187 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 25, szombaton 71, vasárnap 81 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és horvát határszakaszon tíz migránst fogtak el, embercsempészés miatt kettő gyanúsított ellen indult eljárás.

Az elmúlt héten az ország területén összesen 454 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza az egyenruhások. A megelőző héten – január 20-tól 26-ig – ez a szám 373 volt. A román és horvát határszakaszon 41 migránst fogtak el az elmúlt héten – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Szomorú, röhej ez a migráncsokkal való nyüglődés akkor, amikor nem sok menekültnek célja ebben a dugi, bugi országban letelepedni!
.
Abban az országban, ahol visszaélnek azzal is, hogy tranzit országként akadályt gördítenek azok számára, akik bármi okból (háború, nékülözé, stb) kénytelenek elhagyni a hazájukat, és
.
--- Naponta már csak egyetlen menekült léphet be a tranitzónába
.
444.hu/2018/01/27/naponta-mar-csak-egyetlen-menekult-lephet-be-a-tranitzonaba
.
Arról nem is szólva, hogy a rendvédelmi szervek dolgozóinak is lenne jobb dolguk, mint a határon hajkurászni azokat, akik nem léphetnek be őfélesége által elfoglalt, jogilag nem is létező országba:
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g&aqs=chrome.1.69i57j69i59l3j35i39j0l3.5633j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Csupán amiatt, hogy mindenki tudja meg, hogy ki az úr e hazánál, az aki konfrontáció nélkül képtelen élni!
.
Ahelyett, hogy vállalt feladatával foglalkozna, mindennel múlatja az időt, nehogy már egy nap nyugta legyen ennek a békére vágyó országnak! Tudni kell, hogy mit rak a bendőjébe, de az nyilt titok, hogy milyen módon cuccolja ki az ország színe, javát a húsos fazekat kisajátítva!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.