Postára nem spirálfüzetért, kulcstartóért, biztosításért, szerelmes regényért megy az ember, hanem csekket befizetni, levelet feladni, hivatalos ügyet intézni. És nem is azért dolgozik ott, hogy dülöngélő pottyantós budiba járjon az udvarra, miközben a szél süvít a fal réseiben. Drámai magyar abszurd a határon, postán innen és túl, az állami szektorban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Havi 5 millió még kevés ahhoz, hogy ilyen apróság szembeötlővé váljon!
Ezúton követeli a nép a Posta legfelsőbb vezetőinek járó bérek drasztikus emelését.
sokanvagyunk
A Magyar Posta leghíresebb - a kelebiai - postapalotájáról és melléképületéről a vezérigazgató feltölthetne néhány képet.
Nessy
Tényleg katasztrófa egyik másik állami cég működése, a tárgyi és személyi feltételek teljes hiánya miatt! Akit még a hivatástudata vagy a szükség ott tart, azt a végsókig kizsigerelik! Hol van már a "pofátlan 2 milliós fizetés"! Egy álomtitkár a semmiért kap ennél több év végi jutalmat! Csak a kicsiknek kell kezet csókolni 3 - 6% béremelésért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.