Ezen a héten sem kellett csalódnia a pezsgő közéleti viták rajongóinak a Sajtóklub adása láttán – nyugtázta a 444. A műsorban Niedermüller Péter nagy port kavart kijelentéséről és a Fidesz gyűlöletellenes tüntetéséről beszéltek, ekkor jött elő, hogy a Helsinki Bizottság szerint a rendezvényen felszólaló Bayer Zsolt évek óta rendszeresen gyűlöletet szít kisebbségi csoportokkal szemben. Gajdics Ottó erre azt mondta Bayernak: „Ezt egyszer rád fogták, és most legyünk nagyon önkritikusak:mi is hibásak vagyunk, hogy nem akkor vágtuk pofán őket viszontválaszképpen, mert most már teljesen úgy kezelik ezt, mintha te valaha is bárki ellen gyűlöletet keltettél volna. Ez egyszerűen elképesztő!”

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Talán inkább Gajdicsot kellene pofán rittyentemi egy méretes, "sztahanovista " szívlapáttal
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Talán inkább Gajdicsot kellene pofán rittyentemi egy méretes, "sztahanovista " szívlapáttal
advocat
@silber13: @silber13: Igaz! Az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosára is ráférne egy pofánverés. Csak sportból.
silber13
@Shikari: Hallottad az adást?? Erősen kétlem, hogy hallodttad volna, csak avérfideszes mivoltod íratja ezt veled! Bár... Olvastm én már fideszt ekéző írásaidat itt!. Illik rád a mndás:" Perseape accidit ut utilitas cum honestate certet"
tudode
Ez után fel vannak háborodva, hogy a nebulók szurka piszkálják az oktatókat, amikor Ottó bá' önbíráskodásra buzdít!
.

.
volvós
Ez a gajdics-cica egy igazi b.zi...orálisan a legjobb a pártban !!!
Aki Én
Amit ez az alulművelt, torz képű Gajdics tesz, az bűncselekmény. Hát kell ezeknél gyűlölködőbb, uszítóbb, önbíráskodóbb geci e hazának?
@Shikari: Igaza volt a kommunista Ifjú Gárda kötelékében is? Akkor volt csak igazán hiteles komcsi, mi?
Eladott Ország
Gajdics Ottó, egy ország KISZ-titkára megkapta a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat. Kezdjük is rögtön ott, hogy ez az intézet pontosan annyira független a Fidesztől, mint Polt Péter. 2015 és 2018 között nem kevesebb mint 4,4 milliárd forintot kapott a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól, hogy sajtót figyeljen. Nos, eközben a precíz munkavégzés közben találhattak rá Gajdics Ottóra, akit azonnal ki is tüntettek, így március 15-e alkalmából. Ki is járt egyébként ennek a nagyszerű embernek, aki már-már Bayer-i gondossággal szállt bele abba a 22 éves Mészáros Lucába, aki el merte mondani a véleményét a mai magyarországi helyzetről. Változatlanul úgy gondolom, nem csak azok a magyarok, akik a fidesz szekerét tolják, hanem azok is, akik esetlegesen nem értenek egyet azzal, hogy egy maffiakormány a demokrácia eltiprása mellett még az országot is kirabolja. Magyarnak lenni nem a párthovatartozástól függ, még ha a NER rendszerében ezt máshogyan is gondolják.
uploads.disquscdn.com/images/fb66fe5c519e0a7dbb4d4066343e7887bbf99836e954a0168be4b9a2b132c2f0.jpg
Itt a hajdani Ifjú Gárda szakasz parancsnok, vörös csillaggal a mellén, jelenleg újságíróként ő a fidesz egyik megmondó embere
csipetke
Ezek mind orbán kutyái,és a fideszesek nem arról híresek,hogy műveltek,jómodorúak,viszont indolkolatlanul nagyképűek,pökhendiek,és egymással versenyezve mondanak válogatott f@szságokat.
Nessy
Mit meg nem tud az ember gyereke! Eddig én Bayer elvtárs alpári szövegét uszításként értelmeztem, most kiderült, hogy tévedtem!
Bayer szövegei csupa szív, szeretet, a keresztényi erkölcs megnyilvánulásai. Különös tekintettel a VIII. parancsolatra!
silber13
@Shikari: -ne érzed önmagadat tök unalmasnak?:-)))
Eladott Ország
Gajdics Ottó babérleveles költő óriás szerint, aki nem szereti Orbán Viktor Fényestekintetű Népmegváltó Felszabadító Harcifélistent, az rohadék balliberális. Akinek nem tetszik a jelenlegi Maffiokrácia és ezt van pofája elmondani, az rombolja a magyar emberek vadvirágos, rigófüttyös jókedvét. Aki azt meri állítani, hogy le kell váltani a francba az Orbán nevűt és marhára nem biztos, hogy ez egy választáson menni fog, az direkte haza-, egyszersmind felségáruló is. Egy lendületből. Tudom, hogy süket füleket döngetek, de azért az utolsó szó jogán, mielőtt jön Ottó Potter és felrobbant a varázspálcájával, szeretném felhívni a figyelmet valamire. Orbán Viktor nem jobboldali, az Orbán-kormány sem jobboldali és a híveik sem jobboldaliak. Röviden közönséges tolvajok és politikai prostituáltak!
silber13
@Shikari: Akkor is nagyvoolta pofád, mikor nem isolyan régen a kormányt ekézted nem aármilyen stíluban?:-)))))))
Pálinkafőző Rézüst
@durbincs: engemet kihagytál, spermaszökevény... :)))) Hátmijeza szegregáncs megkülönböztetés, te román lónak a fasza??? :))))) nem vót szép tűled, szőröstalpú ...:))))))))
csak úgy....
@Pálinkafőző Rézüst: nézd el az öreg agyalágyultnak! :) majd pótolja...
silber13
@Shikari: Ne erőlködj, mert bexarsz, mint a műltkor! Tudja már a félnótás főnököd, miket írosgattál az állítólag istenített pártodról és gennyes, viselt dolgaikról?:-))) El kellene húznod a csíkot, mielőtt még széjjel nem rugja egy vérgőzös fityiszes a seggedet!:-))) Itlejmoló intrudereket!t nagyon nem szeretik a lump
silber13
@Shikari: Szellemi és morális söpredékel, mint példul az a Shikari, vagy ki a fene, nem tárgyalok! Ergo: Maul halten!
Nessy
@Shikari: Aztán ki fog dolgozni, ha mindenkit elküldtök, aki nem lojális? Pártunk és kormányunk a kegyenceivel karöltve? Na arra befizetnék!
Már így is egyre növekszik a vendégmunkások száma! Ők meg fütyülnek az identitásra! Nekik a pénz kell, meg egy idő után a tovább lépés az országból.
nevemnick
Hú, de kemény valaki! (Amikor a fos azt gondolja magáról, hogy átüti a húszas kazánlemezt, aztán csodálkozik, hogy szétlapul...)
silber13
@Shikari: A magyarsággal igen, e e véletlenükl sem vagy magyar, egy bunkó bozgorseggnyaló vagy!
silber13
@silber13: Az a fájdalom elsődlegesen téged érint, kis vasgárdista származék. Fogsz is vonyítani!:-)))))
silber13
@Shikari:09.36-ra: Ezen kívül valami más még?:-)))))))))))))))))))))))))
silber13
@Shikari: :-)))))))))))))))))))))))))))))))
silber13
@Shikari: Te tényleg elmebeeg vagy!: Azt gondolod egy percig is komolyan veszi az átkozódássodat,a hibbant elmére utaló fenyegetőtésedet valaki?:-)))))))))))) Azt hiszem az eddigi kegyelemkenyerednek annyi pubika!:-)) Sajna elkell takarodnd dolgozni!:-)))))) Pá, kis csíra!
Klubtag
Tessék mondani: lehet kritikai megjegyzés tenni a pöttyös seggű kárpátmedencei leszármazókra, vagy a szittya kipcsakokra, a hőn szeretett török(muzulmán) (fél)testvérek utódaira, vagy a türk tanács kiátkozásától kell tartani.
Ejnye de zavaros is ez a mihazánkos, orbános, illiberálisos, fehér, keresztény(!!!), hetero magyar identitás...
Clavigo
@Klubtag: Kb. ,,mint Shicarescu elméje...
silber13
@Shikari: Miként megmondottam vala az Úrnak 2020. évében, annak is februárius havábn, hogy Carissime! Maul haltan!
silber13
@Shikari: Ahh!! Be szép mondacs kigyelmedtől! S ha nem haragszol, bizony átvenném tekigyelmedtől és bébbiggyesztem az önről szóló nekrológba, bár kéretik vigyázni, mert kigyelmed hajlamos a nekrolgot összekeverni a homológgal a szavak értése híján!:-))))
silber13
@durbincs: ------------------Kuss romány patkány!
creativehun
@advocat: Nem..nem sportból..én merő élvezetből tenném.
creativehun
@Shikari: Liberálisnak vallom magam és ha neked ezzel gondod van akkor nyugodtan megbeszélhetjük..megadom a mail címem és fussunk össze egy röpke beszélgetésre. No..most legyen nagy szád...vagy csak hang ember vagy és ismeretlenül mersz másokat sértegetni???
volvós
@creativehun: 19:09 ...ahhoz ez a patkány nagyon gyáva fos, egy köcsög...
volvós
@Shikari: Hozzád nem szóltam kis csira...szerintem anyádnak cimezted ezt az ocsmányságot...
verőce21
Látom, a lipsik, már választási kampányüzemmódba kapcsoltak...Hogyan fogják túlélni ezt a két évet?
Ehhez olyan kitartás, konok erőfeszítés kell, mint ahogy Stanley átvánszorgott a Kongó sodrában Afrikán...!
verőce21
@Shikari: Tőlem már régen kiérdemelték a "lipsi" megnevezést...selejtes ivadékok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.