Olyan rettenetes állapotok között tartott egy gondnok egy németjuhászt, hogy a kutya belepusztult. A férfi most áll bíróság elé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Remélem el is ítélik börtönre! Rettenetes állapotok közé, mert ugye ne ingyen szállodaként működjenek az általunk fizetett börtönök.
Pálinkás Pál
@1magyar: Remélem mellé zárják a vadászokat is,no meg azokat akik pl vágóhídon dolgoznak!!! Teljesen elment az eszetek hogy ezt így elkriminalizáltátok...megbüntetni meg kell...de börtönnel fenyegetni,nonszensz...főleg úgy hogy vele párhuzamosan naponta állatok ezreit ölik le,hogy megtöltsd a beled!!!/ha vega vagy,akkor nem neked szól/!
1magyar
@Pálinkás Pál: Egészen más egy állatot egyetlen lövéssel megölni mint évekig kínozni, főleg egy kutyát akinek a génjeiben van az ember szeretete.
Csak akkor fordul ellene ha kínozzák de sokszor még akkor se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.