Szünetel az átléptetés a tompai közúti határátkelőhelyen csütörtök délutántól, adta az MTI tudtára a rendőrség.

Lezártak egy határátkelőt az illegális bevándorlás miatt

Azt írták, az intézkedés oka, hogy a szerb oldalon az átkelőhely közelében tartózkodó nagy létszámú migránscsoport miatt nem biztosítható a zavartalan átkelés.

A rendőrség azt kéri az utazóktól, hogy a hosszabb várakozás elkerüléséért válasszon másik átkelőhelyet.

Délután "migránsmenet" indult Szerbiában Magyarország déli határa felé, az első emberek fél ötkor Tompánál érték el a határt – jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anprovsupp
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
fahrenheit451
Orbán - ezt úgy kell érteni, ahogy a Fidesz szerint a felelős a bajokért: Soros

Civil beépített ügynökökkel lázítják, hergelik őket, és súgnak nekik, hogy mit csináljanak.
Az előző látványosság után nem sokkal ez az új látványosság, csak úgy spontán, blair witch project stílusban?...
Ugyan már!
kereső
Tudja valaki, hogy azok, akiket elfogtak a birósági tárgyaláson miért voltak fehér katasztrófa védelmi ruhában, maszkkal az arcukon fényképezve?
fahrenheit451
@kereső: Mert rühes vót az egyik, de annyira siettek, hogy nem gyógyították meg előbb, hanem bevitték őt a tömegbe, és míg a miráncsokat védték vegyvédelmileg, addig a többieket nem.
Vagyis a migráncsokat védték, nehogy elkapják a fertőző betegséget, addig többieket - rendőrök, bíró, ügyész, ügyvéd, újságírók, nézősereg - nem védték vegyvédelmileg, ők nyugodtan elkaphatják.

(és akkor én most megint hallgatok egy kis Moha és Páfrányt, hogy lenyugodjak: www.youtube.com/watch?v=lNVrEAv9eIw )
tudode
Így működhet egy tagország, aki/amely nem érti meg a világ szavát, csak a lóvé szaga után megy, mint kutya a húscafatért!
.
Szerencséje őféleségének, hogy a szerbek eddig is elviselték a menekültekkel kapcsolatos min. feladatokat, mint az aki még a saját faterját is kiadta, de se nem használt se nem ártott az egoista csemetéjének a szokásostól eltérő nevelési módszer!
,
Őfélesége eltelve a hadicseleivel:
.
---- Jobboldali Olasz Testvérek párttalálkozója, Róma, 2019.09.21.
.
www.youtube.com/watch?v=cqa63Y-1mAg&t=2843s
.
A szárazföldi kapu beszél annak az országnak a nevében, amely kerítést bont, és épít, amúgy alkotmányos válságban. És megteheti!!!
Rockxy
a zorbán fizette le krumplival meg liszttel a vajdasági romákat, hogy tanujjanak meg arabusul, meg törtangolul és masírozzanak a határhoz.
ez így van, mert ezt minden jusztlaci tudja.
jesz
hogy mikor indul meg a had, hogy áttörje a kerítést, és szaladjanak ki merre lát?..

Nos akkor, ha már az a több ezer jóltáplált migráncs nem tud hová szarni, mert mindent ellep a húgy, meg a szar...na akkor támadnak...

És a vajdaságiak legnagyobb örömére a szerb oldalon több tonna szemét, fekália, fertőzés marad..na azt kellene megmutatni a világsajtónak, meg dobrevnek.

Micsoda szarszag lehet a környéken. Az éjszakát a zöme hálózsákban tölti, de a szaros talpú cipőjét nem veszi le, mert ha szaladni kell, akkor nem fogja az ellopott büdös cipőjét keresni...
Bizony, az ottani higéniát tanítani kellene.
jesz
most hajnali öt óra van... naná, hogy az aljazeera a határról tudósít, és igen érdekes kameraállásból. Naná, hogy kisgyerekeket mutatnak zömében, akik hangosan kérik, engedjék át őket..
fahrenheit451
Megint kibújt a szög a zsákból!

A Fidesz vezérelte M1 még egy hétig (vagy több hétig) "tudósított" volna a válsághelyzetről a nap 24 órájában, a szakértők a stúdióban meg tolták volna az okosságokat (a toronyházak között ne lőj a levegőbe, mert 1500 méter, és ki tudja hol áll meg, kit, hogyan talál el, inkább lőj a földbe - mert a toronyházak között sok a földút, és nem aszfalt van, mi, húlyegyerek?), persze minden fideszes abban reménykedve, hogy erőszakba torkolnak az események.

Na de, jött a szerb hatóság, akik nem pofáznak, uszítanak, migráncsoznak ezerrel, hanem intézkednek.
Odamentek 15-20 busszal, és elszállították a békés tüntetőket. Iiiigen, íííígy is lehet, köcsög fideszesek!

De a lényeg: "Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter csütörtökön a Kelebia-Tompa határátkelőnél szégyenletesnek nevezte, hogy azzal hitegették a bevándorlókat, megnyitják előttük a magyar határt."
És vajon mégis kik hitegette őket szégyentelenül? Na vajon kik?!
Mindenki azt hisz, amit akar.
Én is.

O1G
human
"A szerb védelmi miniszter szerint álhírekkel vezették az embereket a kelebiai határátkelőhöz

Szégyenletesnek nevezte Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter csütörtökön a Kelebia-Tompa határátkelőnél, hogy a magyar határ megnyitásáról készült hamisított felvételekkel és álhírekkel vezetik félre egyes csoportok a Szerbiában tartózkodó menedékkérőket, akik ezek hatására indulnak el hiába Magyarország felé, hangsúlyozta a szabadkai Pannon RTV helyszínen tartózkodó tudósítója."
444.hu/2020/02/06/a-szerb-vedelmi-miniszter-szerint-alhirekkel-vezettek-az-embereket-a-kelebiai-hataratkelohoz
Aki Én
@kereső: 18:43
Sokan tudják, mi csak sejtjük.
fahrenheit451
Ja, nem arra gondoltam, hogy a magyar hatóságok nem intézkednek határsértéskor (mert akkor muszáj), hanem arra gondoltam, hogy a magyar oldalon hagyták volna őket tünti-büntizni (fagyoskodva, étlen-szomjan - köztük gyerekekkel is), lásd anno Keleti pályaudvar, mert kell a képanyag a hívek kábulatban tartásához.

A határsértéshez egy gondolat (bánt én engemet) :
Szóval, a betöréskor hivatásos sehol, csak egy biztonsági őr legelöl a frontvonalban, mert mit lehesen tudni, hogy hová fajulnak az események.
Mivel életben maradt az ágyútöltelék biztonsági őr, ezért a sok statiszta hivatásos is megjelent és intézkedést foganatosított.
Hát de hol voltak addig?
Hát mindenkinek pipilnie kellett a fák mögött. Két-három órán keresztül. Hirtelen.
Hát ott vótak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.