Mióta Orbán Viktor megfújta  a harci kürtöt, hogy jogerős bírói ítélet, ide, vagy oda,  pénzt az egy fillért se a gyöngyöspatai szegregált romáknak, azóta a teljes kormányzati gépezet igyekszik besegíteni neki.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
őrölt beszéd rendszer nélkül?? ez a standard kommunikációjuk, mert praktikus: többre nem fussa és a birkáiknak is megfelel! =))
tudode
Na hát!
.
Mi várható el egy két ballábas focistától, aki nem tanult sokat, arról nem is szólva, hogy igénytelen nem csak öltözködésében, abban is, hogy gyűjtögető életmódja miatt talán nem ért rá egy icike picike államháztartási, államigazgatási ismeretet magába szívni, amelyet ki is kotyogott, hogy ugatják az államigazgatást, vele együtt, mint kutya a holdat
.
------ Egyetemre küldi Orbán a minisztériumi vezetőket és nagyköveteket
.
eduline.hu/felsooktatas/kozszolgalati_egyetem_allamtudomanyi_kepzes_CCS5VR
.
Szinte minden szinten levizsgázott/tak az élet iskolájában!
.
Ha a közjogi méltóságokra NEM LEHET FELNÉZNI, akkor ez legyűrözödik/het az ovisokig (kis túlzással)!!!
Nessy
Mióta is van egyre több agresszió az iskolákban? Már évek óta! És echte magyarok is vegzálják a tanárokat, a gyengébbeket, amit aztán felvesznek az okostelefonnal, és feltöltik a hálóra, ahol sokan lájkolják! De senkinek nincs joga a kölöknek két marha nagy fülest kiosztani!
Talán az egyre eldurvuló családon belüli erőszak is hozzájárul ehhez Maruzsán álomtitkár NERtárs! De azzal nem érnek rá foglalkozni, mint ahogy eddig az iskolai erőszakkal sem sokat foglalkoztak. Most meg összekapcsol két össze nem tartozó témát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.