A viharos szél még sok helyen ad munkát a beavatkozóknak, emiatt nem árt a figyelem.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Erős a forgalom a főváros felé

- az M3-as autópályán, Mogyoródtól befelé,

- a 10-es főúton a solymári körforgalomtól is telítettek a sávok,

- illetve a 11-es főúton Szentendre felől is sokan autóznak,

- valamint az M0-s autóút déli szakaszán és a Csepel sziget útjain is nagy a zsúfoltság.

- Dunaharasztinál az 51-es főút 17-es km-énél, a Némedi úti kereszteződésnél elromlott a jelzőlámpa. Fokozott óvatossággal vezessenek a csomópont közelében!

- Vas megyében, Sorokpolány belterületén a Fő utcában még tegnapelőtt este kiégett egy busz. A 10-es km-nél csak egy sávon, váltakozva halad a forgalom.

- Az erős, viharos elejű szél sok helyen légvezetékeket szakít le, táblákat, jelzőlámpákat, villanyoszlopokat, fákat dönt ki, ágakat tör le, melyek az úttestre esnek le.

- Az Útinform kéri a kamionosokat, valamint a személyautók vezetőit, hogy a ponyvákat, illetve a tetőcsomagtartókon szállított eszközöket is megfelelően rögzítsék. Az utánfutók pedig az erős széllökések hatására nagyon "beszitálhatnak", ami ugyancsak balesethez vezethet.

- Megszüntették a sebességkorlátozást az M7-es autópályán a Kőröshegyi völgyhídon, így a híd teljes szakaszán az eredeti rend szerint lehet közlekedni.

Kompközlekedés

A Dunakanyarban, Visegrád és Nagymaros között közlekedő komp február 29-ig műszaki okok miatt nem közlekedik. A személyszállítás ez idő alatt a menetrend szerint közlekedő kishajóval zavartalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.