Civil szervezetként alakul újra a több mint 30 éve feloszlatott Munkásőrség. A kommunista szervezet régi és új tagokat egyaránt vár.

Nem vicc: újjáalakul a Munkásőrség

A civil szervezetként hivatalosan is újjáalakult Munkásőrség várja soraiba az egykori munkásőröket és a nyomdokaikba lépni kívánó, nem ijedős fiatalokat!

- hirdeti a Facebookon az Ellenforradalom 1956 nevű oldal. Az első összejövetelüket márciusban fogják tartani „a Párt ökleként” is emlegetett szervezet tagjai.

1989. október 31-én az ún. „négyigenes” népszavazáson a szavazók 94,9%-a a Munkásőrség megszüntetésére szavazott. Ez csak megerősítette a már korábban elfogadott 1989. évi XXX. törvényt, melynek következtében a testület 1989. október 20-án jogutód nélkül feloszlott.

A munkásőrség a levert 1956-os forradalom után, a szocialista hatalmi rendszer támogatására Magyarországon létrehozott, közvetlen pártirányítás alatt álló félkatonai szervezet volt. A forradalom rendfenntartójaként ott voltak minden párt- és állami ünnepségen.

A munkásőrök civil foglalkozással rendelkező, a kommunista hatalom iránt elkötelezett párttagok voltak, akik munkájuk mellett vállalták a munkásőri feladataikat.

Forrás: Magyar Hang

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Annak idején ugye a "kommunista hatalom iránt elkötelezett párttagok voltak" és a szocialista hatalmi rendet támogatták. Ma mi lehet a cél? És mégis milyen pénzből kivánnak gazdálkodni, vagyis honnan remélnek bevételt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Pegero: nekem semmi problema a cekcuális életemmel,te vagy itt a hereverö...
surdilloFUJT
@Qqberci: Napihülye,csinálj magadnak kistesót,de többször!
Pegero
@csak úgy...: Tudom, hogy egyedül is tudsz nemi életet élni! Már le is tudod szopni magad!
http://w3.csodacsiga.hu/krinya//majom.jpg...
Nekem más módszereim vannnak ezt illetően!
https://intimzona.hu/images/cache/761591f15a3...
csak úgy....
@Pegero: hülyegyerek,erre minden pasi képes ! a magam szopásához nem vagyok és nem is voltam eléggé hajlékony,különben az anyud tudta nélkül nem veheheted a szádba a micsodámat...,remélem most keménykedsz a bugyidban!
Pegero
@csak úgy...: Húzzál már a gecibe köcsögény!
https://media0.giphy.com/media/hpN4l9ygZHVUk/...
Ott a kis pöcsöd azzal játszadozzál!
Mosd tisztára!
https://forum.p24.hu/forumkep/11/106420/403/1...
durbincs
@surdilloFUJT: azt maga is hágja a megesett nagymamit @dr. prédikátor: - után- szabadon,elvégre liksogorok ? vagymi ?...z generáciokon keresztül-mert ez má a bevett szokásjoguk?ott lent vérbaj előidézte,törpetermettel,rettenet csekély 50IQ-val ?@surdilloFUJT: a csak élő rettenet Példa ? meg @csak.húgyós : ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.