A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága 01190/157/29/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 21 éves Gönczi Márk Levente ügyében.

A 21 éves Gönczi Márk Leventének nyoma veszett, a rendőrség kiadta a körözési fotót róla

A fiatal férfi 2020. február 5-én 6 órakor indult el iskolába, azonban oda nem érkezett meg, kispesti otthonába nem ment haza, életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. Gönczi Márk Levente nehezen kommunikál és elképzelhető, hogy nem fordul segítségért.

Gönczi Márk Levente körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, kék szemű. Eltűnésekor szürke-zöld csíkos sapkát, fekete kabátot, sötét melegítő nadrágot és fekete csizmát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Gönczi Márk Leventét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Rendszeresen körözik , megrögzött szökdöső .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.