A győri rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt fogtak el egy helybéli férfit.

Fegyveres garázdát fogtak el a győri rendőrök

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. február 1-jén 20 óra körül arról, hogy Győrben, a Király utcában egy ismeretlen személy lövést adott le a Lépcső köz irányába.

A járőrök a helyszínt átvizsgálva egy gázriasztó fegyverből származó töltényhüvelyre bukkantak. A rendőrök felfigyeltek – a bejelentőtől kapott – személyleírásnak megfelelő ruházatot viselő férfire, aki munkájukat figyelte, majd Révfalu irányába távozott. Utána indultak, a Dunakapu téren igazoltatták és átvizsgálták ruházatát, amelynek során kabátja zsebében egy – engedéllyel tartott – gázriasztó fegyvert találtak.

Az egyenruhások a 42 éves győri lakost elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, a nyomozók – őrizetbevétele mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...és milyen lett volna ha az engedély kiadása előtt vizsgálódtak volna alaposabban a delikvensnél ?...mert minden fegyveres garázdaságért az is hibás aki kiadja az engedélyt.
teuton
Feher es kereszteny? Minden vilagos, akkor jogosan garazdalkodhat fegyverrel, nemde?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.