Négy év után ismét nyilvános Rogán Antal volt feleségének Instagram-profilja.

Most végre belekukkanthat Rogán Cecília hétköznapjaiba

Nagyon úgy tűnik, Rogán Cecília mostantól nem csak visszaalakul Gaál Cecíliává a propagandaminiszter férje, egyben gyerekei apja nélkül, hanem magánéletének legapróbb rezdüléseit sem titkolja: végre nyilvános lett az Instagramja!

Ez nem csak azt jelenti, hogy aki akarja, megnézheti fürdőruhában, hanem azt is, hogy most már nincsenek rajta az állami láncok Cecílián, és szabadon influenszerkedhet.

View this post on Instagram

A post shared by Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) on

A kommentelők egyelőre még csak dicsérik, és reméljük, ez így is marad, ugyanis nagyon nem szeretnénk, ha újra elrejtené világ elől életét az üzletasszony!

Forrás: Azonnali

Kép: Rogán Cecília/Instagram

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A Propeller egész napi választéka, témája a nullával egyenlő, nem érdemes idelátogatni. Rogán Cecília napjai kit érdekelnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@kokopelli: Mert van rá igény. Lám, te is itt vagy.
kokopelli
@Málna: ... és te hogy kerültél ide? Szolgálatban vagy?
kokopelli
@Málna: ... és te hogy kerültél ide? Szolgálatban vagy?
Málna
@kokopelli: Szolgálatban? Ne fantáziáld túl, egyszerűen csak idekattintottam.
Eladott Ország
Nem minden nő mögött áll egy Rogán-féle minden hájjal megkent gazember, aki mellett egész nap lehet segget mereszteni az ég felé. Igen, ez a nő kell, hogy utat mutasson a nemzet anyáinak és dolgozó nőinek. Ha már a pofátlan urizálás világgá kürtölését nem lehet visszaszorítani, legalább tudjuk, hogy Rogán Cecíliát ne emlegessük már egy mondatban a munkával. Ha már a karrierje kimerül abban, hogy Rogán Antal korrupt politikus felesége. Ennyire tartják a sötét birkákat: egy megélhetésileg főállású feleség meséljen a nemzetnek az anyaság és a karrier viszonyáról. A megélhetési gondokat hírből nem ismerő maffiózó-feleség, az életében érdemi munkát nem végző celebné mutatja a fényt az éjszakában. Ennyire tartják ezek a népnemzetiek a valóban anyaként és dolgozó nőként naponta helytállni kényszerülőket. Hogy egyáltalán felmerül bennük, hogy Rogán Cecíliát kérjék fel az észosztásra. Akinek fingja nincs a hajnalban kelésről, a tömegközlekedésről, a óvoda, bölcsöde, iskola és a munkahely közötti lélekvesztőkről, a napi 12 órás műszakról, a fáradtan mosolyogni próbáló, lecke fölé görnyedő szülői felelősségről. Na megyek a parasztjaimhoz Tusványba - vagy marad a Red Bull
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4006/3527/original.jpg?w=600&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.