Egy 42 éves nőt egy gyalogátkelőhelyen ütött el egy autós a XIII. kerületben, a XX. kerületben egy 63 éves nő egy busz takarásából lépett autó elé.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményei szerint csütörtök este két halálos gyalogosgázolás is történt a főváros útjain. 

Két halálos gázolás is történt a fővárosban csütörtök este

Összetört személyautó mellett helyszínelnek rendőrök a főváros XX. kerületében, a Helsinki úton 2020. február 6-án este, miután a járművel halálra gázoltak egy 63 éves nőt

Fotó, címlapi kép: MTI/Mihádák Zoltán

Az első esetben február 6-án 21 óra 4 perckor a Budapest XX. kerületi Helsinki úton egy 63 éves nő egy menetrend szerint közlekedő buszról szállt le, majd a jármű takarásából lépett le az úttestre, amikor egy személyautó az úttesten elgázolta. A 63 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A második esetben 22 óra 35 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy gyalogost elütöttek a Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányába. A rendelkezésre álló adatok szerint a 42 éves asszony egy zebrán haladt át, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elgázolta. A 42 éves nőt nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen életét vesztette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.