Elindul a Kormányinfó Plusz, ahol bárki kérdést tehet fel Magyarország kormányának, amiket februártól elkezdve fognak feldolgozni, jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Kérdést tenne fel a kormánynak? Most megteheti

A szóvivő egy rövid videóbejátszásban elmondta, hogy a Kormányinfó pluszon a legfontosabb kormányzati döntésekről és az embereket leginkább érintő témákról beszélnek majd.

„Hiszek a minél személyesebb jelenlétben és a minél közvetlenebb kapcsolatban, ezért várom majd a kérdéseket” – mondta Szentkirályi Alexandra.

Hogyan lehet kérdezni?

E-mailben a [email protected] címen, illetve levélben „Kormányinfó Plusz” – jeligével a Miniszterelnöki Kabinetiroda, 1054 Budapest, Garibaldi utca 2. címen.

Forrás: Blikk

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ezt a retardált dagadt törpe műveletlen paraszt-suttyót még meddig kell eltűrnünk???
verőce21
Na rajta lipsik, ennek a szép kislánynak tehetitek fel a kérdéseiteket! A súlyos, hataloméhes problémáitokról. :)
tudode
Olyan abszolút ez a konzultációnak is csúfos kapcsolattartás!
.
Egy-házhoz menni a pofonért azoknak, akiktől nem csak a cuccaikat, az alapjogaiktól is MEGSZABADÍTOTTA őfélesége nemisminiszterelnökként
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=112s
.
Alexandrát is behúzta a csőbe, mert hisz még a mesékben, azokban, akik úgy közlekednek az államigazgatásban, mint elefánt a porcelánboltban!!!
.
Ennél nincs lejjebb!
dr. prédikátor
mocskos rühes tovaj banda !!!meddig akarjátok még lerabolni az országot???Meddig akartok még élősködni rajtunk!!!
Nessy
Teljesen felesleges energia pocsékolás! Elmondják ugyanazt, mint eddig, legfeljebb más szavakkal. más szórendben! Az értelme ugyanaz!
fahrenheit451
A kérdésem: Anyád jól van?

Hihetetlen, ahogy próbálkoznak már mindenféle alternatív útvonalon bejutni az emberek fejébe, hogy megőrjítsék őket, hogy lerántsák őket magukhoz a mélybe, a maguk beteg, erkölcstelen szintjére, a fertőbe - hogy minél több embert magukkal rántsanak a pokolba!
(ez a mentalitás egyeseknek ismerős lehet: Igen, sajnos, AZ)
fahrenheit451
Ő, AZ (az az, AZ, AZ - ennek csak látszólag nincs semmi értelme)
Mary
@verőce21: megkérdezem majd, hogy lehetek fidesz seggnyaló mint te
És hogy lehetnék.olyan gazdag mint orban haverjai, hogy lehetnék ekkora hazug mint az egész fidesz, hogy utazhatnék normalis utakon, hogy látnának el normálisan a kórházakban, hogy mikir közelít hazánk Európához, a legkisebb nyugdíj mierz 28500 ft, a leszázalékolt betegek miért 40 ezerből.élnek, a családi.pózlék nálunk.miérz 12200 ft, a németeknél miért 230 euro?
Az élelmiszerek.miért drágábbak mint nyugaton, miért a Ft a legrosszabb.fizetőeszköz a világin, miért 335 ft az euro, miért nálunk a legmagadabb az áfa és mégis szarul állunk, miért mi.kaptuk a legtönn Eus pénzt és mégsem làtszik, miért épült 37 új stadion, amikor üresek, veszteségesek, miért kapnak az ukránok magyar nyugdíjat, a külföldi magyarok ingyen tb t és nem fizetnek a közösbe
Miért lett új választási tőrvény,
Miért dorbézolhatnak a Borkai félék az adófizetők.pénzéből, miért milliárdosok a kormányközeli haverok és miért vesznek.birtokokat
Miért nem.tudunk a kórhazban kezet mosni? Még a dolgozók sem.kapnak.szappant sem
Miért van ilyen lepukkantság Budapesten, rossz, lelakott hàzak ezrei, gondozatlan parkok, szemét hegyek, miert nincs szelektív szemétgyűjtés mindenhol, stb...
human
Tehát újságírók helyett válogatott kérdésekre fognak válaszolni. Mennyiben különbözik ez Orbán pénteki kinyilatkoztatásitól a mikrofonállványnál?
verőce21
@Mary: Kérdezd csak meg tőle!
Néhányra én is tudnék választ adni, pl. ukrán szoc.ellátás, de magadtól is rájöhetnél.
Ez egyfajta jóvátétel 100 évig a magyar katonák ukrajnai, háborús gaztettei miatt.
Mary
@verőce21: és a magyar nyugdíjasok nem.kapnak elégtételt? Az oroszok itt voltak a nyakunkon 45 évig
De a stadionokra és a rossz utakra válaszolhatnál, ja és mészárosra is
verőce21
@Mary: Méghogy a magyar nyugdíjasok "elégtételet"? Milyen címen? Hadat üzentünk a Szovjetuniónak és vesztettünk! De előtte begázoltunk Ukrajna területére, gyilkoltunk, fosztogattunk, leromboltunk, akasztottunk, családokat tettünk tönkre, szenvedtek az ukrán városok és falvak lakosai...Sokba kerül nekünk egy vesztes háború! Az oroszok jogosan voltak itt 45 évig, örüljünk, hogy gazdaságilag tönkrementek és önként kivonultak a megszállt övezetekből...

Járni járna a magyar nyugdíjasoknak, de nem jut! Az Ők nyugdíjából is finanszírozni kell az ukránok eü. ellátását! És még örülhetünk, hogy nem mind a 43 millióan veszik igénybe a magyar egészségügyi ellátást. Mert feltételekkel, de járna nekik! Még a jóságos Kádár papátok kötötte a szerződést 1963-ban!
Ezért nem jut a rossz utakra sem elegendő pénz. A stadionokról és a Mészáros-félékről már írtam úgy 3 hete. Olvasd vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.