó alatt, de ez egyelőre nem derül ki, mert az ingatlanoknál nem mutat változást a nyilatkozat.

A HVG szerint

tartozása is van Gyurcsánynak, egy 56 milliós bankhitel (ami nagyjából megegyezik a tavalyival), valamint egy 150 milliós értékpapír fedezetű hitel (ami viszont eddig nem szerepelt).

Továbbra is tulajdonosa az Altus Portfólió Kft.-nek, innen nyilatkozata szerint 238 millió forintot vett ki osztalékként, ezt megelőzően 298 milliót.

Bevallott még szolgálati telefont autót, laptopot és “tevékenységet segítő személyeket.”

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(hvg.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Na ezért kellennek ezek a sajtpapirok.
advocat
Ha ennyi pénzem van, minek autó. Jó a taxi! És nem kell vele foglalkozni! Ilyen egyszerű. Csak meg kellene érni. A gondolatnak és a bankszámlámnak.
Katalina62
@Béla333: a szolgálati auto be van írva! Nem kell rosszindulatúnak lenni!
36
@Béla333: Minek neki saját autó, ha a párt kassza+állami támogatás- állja. Több pénz marad a zsebében.
tudode
Gyurcsány Ferenc vállalkozóként került be az államigazgatása, bazi nagy bánatára őféleségének, aki csupasz alféllel "csak" egyre félresikerültebb politikusként keresi, elég zavarosan, ma már az úri murira a kalácsra valót, vályogházból elindulva szerencsét próbálni:
.
A Wikipédia kigyűjtésében:
.
Gyurcsány Ferenc (Pápa, 1961. június 4. –) magyar üzletember és politikus. 2004. szeptember 29-étől 2009. április 14-éig a Magyar Köztársaság miniszterelnöke, 2006-tól országgyűlési képviselő, 2007-től 2009-ig a Magyar Szocialista Párt, 2010-től pedig pártja Demokratikus Koalíció Platformjának,[4] majd az abból vezetésével 2011-ben alakult Demokratikus Koalíció pártnak az elnöke[5] és frakcióvezetője.
..
Orbán Viktor (Székesfehérvár, 1963. május 31. –) magyar jogász és politikus. 1988-ban a Fidesz egyik alapító tagja, Nagy Imre és társai újratemetésén, 1989. június 16-án elmondott beszédét követően vált ismert politikai személyiséggé Magyarországon.[1][2] 1993-ig a Fidesz választmányának tagja. 1993–2000 között, illetve 2003 óta a párt elnöke. 1990-től országgyűlési képviselő, 1990–1994 között a Fidesz frakcióvezetője. 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé, 2002-től 2012-ig az Európai Néppárt egyik alelnöke. 1998–2002 között és 2010-től Magyarország miniszterelnöke.[3]
.
Olyyan különbség is van a két ÖRÖK RIVÁLIS között, hogy az egyik jótékony célra ajánlotta fel tiszteletdíját, a másik akkor is bejárt a lóvéért, amikor duzzogott a narancsbukta miatt.
.
Ha nem kukkulták volna ki az öszödi beszédet, lehet, hogy már csak emlék lenne a NER csodálatos együttműködése aban, hogy az ország felének a szegénység mellé már nem jutott koldusbotra!
.
Arról nem is szólva, hogy Gyurcsány hobbija saját rezsiben beszerzett futócipő volt, míg őfélesége százmilliárdot költ a közösből pályatévesztett focistaként!
.
Tehát rossz a rosszal, de rosszabb lett a rossz nélkül. mert nem bugázta a közöst!
evacica
@36: Ne zavarjon, a pártjából Gyurcsány nem kivesz, ha nem betesz!Képviselői fizetését sem egyéni céljaira fordítja, na ez is a különbség többek között Gyurcsány és Orbán között! Gyurcsány soha nem felejtette el, hogy honnét jött, és nem is szégyelli, ellentétben Orbánnal, aki szörnyen szeretne a régi arisztokratákra hasonlítani! Csak hogy úrnak születni kell!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.