A magyar kormányfő sűrű napot tart Brüsszelben, az Európai Tanács elnökével a költségvetésről, Ursula von der Leyen bizottsági elnökkel pedig a többi közt a Fideszről is tárgyal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miből nem enged O,V.??? Tudja egyáltalán mit jelent az a fogalom: Becsület??? Azt viszont elhiszem, hogy ha megkapják a pénzt, majd ők tudják itthon "mire kell költeni"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Miből nem enged O,V.??? Tudja egyáltalán mit jelent az a fogalom: Becsület??? Azt viszont elhiszem, hogy ha megkapják a pénzt, majd ők tudják itthon "mire kell költeni"!
CsipkeRózsa
A pénzosztás nem becsület dolga, különösen nem Orbán nevével kapcsolatban.
nevemnick
Ja, orbán kiáll a politikája mellett. Ostoba, a politikája az nem az ország érdekét szolgálja. Nem lesz ideje Kossuth, Széchenyi Deák nyomdokaiba lépni.
namihami
@Nessy: Biztos hallotta véletlenül egy filmben. Mert a köreiben ez egy olyan, mint az abrakadabra.
Aztán hazafele bement az azóta bezárt Széchenyi Könyvtárba, hogy kikérje az Értelmező Kéziszótárt. De azt már előtte a Rogán, a Tiborcz, a Borkai és még mások is, kikérték és ezt a lapot--biztos, ami zicher-kitépték.
Így a szó, bár ismeri, jelentéstartalmat a számára nem hordoz.
kereső
@nevemnick: Na ja. A Széchenyiek/Széchényiek "csak" Akadémiát , múzeumokat, hidakat, könyvtárat adtak országnak- orbán meg stadionokat. Hogyan lehet egy sorban emlegetni velük egyáltalán?
kereső
Még odáig sem jutottunk el, hogy Magyarország a számokat bemutassa – mondta a kormányfő, aki szerint a legfontosabb, hogy fair költségvetés legyen.

„Ha ez megvan, a magyarok ezen belül meg fogják találni a számításaikat, vagyis a nekik kedvező számkombinációkat” – tette hozzá. Amikor arról kérdezték, mi az, amiből Magyarország semmiképpen nem fog engedni, annyit mondott: a becsület."

Tetszik- a "magyarok meg fogják találni a számitásaikat"- értsd: üzenek a szolgahadnak, nekünk mindenképpen jó lesz, a többi meg nem számit.Majd elvegetálnak, mint eddig.
kereső
Becsület-orbán? Na ez a két szó, amit egyáltalán nem lehet egy lapon emliteni.
nevemnick
@kereső: (14:22) ezt kérdezd meg az ostoba magánvállalkozó bodzagyűjtőtől.
kokopelli
@kereső: ...egy jó páldája az "oximoron"-nak! (pl. "némasikoly" ahol a szó első rész ellentéte a hátsónak)
Nála inkább a "sírvavigadó" kohány passzolna!
Nessy
@kereső: Sokkal rosszabb! Amit a Széchenyiek adtak, építettek a magán vagyonukból az országnak, azt most közpénzből O.V. tönkreteszi, lerombolja, elveszi! Ezt azért még Rákosi sem tette!
tudode
Rossrúl hangzik annak az etetőjéből a becsület, aki(k)nek a tisztességét, becsületét elvitter egy szarkabőrbe bújt csúszómászó:
.
--- 25 éve lett vége az ártatlan srácok korszakának
.
index.hu/belfold/2018/01/10/fidesz_szekhaz_botrany_mdf_tiszti_kaszino_1993_orban_viktor_simicska_lajos_varga_tamas/
''' 1993. január 11-én a Fidesz eladta az állami MKB Banknak a Váci utcai pártszékházat. A befolyó pénzből Orbánék elkezdték felépíteni a párt gazdasági hátterét. Az ügylet rengeteg közéleti és párton belüli bírálatot kapott, a jobboldali fordulattal együtt hozzájárult ahhoz, hogy a Fidesz sokak szemében elveszítse a hitelét. Húzónevek léptek ki, a támogatottság 40 százalékról a választásokra 6 százalékra esett vissza. Cserébe viszont saját lábakon túl tudtak élni 1998-ig, a kormányra kerülésig.''' (...)
.
A lóvéból a durva papijának varázsolt bányácskát, ami/amely a csodálatos halszaporításhoz hasonlóan épül, szépül az enyves kezű család boldogulására, megzenésítve
.
------ Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
.
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE
.
Akkor hogy s mint is van a becsület!
Aki Én
@Shikari: ...még szerencse. Megnevettettél a szervilis, végbéllakó stílusoddal. Képzeld el, ha mindig korrupt tolvaj vajdánk lenne. Ilyen 100 évente is sok.
Mekkora magyar vezető? 160 cm...
kereső
@nevemnick: Mit kérdezzek ettől az orbán scheggtől?már igy is kitagadott.
kereső
@Nessy: Igazad van. Nemhogy rákosi, de az oroszok sem merték- csak ez a magyarság szégyene vetemedik erre, meg a szolgahada. Ne legyen egy nyugodt percük, de azoknak se akik mindezt megszavazták, és azoknak se akik tehettek volna ellene, de kényelmesebb a lét a parlament padsoraiban.És azoknak se, akik szajkózzák az európai "értékeket", közben meg azt se tudják, hogyan tegyenek orbán kedvére.
csak úgy....
nyugi-nyugi! már csak a lenyúlt eu pénzek miatt is,orbán a néppárt markában van.
otthon cifrázhatja a helyzetet a híveinek,meg azoknak akik még eszik ezt a nemzethy maszlagot de kíváncsi leszek,hogy reagálnak majd a hívek ,hogy nekik köll zsebböl fizetniük a fidesz-kdmp anyagagi fölemelkedést ! a mészáros lölö és a vö csodálatos anyagi sikerei csak a népmesékben léteznek..
kereső
Ma sűrű napot tart Brüsszelben, holnap meg elmegy szónokolni az új fasiszták gyűlésére. Becsület??Tisztesség?
kokopelli
@csak úgy...: ..emlékszem arra,amikor kiállt az "Presse" elé a szinpadra ",és bejelentette,hogy lehet kérdezni!
Pár perc múlva,egy kis feszengés után "jobbra el" volt a műsor! Kit érdekel Brüsselben egy ekkora ország,a-
melyik csak pénzbe kerül,és még a ME-e pofátlanul csak követel !
Nessy
@kereső: Az ő fogalmai szerint ez, az!
csak úgy....
@kereső: azért nem köne a rákosit és a ruszkit rózsaszínben föltüntetni,nekik mások voltak a módszereik,persze ez nem azt jelenti,hogy nincs tökéletesen igazad!
Béla333
Abból már nem tud engedni, hiszen azt már eljátszotta!
lampa laz
Sosem voltál becsületes, most sem vagy az és soha nem is leszel!
Egy kicsit önmagára módosítva saját gondolatai, mert az ö harcának igazi lényege ez,
Ha ez megvan, akkor majd ő ezen belül meg fogja találni a számításait, vagyis a neki kedvező számkombinációkat... na nemá, h ne tudjon továbbra is lopni, hiszen ezért ragaszkodik a hatalmához annyira.
kereső
@csak úgy...: Akarja a fene "rózsaszinben" feltüntetni őket, mert akkor annyi erővel akár orbánt is dicsérhetném. Az meg ugye nem megy- nálam egy szinten vannak.
fahrenheit451
"Orbán Viktornak végre el kéne döntenie, hogy Magyarország az EU gazdaságának motorja, vagy egy szegény kis kelet-európai állam. Ha ugyanis az érdekei úgy diktálják, akkor a magyar gazdasági csodáról szónokol, ha pedig a pávatánc úgy alakul, akkor szegény kis megtűrt keleti rokonai vagyunk a nagy és gazdag nyugati államok számára."

szeka.blog.hu/2020/02/03/szegenyek_es_gazdagok_orban_pavatanca_az_unios_koltsegvetes_korul

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.