Reagált a bíróság a rendőrség válaszára. A rendőrség betiltotta a szélsőjobboldali csoportok megemlékezését, a bíróság szerint jogszerűtlenül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha a jogállam kérdésében elég rosszul is állunk, a jogászkodó államban menők vagyunk! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha a jogállamiságunk erősen kérdőjeles is

a jogászkodó államiság ezerrel hasít, sőt tobzódik

A BRFK betiltotta a szélsőjobboldali csoportok Becsület Napja nevű eseményét.
Ezt követően a Fővárosi Törvényszék a felülvizsgálati kérelem után hatályon kívül helyezte a tiltó határozatot.
Amire hivatkozva a BRFK bejelentette: „ezen döntés alapján a rendezvény megtartható.”
Ezt halván a törvényszék kedd este közleményt adott ki, mondván „A Fővárosi Törvényszék ítélete – amelyben hatályon kívül helyezte a rendőrség egyik határozatát a „Becsület Napja” ügyében – nem jelenti a bejelentett rendezvény engedélyezését, mivel az csak a támadott rendőrségi határozat jogszerűsége kérdésében foglalt állást.”
Mire a BRFK sem volt rest, közölték: „ a bíróság hatályon kívül helyezte a tiltó határozatot, amellyel szemben nincs helye további jogorvoslatnak. Szerintük ez azt jelenti, hogy a rendezvény megtartható.”!
Istenem, ha a focistáink tudnának ilyen szép összjátékot felmutatni! =))
RonaGyuri
a bugyuta NER-társakra igaz: "„Azon a napon, amikor a bűn az ártatlanság képében tetszeleg, érdekes áttétel folytán az ártatlanságot szólítják fel önigazolásra.”"
Ezt a derék Zsóti irta a minap! Az egy dolog, hogy azt állította, hogy Camus-tól vette, de csak egy gagyi állítólagos idézetgyűjteményből, ráadásul jellemzően a műveletlenségére azt is állította, hogy 10évvel a halála után írta volna!
CsipkeRózsa
A Fővárosi Törvényszék tiltott is, és nem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.