Ilyenben, amit a videón látunk. Eddig nem akartam megszólalni Niedermüller Péter történetében, mert úgy éreztem: nem vagyok elfogulatlan, ismerem és kedvelem őt. De most már szólni kell. Éppen mivel ismerem őt, mondhatom: ő az utolsó, akivel kapcsolatban a rasszista szó valaha eszembe jutna

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@Csizmás Kond: Ja! Te hoztad be a magyarokat ide? Árpád? No mindegy. És te mire vitted? Te gazdagabb vagy Lölőnél is? Mert gondolom sokra vihetted. Ennyi ésszel.
fahrenheit451
A fasizálódó volt kommunista zombi nyugdíjasok. Ők élvezik ezt boldog tudatlanságban, amíg boldogtalanul, gyűlölködve meg nem halnak.
Az vesse rájuk az első kö... cideres üveget, aki...
Béla333
Lendvai Ildikónak és az általa (is) vezetett MSZP-nek elévülhetetlen szerepe volt/van abban, hogy ez egy ilyen élhetetlen ország lett. Soha el nem számoltak a cselekedeteikkel, a bűnöző szövetségben a Fidesszel közöse, büntetlenül lopták szárazra az országot.
Most meg látva, hogy mivé tették ezt az országot, elkezd(enek) sopánkodni?
Ott volt nekik is a lehetőség, nem a Juci néninek kellett volna meghozni azokat a döntéseket, meglépni azokat a lépéseket, ami pl. a maffia Fideszt börtönbe juttatta volna.
Persze ha az MSZP és a Fidesz bűnszövetségben "dolgozott", akkor úgy nem megy...
fahrenheit451
Régen a neveknek jelentése, jelentősége volt. nem véletlenül választottam ezt a nicknevet (sem).

"A tudatlanság néha áldás."
/Doktor House c. film/

Halálosan komolyan mondom: Iszonyú gyötrelem mindent tudni, érteni - múltról, jelenről, de főleg a jövőről! Olyan teher ez, amit még az erősek is megszenvednek (hát még a gyengék, mint én).
Elmondhatnám mindenkinek, de nem mondom el senkinek!
Miért?
Mert olyan szarvihart zúdítanék rád, hogy ha egy kicsit nem figyelsz, bele is őrülhetsz.

Bírom a Bibliát, ahogy - csak úgy mellékesen - lerendezte a vízözön általi pusztulást, amiben sok száz millió ember, köztük, nők, gyerekek, idősek is meghaltak tömegével.
De ennek meg volt az oka!!!
És megint csak nem Isten felelős ezért, mert ő időben figyelmeztetett mindenkit, de senki nem hallgatott rá, ahogy most sem...
Most tűz által lesz vége - és tudod mióta figyelmeztet erre isten? Közel 2000 év óta. Nos, az embereknek 2000 év is kevés, hogy megértsék. (Bakker!)
És megint csak nem a földnek lesz vége, hanem a rajta élőknek - 8-9 milliárd embernek.
Tűz által!
Ez őrület, de ha jobban belegondolsz - valahol, valamiért - ez praktikus.
Rengeteg mindent épített az ember, ami a jövőben nem maradhat fent, és azt a sok dzsuvát, amit épített az ember, csak tűz által lehet megsemmisíteni.

Fogadunk, hogy felháborítottalak?
Jó!
Én igazából polgárpukkasztónak nevezném magam, de Magyarországon nincs polgárság.
Ez egy polgárpukkasztó mentalitással megvert egyénnek, egy sucks.
Macskaszem
Ennyi gyűlölködő, agresszív vén hülyét honnan a ..csából gereblyéztek össze?
Csizmás Kond
@advocat: Attól hogy te a történelem melyik változatát tanultad nem tehet senki felelőssé, viszont azért mert utána nem informálódtál és fújod a marhaságot azért mát te vagy a hibás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.