Négy tinédzser korú migránst találtak összefagyva, eszméletlenül a nyugat-ukrajnai Lviv megyében egy almát szállító hűtőkamionban – hozta nyilvánosságra a zahid.net hírportál vasárnap a rendőrségre és a vámszolgálat helyi részlegvezetőjére hivatkozva.

Négy tinédzser korú migránst találtak összefagyva, eszméletlenül Ukrajnában egy hűtőkamionban

A jármű Észak-Macedóniából szállított almát Oroszországba, Románián keresztül lépett be Ukrajnába.

A négy, 16-17 év körüli fiatalember közül kettőnél afganisztáni iratokat találtak, a másik kettőnél azonban semmilyen papírok sem voltak. A kihűlt fiatalokat kórházba szállították, állapotuk súlyos.

Az UNIAN ukrán hírügynökség megjegyezte, hogy a szabályok szerint az almákat 2-5 Celsius-fokú hűtőkocsiban szállítják, amelyben nincs szellőzés.

A tinédzserekre maga a kamion sofőre bukkant, amikor megállt egy benzinkútnál Lviv (Lemberg) közelében szombat éjjel. Szavai szerint fogalma sem volt arról, hogy az autójában vannak. Gyanús hangokat hallott a hűtőrészből, ezért kinyitotta az ajtót, és ekkor fedezte fel a tinédzsereket.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Négy tinédzser korút? Ha jobban megnézik őket, kiderül, hogy vannak már 25-26 évesek is! Az irataik is nyilván hamisak...
teuton
@csak úgy...: Hascsikari nem tud olvasni, nem tudtad? Öt nem a betük tudasaert, hanem az esztelen mocskolodasert fizetik.
teuton
@vacsi: Persze, a kort ranezesre szoktak megallapitani... En is meg tudom ranezesre allapitani, hogy sik hülye vagy! Meg az sem tünt fel neked, mi all a cikkben!? Szoval a soför allitolag furcsa hangokat hallott a rakterböl a 4 ESZMELETLEN fiutol!!! A valosagban esetleg fosott, mert SEMMIT nem hallott, es utana akart nezni, hogy esetleg mar halottak. Mert nem akart a többi hütökocsis halottszallito sorsara jutva elethosszig börtönbe kerülni. Es az sem tünik fel, hogy egy EUn kivülröl az EUn keresztül Ukrajnaba menö kamion nincs leplombazva??? Nemde?
vacsi
@teuton: De, mindez feltűnt, és még sok egyéb is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.