Élőben közvetítjük a Magyar Helsinki Bizottság beszélgetését, ahol a hazai börtönviszonyokról és a kártalanítások rendszeréről beszélgetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Több börtönben jártasm. Nem elítéltként. Szociológusként. Hát??? Lenne még mit javítani. Aki járt a régi veszprémi börtönben, tudna mesélni. Valamikor várbörtön volt, és olyan is maradt. Persz változhatott, mert márpár éve nem járok ilyen helyekre. Gyakran.
tudode
Nem nudli őfélesége!
.
Mit kepeszkedett, hogy a Liberális Internacionálé befogadja, sőt azt is kicigánykodta, hogy alelnöke lehessen. Aztán gondolt egyet, a hozzá méltó bunkó módon átstartolt a konzervatív Néppártba. Addig keresi a helyét, ami kiérdemli méltó büntijét miután leáldozik a hulló csillaga!!!
.
Lássuk csak:
.
"""" A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
.
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
.
(...) """ 2000. július 7.
Otto Lambsdorff, az Európai Liberális és Radikális Demokraták (ELRD) szövetségének elnöke csak a magyar sajtóban közölt hírekből értesült arról, hogy a Fidesz-Magyar Polgári Párt átlépését fontolgatja a Liberális Internacionáléból a konzervatív erőket tömörítő Európai Néppártba, jóllehet hónapokkal ezelőtt szerinte már történtek “bizonyos célzások” arra, hogy a Fidesz vezetősége ilyen lépést mérlegel.
“Megértem a párt belpolitikai törekvéseit, amelyekről nemrég hosszú beszélgetést folytattam Orbán Viktorral berlini villámlátogatása alkalmával. A dolog rendben is van, csak azt nem értem, miért kell ehhez átlépni a Liberális Internacionáléból az Európai Néppártba”.
“Nem kérdés, hogy nemzetközi vitára lehet számítani, különösen annak fényében, hogy Orbán Viktor, az LI alelnöke a szervezet legutóbbi brüsszeli közgyűlésén ízig-vérig liberális beszédet mondott, amely általános tetszést aratott. Sokan fölteszik majd a kérdést: vajon mi változott meg?” – mondta Lambsdorff.""" (...)
.
Ilyen az, mikor valakinek nincs rend, tisztesség vállon felül!
tudode
@tudode: .
Nem ide szántam. Őfélesége gondnokság alá helyezéséhez!!!
CsipkeRózsa
@tudode: Itt is jól jött, mert aki idelátogatott, el tudta olvasni.
tudode
Követhetetlen ez a nemzety vezető celeb!
.
De azért, miatt barátkoznia kell a gondolattal, ill. gondoskodnia, míg teheti VIP rácsos ajtóval, ablakkal, ha van/lesz igazság!
.
Bármilyen környezetben képes, még ájtatós manót is eljátszani:
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=740s
.
A püspöknek igaza volt azzal, hogy HUNCUT AZ EMBER AMÍG MELEG, vagy mozog!
human
Néhány kép a kecskeméti luxusbörtönből, ahova a fideszes politikusok is kerülnek. Ők biztos elbuknának egy pert, ha a körülményekre hivatkozva perelnének:
vastagbor.blog.hu/2011/04/04/a_kecskemeti_szanatorium

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.